Nu ska vi bha kötta sönder!

Sådär ja, köttat av skolan som en och en annan människa, sprang 2,5 km på idrotten och det gick finnemang sen vare att ta sig ann samhällsprovet och det kunde ju bara ta sig nånstans, hahah! gick typ mega bajs dåligt men aah.. svarade iaf på alla g frågor och en vg/mvg så får duga, gjorde mitt bästa iaf :)
Åkte med pappa hem efter plugget och har lajat runt med lillsyrran så hon är helt slut nu haha, ska snart byta om och åka till stallet och rida, roligt ROLIIGT!
Är asglaad idag.. (kan vara för jag druckit massa kaffe för att hålla mig vid liv på lektionerna he he och för att jag Matilda och Simone dampat loss och varit super flummiga hela dagen) jag säger bara -Men för en tia och en tjuga då? - Naaaeeeh. haha skönaste killen i dubbelskärmssalen alltså!
Imorgon äre Valborg och den ska spenderas med fina Denise och hennes kompisar, har inte träffat henne på jättelänge så blir nog galet roligt! Ska även åka samma tåg som älsklingen hem så hinner träffa honom lite också, myspys :)<3

Men nu blire till att tagga inför ridningen sen åka till mamma och packa ner lite saker inför morgondagen :) och den dagliga frågan lyder... vad ska jag ha på mig imorgon?

Sleep well bitches.

knatte, fnatte och tjatte

Sitter i skolan med brudsen från klassen vaaaa, vi har stenkul och diskuterar allt mellan himmel och jord. Pluggade satan på matten och fysiken nu på förmiddagen och jag börjar faktiskt fatta något nu så känner mig galet peppad! Har dock inte pluggat så mycket inför samhälls provet idag... mindre bra med andra ord men jag hoppas att jag ska få ner något på pappret sen iaf :) Nu ska vi dra och käka gulaschsoppa som säkert är mindre gooodiiee.

Klart slut varulvstjut!

Bilder från tävlingen


Tävling Järna Ridklubb

Ska berätta lite om tävlingen igår tänkte jag eftersom jag var allt för trött för att skriva något när jag kom hem hahah, men iaf så gick jag upp kl 6 och försökte få i mig lite frukost, vilket inte gick så super bra eftersom jag va så nervös så jag höll på att spy, men lyckades trycka i mig lite yoghurt. Drog till stallet vid 7, fixade iordning Phillis som va sötare än sötast i sina knoppar och vita benlinder. Finaste Tove hjälpte mig att startanmäla mig och efetr det började jag rida fram vid ungefär halv 9. Skulle inte rida förrän 20 över 9 men ville va ute i god tid eftersom hon behöver ungefär 30 min på sig att värma upp, annars blir hon stel och grinig.
Framridningen kändes helt okej, hon var väldigt spänd och struttig, men jag hade inte förväntat mig att hon skulle gå som en kung så tycker att hon va bra ändå. Väl inne i ridhuset blev hon lite tittig och ännu spändare så hon ville inte komma ner på tygeln riktigt vilket va riktigt synd eftersom hon annars har en väldigt fin trav. I galoppen körde hon upp huvudet och bakbenen låste sig helt så det va lite segt. Det som jag är nöjdast med är halterna som jag har varit lite orolig över då hon bara sprungit på sidan, men igår stannade hon faktiskt helt och snyggt med alla benen på plats så det kändes galet bra!
Fick ingen bra kritik från domaren alls, hon klagade i stort sätt på precis allt jag gjorde och det kändes ju inte direkt uppmuntrande, men antagligen va det väl så dåligt.. men det som stör mig cpmycket är att hon har skrivit att jag hade fel galopp på ett ställe och när jag kollar på filmen så har jag fan heller fel galopp någonstans så man undrar ju hur noga hon tittade egentligen, men men.. ser det som träning så jag är jättenöjd över henne.


