Fredagsmys och ett helt underbart sportlov att se fram emot!

Hallåå i stugan! Slutade tidigare idag och hoppade över ma-stödet vid halv 4, orkade verkligen inte vänta i två timmar, så nu är jag hemma :)
Labo (Laban som vi kommer kalla honom) har kommit och fyfasiken så söt han är!! (Kort kommer inom snart framtid). Han är lite korthårigare och tanigare än på bilden för han hade tydligen blivit klippt precis, men sicken  sötnos han är! ♥ Ligger bakom soffan och gömmer sig för tillfället för han tycker vårat hus är way to big, hahah.
Ska straxt gå upp på järna och kolla hur mycket pengar som kan tänkas finnas på mitt kort sen blir det till att möta upp älskling vid tåget och vidare till konsum för en stor påse godis! Om jag har längtat, haha! Vi ska ha fredagsmys ikväll och han har lovat att ladda ner Love and other drugs, så vi ska nog ligga och kramas framför den innan middagen (som alltid blir tacos på fredagar) haha.
Helgen är fullbokad så hör av mig på söndag igen! puss


Now the pain is my pleasure cause nothing could measure

Hejsan!
Har precis tryckt i mig lite middag bestående av nudlar och kycklingwook, råkade hälla ca 1 liter soya på min mat dock, men det smakade riktigt bra ändå! Skulle va duktig och rätta min del av Smarta Transporter rapporten nu.. men upptäckte att mitt microsoft office word har gått ut så får bli till att snabbt rätta skiten imorgonbitti innan lektionerna börjar. Hade Kemi och Organisation och ledarskaps prov idag direkt efter varandra och ja, haha, det gick ju som det gick med kemin alltså. Inte riktigt min grej det där med salter, jonbindningar, molekylföreningar och opolära/polära kovalenta bindningar, men kändes helt okej på O&L iaf så skulle ju inte tacka nej till ett högre betyg än G.
Ska snart börja packa ihop lite badkläder och stuff för halv åtta drar jag och simmar med pappa på Sydpoolen. Ska bli galet skönt! Simmade 45 min i tisdags så nu ska jag va lite snabbare ut så jag hinner simma 1 h. Sägs ju att simmning är en av de bättre fettförbrännings "metoderna" och det gillas ju!




Jag lyckades hitta en bild från annonsen så här är lille Labo



Visst är han söt?!


If you call my name out loud, do you suppose that I would come running?

Ligger här på sängen och har lite smått ångest över allt plugg, orkar verkligen inte ta tag i det! Är sjukt trött också så vill helst bara krympa ner under täcket och sova en stund, haha allt för att inte plugga med andra ord. Men då blir det ju bara värre tyvärr så ska väl sätta igång och läsa nu. Har ju ändå sportlov nästa vecka så lika bra att köra på med allt den här veckan så kan man ta det lugnt sen liksom.
Var hos Tella förut och longerade henne på banan lite och det gick goodiegood. Var fullt med snö och rätt tungt så hon fick kämpa lite med det var bara bra med tanke på all överskottsenergi hon har. 

Juste! skulle ha skrivit det här igår men glömde bort det haha, så säger det nu istället! Pappa berättade att de hade varit och tittat på en katt i veckan och att de tydligen ska/har köpt den, så på fredag kommer Labo till oss! Har ingen bild på honom ännu men han är iaf en 5 årig persier som varit avels- och utställningskatt sen tidigare. Längtar till fredag massor nuu!! :D  

De tittar som de inte hade tv hemma.

Hej gullrumpor! Trött brud är vad jag är så blir inget monster inlägg idag (som igår). Har gått i skolan sen 8:15-17:00 så är ganska trött i huvudet. Åkte till pappas jobb efter skolan och därifrån till nykvarn för att packa ihop alla saker och vidare till järna. Käkade lite och följde sedan med Carina och Jennifer till Gärtuna för att fodra pållarna :) så jäckla mysigt att va i stallet på kvällarna, älskar lugnet och ljudet av frustande hästar tuggandes på sitt hö. Bra avslut på en seg dag. Ska snart gå och borsta tänderna/ta bort sminket sen blir det till att prova några rumpövningar på pilatesbollen jag fick i julklapp. Ska fanemig bli slimm till sommaren nu!
Imorgon har jag studiedag så ska ta en riktig sovmorgon sen åker nog jag och Carina till Tella och efter det lite plugg, sen på kvällen följer jag med pappa och simmar på sydpoolen.
Men ni får sova så gott så höres vi tomorrow!
godnatt.

träna hemma

Livsnjutare eller anspråkslös?