I Know You've Got A Litte Life In You Yet

Åååh jag är helt cpnervös inför imorgon! bara jag tänker på allt som måste fixas och så, så känner jag fjärilarna i magen..hahah men det tillhör väl. Kändes väl sådär på träningen i torsdags, tror jag la för mycket press på mig själv så allt blev lite konstigt, men hoppas att min tränare hör av sig snart och säger att jag kan komma och rida en liten stund idag. Känner att det skulle va skönt att få rida henne lite för att få henne som jag vill ha henne så att säga. Men om jag inte ska rida så ska jag ändå åka dit för jag måste göra iordning allt så allt står färdigt tills imorgon :) Phillis måste ju va skit snygg tills imorgon!
Nu på förmiddagen ska jag och the big sister vara barnvakt åt jennifer så blir lite lördagsgodisköp och annat busigt :D roligt roligt! 
Kanske gör ett litet inlägg ikväll och berättar hur dagen gått och sååå va!
 
Kram Julia

I'm so damn tired of having to live without you

Åh fyfan va glad jag är just nu! Lincensen blev just registrerad (förlåt om jag tjatar) så nu har jag äntligen kunnat anmäla mig till tävlingen. Känns galet skönt och bra för jag har gått och oroat mig för att jag inte skulle hinna och massa grejer, men nu så! Ska bara ringa Ann och höra om jag kan rida på lördag innan tävlingen, sen är allt klappat och klart. Är laddad som bara den nu och håller tummarna för att phillis är lika duktig som hon va i torsdags förra veckan <3
Nu ska jag kötta av svenskan så jag blir klar nångång iår, sen blire matte och så får dagens avslut vara lite  dressyrprogramsträning och engelskabok läsning.. :) låter som en rätt bra planering.. men spricker väl som vanligt hahah.
Men om jag inte gör nå mer inlägg idag så önskar jag en godnatt :D

Kram kram Julia


Godmorgon

Sitter i skolan och har 2 1/2 tim Auto CAD framför mig, jippi! eller njaa.. rätt segt om jag ska va ärlig. -3 grader imorse då så det va bara att ta på tjocktröjan under jeansjackan och vantar på händerna.
Fick inte till min anmälan igår för att licensen fortfarande inte hade blivit registrerad så det va surt, hoppas att den blir det snart så jag kan anmäla mig.. just nu känns det som det inte kommer bli något faktiskt. Men jag vill, vill, vill! så det ska fan bli av! annars går jag loss. 
Men måste börja jobba lite nu, ha en bra dag!

Kram Julia 

En helt vanlig måndag

Då var skolan avklarad också, fysik på morgonen följt av svenska och sedan en fysik timme till efter lunch.. fick tillbaka provet idag också och tur som var fick jag G så jag är fan asglad hahah! slutade 12:55 så det var skönt, sol och härligt är det ute också så finns inget att klaga på. Köpte mig en Magnum gold!? på vägen hem från bussen och den var en riktigt höjdare! Just nu ska jag kolla om jag kan startanmäla mig till tävlingen på söndag, sista anmälningsdagen är ju idag så får hoppas på att min nya licens har hunnit bli registrerad. Måste även ringa stallet och höra om jag kan rida Philippa på lördag innan tävling för att trimma till henne lite, sen ska jag fixa låttext och bilder till mitt projekt i formgivningen och efter det ska jag packa väskan och åka till pappa och companie i järna och sen ikväll blire väl till att kötta av lite svenska och matte. Måste börja läsa min engelskabok också.. jag orkar inteee!

Jag ska börja med att...

säga förlåt för att jag inte uppdaterar så himla mycket, men det är för att jag har saker att göra heela tiden och hinner därmed inte sitta vid datan speciellt mycket, men tror att det funkar rätt bra ändå faktiskt.. jag är ju trots allt ingen superbloggare ;p men nu tänkte jag göra en liten resumé för veckan.