Tjena folket!
Helgen har varit bra! Jag har känt och känner mig riktigt glad nu, min motivation har kommit tillbaka och ja, jag mår helt enkelt så mycket bättre än vad jag har gjort de senaste veckorna :)
I fredags åkte jag hem med älsklingen och det blev myskväll som vanligt. Han laddade ner filmen Trassel (verkligen sevärd!) så vi låg och tittade på den och åt naturgodis, mummsi! Somnade direkt när vi gick och la oss och vaknade av att alarmet ringde vid 06:00. Hade lovat att hjälpa Carina med morgonfodringen ute i Gärtuna där Tella står, så det var bara att dra på sig kläderna och möta de härliga -24 graderna som morgonen hade att erbjuda. Fodringen gick bra men fick en liten rymning när vi skulle släppa ut Tella och hennes hagkompis, då de tyckte att grannhagen såg roligare ut och hoppade över till den. 
Efter stallet fick ja skjuts ut till Botkyrka och provred där på Pure Gold (PG) och ja.. jag har nog aldrig suttit på en så trög och okontaktbar häst i hela mitt liv så kan ju inte påstå att det på något sätt gick bra, men lyckades iaf få ihop honom lite på slutet så det var väl "bra", ska iaf komma tillbaka nästa helg och se hur jag känner då. Trött som en jag-vet-inte-vad efteråt gick jag cowboy gång till bilen och fick skjuts till Astra där jag och mamma gymmade i 1,5h! Körde 10 min på trampmaskinen, 10 min cykel, 10 min powerwalk/ löpning på bandet och resten av tiden styrka. Kan ju säga att jag var LITE seg i kroppen efter det, men kändes sjukt skönt!
På kvällen kom älsklingen och det blev en riktig chillkväll framför tv. Båda var as trötta så jag tror vi gick och la oss vid halv 11.

Idag är det iaf söndag och Rasmus åkte hem för cirkus 1h sen så har inte gjort så mycket mer än att titta på tv och suttit här. Är riktigt mör i kroppen efter all träning från igår så blir nog till att ta det lugnt idag och plugga lite. Är fint väder ute så får se vad dagen har att erbjuda helt enkelt.


Här är det vi som jobbar.

Godkväller pinglor! Dagen började skit, orkade verkligen inte åka till skolan imorse.. men jag tvingade mig själv och det var inte ont om det. Hade en chill dag med lite organisation och ledarskap på morgonen där vi diskuterade olika ledarstilar och efter det 1h kemi och sen lunch, efter lunchen blev det projekt friggebod och jag har fått ihop min modell nu (långt kvar tills den är klar men börjar se resultat). Fett glad hann jag med en X-buss från s-tälje, men gladheten försvann när buss j*veln fick bromsfel mitt på motorvägen och tvärstannade... fick sitta där i 20 min och så kom en ersättningsbuss och hämtade upp oss. Alltid är det nått som inte ska funka!
Mormor och morfar var iaf här förut och fikade :) alltid lika mysigt. Dock har jag varit inne på rummet hela kvällen och pluggat flitigt till geografiprovet som är imorgon, vet inte alls hur det kommer gå. Har även hunnit med att skriva mitt CV och personligabrev till Aztra så nu är mamma glad, ska bara skicka in det också och hoppas på det bästa. Skickade även ett mail till Botkyrka ridsällskap för att se om jag kan börja rida där på lördagar nu, gaaalet roligt! :D:D:D
men ska sova nu, blir nog till att sova hos älskling imorgon så ni lär inte höra av mig förrän på lördag maby ;)
nattinatti