Torsdag: åkte jag till stallet och red på världens underbaraste häst. Allt gick så jävla fantastiskt bra och lätt, Phillis var hur mjuk som helst och super känslig, gjorde övergångar från trav till skritt och 10m volter och allt flöt verkligen på! Kunde tom galoppera i vänstergalopp och hon va kvar på tygeln, vilken häst alltså! Och inte nog med det, min tränare kom fram till mig och frågade om jag vill starta LB:3 nästa helg med Philippa och SJÄLVKLART vill jag det så nu laddar jag som satan inför dressyrtävling om en vecka! ska blir så sjukt kul men väldigt nervöst.
Fredag: skol DM vid stadion. Gick väl som vi trodde (vi kom sist), men jag är grymt stolt över mig själv som faktiskt ställde upp och var med! Simmade på 38s, 7sekunder bättre än på träningen så jag är väldigt nöjd för att inte ha simtränat ordentligt på över 7 år. Efter tävlingen drog jag och Matilda till stan för att leta efter svarta converse till mig, men vi hittade inga så vi köpte en varsin glass från pressbyrån istället och satte oss vid plattan. Efter det drog vi vidare till skolan för lite matte som jag förövrigt inte fattar ett skit av, sen bar det av till magasin 3 där vi kollade på helt SJUUUKT häftiga och udda skulpturer. Åkte sedan hem med älsklingen och käkade tacos på kvällskvisten. mummsigt värre!
Lördag: vaknade upp hos Rasmus, drog in till södertälje för att träffa Sophie och Amanda för att köpa present till Elin (köpte även en tjocktröja till mig själv från BIKBOK. Åkte tillbaka med Rasmus till järna där jag blev hämtad av mamma och companie för en tur till mormor och morfar, va där en stund och fikade. Åkte sedan och hämtade Rasmus och väl hemma i nykvarn fixade vi oss lite sen drog vi till Elin som hade kalajs så att säga hahah. Va super roligt! va 10 pers och käkade god mat och hade det mysigt och trevligt. Jag och älsk gick sedan hem till mig och sov.
Söndag: Rasmus åkte hem och jag åkte in till södertälje en sväng för att bytta mina vita converse, kände verkligen att dom inte var jag liksom, så köpte ett par svarta tygskor med vita snören istället, enkla, snygga och budgetanpassande då de bara kostade 199:- hahah! istället för conversen som kostade 699:- (lite skillnad) Eftersom jag hade presentkort på STADIUM på 500:- så köpte jag även en knallrosa sportbh som jag är riktigt nöjd med, kommer bli sjukt snyggt till sommaren sen när man blir lite brunare! Köpte även en liten present till min finaste älskling som fyller år på onsdag <3 jag hoppas att han blir glad! 
Nu tänkte jag packa ihop lite saker och tvätta det som ska med till pappa imorgon, sen blire väl till att plugga lite.. har rätt mycket den här veckan som jag måste ta tag i så lär väl inte hinna bloggande så mycket men tror att ni som läser överlever hahah!


I wish I could fly

Sitter och segar här vid datan, ska kolla lite tåg och sånt för imorgon.. ska ju åka till stadion direkt imorgonbitti och tävla i 50m fritt. Fyfaaan va jag kommer va nervöös, blir nervös bara jag tänker på det, kommer säkert svimma eller något och inte kunna va med hahah, nej men det blir säkert aaskul!
Efter simningen så ska jag och matilda dra en fuling och gå lite på stan ist för att åka tillbaka till skolan direkt efter tävlingen. Ska se om jag kan byta mina vita converse till svarta. Efter stan ska vi åka tillbaka till skolan, gå på matten och sen åka med ut till moderna museet och se magasin 3 (eller va man nu gör). Blir alltså en chilldag med massa roliga saker :D efter skolan ska jag nog åka hem till min pöjk, om inte han följer med mig hem (så gör vi mamma glad som vill att vi ska vara hemma hos oss) men får se hur det bliir :D
Nej nu ska jag tagga lite inför ridningen, hoppas på att jag får fina Flippis<3

Kramar Julia  

Jaa må hon leeeva, jaa må hon leeeva ut i hundrade år!

GRAAAATTTTIS BARNDOMSVÄNNEN! 18 ÅR IDAG!! :D
Det är helt sjukt vad tiden går fort, vi har kännt varandra så länge nu och även fast vi inte träffats så mycket de senaste åren ska du veta att jag alltid kommer att finnas här vid din sida och att du alltid kan vända dig till mig om du mår dåligt :)<3 Lev livet nu bruden! så festar vi loss på krogen sen när det är min tur :D

This is it

Huh! snacka om att jag har stressat sönder den här veckan. Har pluggat som ett cp på fysikprovet jag hade idag och det gick väl sådär va.. vågar inte säga något, men ber till gud att jag får godkänt iaf haha!
Dagarna bara flyger iväg nu känner jag, men det är faktiskt rätt bra för det innebär ju bara att en sak närmar sig, sommarlov! fyfan va jag ska göra saker i sommar, jag ska verkligen va överallt, bada som en galning och sola arslet av mig så jag blir brunare än brunast.. längtar, längtar. 
Som jag sa i förra inlägget skulle jag berätta lite om förra helgen och så, så tänkte att det kommer här :)

Fredag: 
festen i elektron, Emelie fyllde 18 så det va ju big kalajs! Förade lite hemma hos Amanda med vin, ost, kex och frukter sedan drog vi vidare till gnesta. Träffade massa nya människor och hade det mycket trevligt! kvällen slutade med att Elin följde med mig hem och sov över här.
Lördag: Tappra Elin kämpade sig upp kl 7 på morgonen för att göra högskoleprov och jag själv gick upp kl 9, drog på mig ridkläderna och tog sedan tåget till Olivia. Efter massa fixande för att få lerpollarna rena red vi upp till olles ridbana och hade hoppträning. Gick super på Domino, kunde hoppa i galopp och allt.. men han va bra tveksam innan hindrena och tyvärr tvärnitade han på ett och kastade sig till vänster... självklart flög jag till höger, och där satt jag sedan på marken med feta sendraget i benet och fattade ingenting. Blev nästan full i skratt, har inte ramlat av på typ 1 år så va lite förvånad.
Efter ridning och allt gick jag hem till älsklingen som hade kommit hem från Portugal, brun som en pepparkaka var/är han och jag ser ut som en snögubbe i hans sällskap.. hatar det hahaha! Sov över där och tillbringade hela söndagen hemma hos kisen, vi myste ute i solen och bakade en kladdig kladdkaka som inte blev så kladdig och vispade grädde som blev till smör, lyckat hahah men blev rätt gott ändå. Efter många om och men stannade jag kvar en natt till även fast rasmus skulle upp 6 på morgonen och jag inte skulle åka med tåget som gick förrän 20 i 9, men vad gör man inte för att få tillbringa lite extra tid med den man älskar mest <3

blablablabal

Sitter i skolan och har datorkunskap, tråkigt tråkigt! Men ska inte klaga för vi slutar runt 11 hehe.. och då ska jag, Matilda och resten av "laget" tagga simning på eriksdalsbadet, vi ska ju starta skol DM på fredag dårå ha ha ha! måste träna lite vändningar och sånt roligt... fyfan va jag kommer skämma ut mig... 
 
Kanske blir ett senare inlägg om hur helgen och stuff varit, har inte varit hemma så mycket så har inte kunnat blogga, men det är nog lungan :)
Blir väl till att kötta fysik heeeela kvällen för det står i min kalender att det ligger ett fett fysikprov på torsdag, HAT!

Ha det gött så länge!

Kram Julia

I fell in love with the DJ

Tagga tagga peppa ladda!

so far so good

Fysatan vad jag är seg alltså! Låg och tittade på 'The day the earth stod still' med pappa och precis i slutet när allt liksom kommer till punkt och pricka så somnar jag som en liten gris, så nu vet jag inte hur den slutade riktigt.. snacka om fail hahah. 
Kanske skulle ta och baka en kladdkaka eller något gott för att få igång skallenojen lite.. så får det allt bli!
Sen måste jag nog se över vad jag ska ha på mig ikväll och fixa mig lite.. blir ju party party med brudarna dårå! håller tummarna för att det blir värsta brak festen :D gött gött.