Som om jag snubblade pladask på marken och bara dog

Hej på er! kom hem från sthlm för cirka 30 min sen (missade bussen i s-tälje så fick vänta 30 min där) och är helt slut i kroppen. Jag och Tilda drog ju och gymmade på S.A.T.S efter skolan idag. Det var jätteroligt och jobbigt! När vi kom dit fick vi snacka lite med en kille som berättade om hur mycket ett träningskort skulle kosta för oss och lite allmänt om träningscentrumet och efter det slängde vi på oss träningskläderna och köttade av 1,5 h. Körde 20 min på trampmaskinen och lyckades knappa in ett galet träningsprogram så svettades som en tok och benen var som spaghetti efteråt, men det var det värt! Körde lite styrka efter det och sen blev det hemresa. Är grymt sugen på att köpa ett månadskort bara för att se hur det skulle funka, men vi får se hur det blir med den saken för min budget håller inte riktigt för det just nu, men man ska aldrig säga aldrig!
Nu måste jag plugga geografi som en galning, har prov på fredag.. buhuuu!
puss o kram skumbanan.

ps. jag har namnsdag idag :D

Gör mig redo för beachen 2011!

hahah när jag kom hem från skolan idag så fick jag ett samtal från en kille på S.A.T.S som sa att jag hade svarat på en enkät och att de just nu höll på att ringa runt till dem som svarat på enkäten och gav ut ett gratis träningspass :D Jag blev galet chockad kan jag säga eftersom jag och tilda gjorde den där enkät-grejen helt random i en mobilbutik i början av 2:an hahah. Men självklart svarade jag att jag ville gå så jag preliminärbokade kl 3 på lördag, men pratade med tilda nyss och hon ska bort på lördag så vi ska ta med träningsgrejer imorgon istället och se om vi kan komma då. Galet roligt eftersom vi har haft planer på att gå dit eller ringa och höra om de tänker ha 10kr pass nu på sportlovet, för då ska vi bli riktiga biffar har vi tänkt haha!
men ska väl ta och packa lite grejor nu då sen sova så jag är pigg till imorgon :D Berättar allt sen när ja kommer hem!
sovgott

You give me that funny feeling in my tummy.

Igår var det alla ♥ dag och den tillbringade jag såklart med min fina älskling i häggvik och jag fick mig allt en liten överraskning när jag öppnade dörren till hans rum (han var och köpte mat till mig så var helt själv). Han hade släckt ner hela rummet och tänt massa ljus och mellan två ljus på fönsterkarmen stod ett rött kuvert och en genomskinligpåse med rosa jordgubbskolor i :D Kan ni fatta att jag höll på att smälta eller!? Har världens finaste pojkvän. Älskar dig mer än något annat Rasmus ♥ I kuvertet fanns två små "dikter" eller vad man säger som va jätte fina! 

"Jag älskar dig, inte bara för vad du är, men för vad jag är när jag är med dig ♥" 
"Jag älskar dig inte endast för vad du har gjort av dig själv, utan för vad du gör av mig"

take a shower, shine your shoes, you got no time to lose

Hej sötisar!
Dåligt uppdaterande här känner jag men har haft fullt upp i helgen så kan bero på det. Sorry for that, inte för att jag tror att så många bryr sig men ändå haha. Spenderade största delen av fredagskvällen på sl:s F A N tastiska pendeltåg som slutade med att jag (helt hysterisk och djuptfryst) ber min kära älskling ringa sin pappa och fråga om han kunde hämta oss i hamn, tåget mot gnesta var liksom inte aktuellt för sl just då eftersom fler människor skulle till s-tälje eller upp till stan. KUL! Vi blev iaf hämtade tillslut och mös ner oss i soffan med lite godis och Let's Dance :)
På lördagen drog jag in till s-tälje med Sophie och fixade en klipptid, mötte upp Elin och tillsammans vandrade vi runt på stan samt hann med en lunch/fika på Nancy's (bästa lunchstället i s-tälje). Sprang till frissan vid 3 och klippte av 5 cm slitet hår, så nu är håret galet fräscht och fint igen :D dock lite mer statiskt än vanligt, men tror det bara är ett gott tecken hahah. På kvällen drog jag och brudarna + david upp till terassen här i Nykvarn och käkade sen vidare hem till mig för lite Melodifestival tittande, då dök även amanda upp och joinade föreställningen. Söndagen blev en slappadag med tv:n som centrum men på eftermiddagen tog jag bussen in och svettades galet med mamma på gymmet, mycket skönt! Kändes verkligen bra efteråt :D:D mer gymm åt julia. Det var helgen det :)