Don't stop me now, cause I'm having such a good time

Huh! kom precis hem från stallet, red dubbelpass idag vilket betyder 2 tim hård dressyrträning på finaste Philippa :D Är helt slut i hela kroppen men det gick verkligen super! Hon var väldigt pigg och ovanligt arbetsvillig så hon rörde sig som en gud i traven, men galoppen gick väl sisådär va... Hon har ju inte så lätt för den om man säger så men jag ska inte klaga för hon blir bara bättre och bättre för varje gång jag rider henne. För ovanlighetens skull stannade jag kvar i stallet och mockade/soppade och pysslade om hästen lite extra, va riktigt mysigt faktiskt.. hinner ju inte med att va i stallet så länge annars när jag går i skolan så måste ju ta vara på tiden.
Nu ska jag trycka i mig en macka, smsa min älskling som är i portugal (den lille jäveln) och sen sova
Godnatt.

Kram Julia


Stad i ljus

I måndags orkade jag verkligen inte blogga efter stallet så tänkte att jag gör ett långt inlägg nu och gör er lite uppdaterade om vad som hänt de senaste dagarna.
Efter träningen var jag helt galet slut och då kan man ju snacka om otränad människa.. men det var riktigt kul! Skulle ha haft Philippa först men pga en halv sko på vänster fram fick jag ta gammel tanten Amie istället, men det gick super ändå.
Igår var jag i Stockholm men brudarna och shoppade loss, mycket roligt och trevligt! Vi hade beställt strålande solsken och blå himmel vilket det också blev så det gjorde ju dagen bara det. Köpte lite kläder och smycken, bland annat en super fin ring som jag är grymt nöjd med! Köpte även ett par vita låga converse, men jag är fortfarande osäker på om jag inte ska byta dom och leta reda på ett par svarta trots allt.. för det var ju svarta jag ville ha.. men får se hur jag gör. Efter en heldag i storstaden drog vi vidare hem till Sophie och avnjöt en härlig pasta/kycklingsallad. Kvällen slutade med att jag satte handen rakt på en svinvarma plattång, så nu har jag ett fint rött plattångsmärke från lillfingret och neråt, hela handen är typ grillad och skrynklig...hahah Jävligt klantigt! 

Idag ska jag till Olivia i mölnbo och checka hennes polle Allanbrallan, ska bli riktigt roligt! Sen blir det väl lite fysik på kvällen... om jag orkar.

Kram Julia

hell yeah!

Sabina smsade nyss och sa att det hade blivit en avbokning i en ridgrupp ikväll.. så snart bär det av till stallet för en dressyrlektion, sjukt taggad! Sitter och kollar på lite filmer från dressyrträningen i vintras, ett måste att göra om i sommar sen. 
Kanske gör ett litet inlägg senare om hur det gick och så :D

Snööö

Fick en chock när jag vaknade imorse och tittade ut, förväntade mig sol och torr mark liksom men det var ju helt jävla vitt ute! Tror att vi har kommit in i istiden eller nått... hoppas det försvinner snart för jag vill ha VÅR! 
Ska ta tag i "ringa till stallet" momentet nu och höra vilka dagar jag kan rida igen, håller tummarna på att jag kan rida ikväll.

Kram Julia


The botten is nådd

Trots en hel trist dag utan någon ridlektion..som jag misstänkte.. börjar det faktiskt ordna upp sig här, blir nog en myskväll med film och annat med brudarna, Roligt roligt!
Ska se vad kylen har att erbjuda nu sen ska jag nog ta och kila upp till järna och se vad brudarna har i kikarn.
Ha det gött!

Kram Julia


Tråkigt...

Sitter här hemma och har så sjukt tråkigt.. smsade min ridlärare förut och frågade om det fanns någon tid för dressyrträning idag men hon har inte svarat än så blir säkert inget av det. Är så sjukt ridsugen nu så det finns inte! Men den som väntar på något gott väntar aldrig för länge som man brukar säga..
Vad tänker ni göra ikväll då människor? Någon som vill hitta på något?