Cyklon vs. snöstorm

Tjenatjena! Fick skjuts av pappa idag till skolan så sitter här i datasalen och ska skriva Bleeding heart square... men eftersom jag har alla min anteckningar hemma fördrivs tiden på annat sätt hahah. Just nu är vi ca 12 pers av 27 i klassen och det känns ju roligt, blir nog en riktig chilldag idag eftersom alla bussar, tåg och andra trevliga färdmedel är försenade eller inställda. Funderar på hur jag och Rasmus ska ta oss hem ikväll, det vanliga tåget går vid 5 men lär ju inte komma hem förrän 7-8 om jag känner sl och snöstormen rätt.
Ikväll blir det fredagsmys med älsklingen och jag ska banne mig gå förbi konsum och köpa en Ben&Jerry's och lite saltlakris hahah, det är jag värd tycker jag :p Nu börjar matten snart så ska kila dit! hör av mig ikväll eller imorgon puss

Tisdagsskit blandat med skolångest

Tjena pinglor! Har suttit i min allt för sköna säng och skrivit/letat fakta om Cannabis sen jag kom hem i princip. Believe it or not men imorgon blir det debattering för cannabis på engelska och jag vill helst sjunka genom jorden, hoppas på en förkyldning, kanske att sl ställer in alla tåg mellan kl 8:00 - 10:00 eller helt enkelt bara försova mig. VILL INTE! känns som jag inte kan prata engelska längre, blir typ svengelska av allt, bra till London liksom hahah. Nej bara att ta tag i skiten och få det överstökat!
Nu ska jag iaf gå och borsta gaddarna sen kanske göra lite situps, armhävningar och annat roligt.
Sovgott!


I want you

Nu har jag äntligen skrivit klart kemi labbrapporten och packat/snabbstädat mitt rum så nu blir det sängen för lite läsning, sen natten :) Imorgon kanske min älskling kommer och sover över ♥ hoppas hoppas!
Godnatt på er.



känner skarpt för att köpa en vanlig digitalkamera igen, saknar att bara kunna ta enkla snabba kort utan massa inställningar hahah.

heterogen blandving vs. homogen blandning

Hellåå, sitter här i skolan och försöker skriva klart kemirapporten som ska va inne idag... sååå tråkigt! Fördriver tiden med lite London snack och bloggsajtsing istället. Guuudars vad jag längtar till London nu alltså. Ska ta med mig systemaren och klicka sönder kameraknappen har jag bestämt hahah! :D
Lördagen hos Tilda med brudarna var så grymt bra! Vi hade grekiskt tema så vi mumsade gyros och massa annat gott så magarna stod rakt ut på oss haha! Mätta tog vi en powerwalk till Konsum och hyrde film, tog bussen tillbaka (gratis) och sen blev det mera gotti i soffan. Somnade straxt efter 2 och tog snabbtåget hem igår på eftermiddagen :) Bakade blåbär/hallonmuffins med mumman när jag kom hem sen blev det solsidan och sängen.
nej nu ska jag ta tag i rapporten sen blir det 1 h Kemi, slutar 17:00 idag...


Lördag 5/2

Hej på er! Ligger här i sängen och väntar på att duschen ska bli ledig så jag kan fixa mig för en tripp ut till ekerö. Som jag misstänkte har en mindre rolig förkyldning slagit rot i kroppen min så nu är jag dunder förkyld, halsont och ja allt det som ingår i en förkyldning med andra ord. Inge trevligt men jag kurerar mig här. Var hemma hela dagen igår fast tog bussen in på kvällen och åkte till Rasmus :) Vi kollade på I rymden finns inga känslor och åt tacos. Mycket mys ♥ Nej nu ska jag ta fixa mig här, trycka i mig en ipren och sen ta tåget till Tilda :) sover där så hör av mig imorgon om inte annat. puss


shopaholic

hallihallå :) sitter här med kurrande mage och väntar på att mammas special tjockpannkaka ska bli klar, känns som det lär dröja men man ska aldrig säga aldrig! Dagen har varit rätt bra förutom att jag vaknade upp trött som ett djur och med halsont, att det aldrig vill ge sig liksom. Har mått lite halvkonstigt hela dagen och just nu känns det som en härlig förkyldning är påväg igen.. fryser och snorar om vart annat här, orkar verkligen inte!! Vill vara frisk och kunna komma igång och träna lite. Hoppas bara det inte bryter ut helt, vill ju kunna åka till Tilda på lördag och ha våran grekiska tjejkväll :) Blir till att trycka i sig några ipren och sånt roligt så blir det säkert bra.
Igår knatade ju jag och Tildis runt i storstaden några timmar, like I already told yah, så därför tänkte jag langa lite bilder på mina inköp nu eftersom jag inte kunde göra det igår.