Bilder från igår


Ägg, ägg mera ägg.. ät så får du skägg

Tjena Tjena!
Idag fyller pappa 45 år (Grattis) så jag och syrran har firat honom och käkat massa god tårta på förmiddagen. Efter tårtätningen blev vi hämtade av mormor och morfar som körde oss till moder jord och här hemma blire släktkalajs (påskmiddag) med massa god mat, bland annat har mormor gjort hemmagjorda köttbullar, helt galet gott!
Igår va jag och mamma och shoppa loss på Kapphal.. av alla ställen hahah! Hittade en sjukt snygg jeansjacka och ett korallrosa linne med volanger som jag kände att jag bara måste ha, och eftersom det är påsk så lyckades jag övertala mamma att jag kunde få kläderna istället för godis, och självklart gick hon med på det. Så nu är jag ett linne och en jeansjacka rikare hahah.
Nu ska jag avnjuta en god middag och äta mitt fint målade ägg som råkade bli en barbara...
Glad Påsk!

Kram Julia


Svidande känsla

Glömde ju berätta några saker! Städningen av akvariumet gick super och det blev såklart finfint, garderoben.. orkade jag ju då inte ta mig ann idag.. hahah så jag bestämde mig för att göra en liten makeover av mig själv, vet inte om det blev så mycket makeover av det hela, men en liten skönhetsbehandling av mitt yttre kan man väl säga. Kan ju tala om att det behövdes efter 5 dagar i soffan!
Jag gjorde då följande:

  • Duschade - nytt schampoo och balsam som gör håret fantastiskt lent och fint
  • Ansiktsmask - fräsch i fejjan
  • Färgade ögonfransarna svarta - härligt sommar fint
  • Målade naglarn beiga - gör att min kritvita hud inte ser så kritvit ut

Fixade mig även lite i håret så jag se lite friskare ut på utsidan i alla fall. Men imorgon har jag bestämt mig för att vara frisk och där med basta!
Nu ska jag gå och göra mina pizzor, mamma har kommit på något nytt med att göra pizza fast på tacobröd.. låter underligt men blir säkert super gott för jag är helt galet hungrig.
Ha det bäst!
Kram Julia


Glad påsk på dig

Det är ju 1 april idag.. har jag kommit på hahah.. hade helt glömt bort det, men när mamma börja snacka om att hon lurat massa på jobbet så tändes en liten lampa.
Jag har inte hunnit bli lurad eller lurat någon än så länge och tur är väl det för jag går ju på allt men jag har faktiskt mina funderingar på om jag ska dra en liten luris för någon sen.. får se hur det blir med den saken.

Fick förresten ett fint sms från min sjuka pojkvän förut haha..
"Äggstra!! Äggstra!! Hörde på radion att polisen hittat en påskkärring med avbruten kvast, kaffebruna tänder och extrema hängpattar irrandes på motorvägen. Sänd ett sms så jag vet att du är okej. Hälsningar en bekymrad pojkvän ;)
Glad Påsk!"

Tyckte jag va liiiite roligt, svarade i alla fall att jag mådde bra haha.. men vet inte om jag stämmer in på det där med hängpattarna alltså..hahah kanske om några år vem vet?
Kram Julia


Städning på G

Sitter här hemma idag igen, förkyldningen tycks inte vilja släppa riktigt..men det konstiga är att jag känner mig super pigg i kroppen, det är lite skumt. Mamma föreslog att jag skulle städa till min fisk och rensa ur min garderob idag så jag läär ju få göra det... och om jag ska va ärlig behövs det verkligen hahah. Kanske tar lite before/after bilder och lägger upp.
För övrigt har jag inte gjort så mycket, klockan är ju bara halv 11. Men jag har iaf hunnit med att lämna mina nycklar till pappa så han skulle kunna hämta mina fysikböcker i skolan, ringt och sjukanmält mig, avbokat ridningen och ätit lite frukost. Känns grymt surt att jag inte kan rida ikväll.. hade verkligen taggat för det, men men så är det ibland.. får rida igen nästa vecka på PÅSKLOVET! så gaalet sköönt (även fast jag varit hemma hela veckan) hahah.
Men det här håller inte så jag ska väl ta tag i akvarium/garderobstädningen nu...
Kram Julia


RSS 2.0