Skinnjacka 399:- H&M

Cardigan 50% på reapriset = 150:- Indiska

Linne 149:- H&M

Halsband rea 30:- Ur&Penn

Bruna mockaskor rea 249:- Tamaris Åhléns city

Partypjucken från förra helgen! rearea 149:- DinSko


Hittade även en helt sjukligt snygg senaps/guldbrun mockajacka på BikBok som jag bara känner att jag måste haa!! 900:- kostade den tyvärr så håller tummarna för att den finns kvar ett tag till så kanske den kan bli min inom en snar framtid (månad) haha. Men nu ska jag se halv 8 hos mig sen blir det lite plugg :) Imorgon ska jag sova hos älsklingen så lär väl höra av mig på lördag senast.
Ha det bäst so long ♥

Same shit different bitch.

Yoh macafloow! Kom nyss hem till älsklingen i häggvik efter en lång shoppingdag med Tildis :) tänkte att jag först av allt skulle köpa en ny väska idag men så blev inte fallet.. blev ett par bruna mockaskor som var på rea istället haha, jag och skor alltså.. fick med mig lite andra grejor hem som jag kan gå lite djupare in på imorgon hahah. efter all shopping gick vi med trötta ben in på Sergel och bokade två tickets till The tourist :) galet bra film! kan berätta lite mer imorgon som sagt. Nu blir det myspys med grabben min sen sova, skola imorgon.. buhu!
godnatt.

I open my eyes and it was only just a dream

hittade ett super fint nagellack igår som jag målade mina naglar med, men blev inte helt nöjd så målade en gång till förut och good damn va tjusigt det blev! Hallon/lila-glittrigt är det och ser riktigt delicious ut :D En extra färgklick i vardagen kan man säga. Men nu ska jag ta och krypa ner i sängen, klockan är ställd på 8:30 så skööönt!


bjuder på en fin bild hahah. Goooodnaaaatt!

gräddfil med gräslök

Tjena sötnosar! Dagen har varit helt okej today, har bara haft det lite tufft med att hålla mig vaken under genomgångarna men annars knata den på fint :) fick sluta lite mer än en timme tidigare så ist för att komma till s-tälje vid 4 och gå direkt upp till mammas jobb kom jag fram vid 3 och hann kolla på lite kläder och diverse saker innan jag träffade på Pontus på konsum och hänkade med honom för att möta Elin :) Vi slog oss ner på Nancy's och några minuter senare sprang jag in på Indiska och fick med mig ett par svarta over-knee strumpor ut, sedan gick ja och Elin till mummans jobb och fick skjuts hem till nypan.
Imorgon fick vi tydligen ledigt så ska ta en mysig sovmorgon sen ska jag åka upp till skolan och fixa kakor, resegrejor och träffa Tilda :) Vi ska ta en liten shopping-eftermiddag med ett eventuellt biobesök, ska bli as NICE! och efter det blir det till att ta pendeln till älskling och sova hos honom :) skönt att slippa gå upp så tidigt på torsdag.

Måste berätta en lite halvflummig grej som hände vid maten idag hahah! Jag och mamma hade precis ätit upp (chiliconcarne med gräslök+gräddfilssås och tzatsiki till) och eftersom vi ätit rätt mycket så blev det inte så mycket gräs/gräddfilssås och tzatsiki kvar så då säger mamma: "Jag häller i gräddfil/gräslökssåsen i tzatsikin?"
Jag svara: "nej men det kan du ju inte göra!?" Hon svara: "MEN DET ÄR JU BARA GRÄSFIL OCH GRÄDDLÖK!!??" Jag tittade lite fundersamt på henne och börjar sedan asgarva!! och när hon själv inser vad hon hade sagt och hur dumt det lät skrattade vi båda tills tårarna sprutade hahaha!!! fyfan asså xD
Tänk er den där lite irriterande/frustrerande mammarösten som halvskriker ut gräsfil och gräddlök utan att märka att det låter helt fel, haha oslagbart.


RSS 2.0