party mode offline

fan så otaggad jag är, vill hem och sova bara hahah.. men sitter på tåget nu påväg till stan med brudarna för partyyyy på rose. Tar första tåget hem imorgonbitti.. kill me.


Massa fix i stallet hela dagen ❤

Sådär! på väg hem från stallet nu.. äntligen hahah. Nejmen det har varit en sjukt rolig dag idag! Var ute i gärtuna först och fixade i ordning Rebell på morgonen för att åka iväg och träna i Lina. Gick skit bra när vi väl kom dit och han gick bättre än aldrig förr! Superfin och mjuk i kroppen OCH förvånansvärt pigg :D Carina höll lite lektion och även hon tyckte han såg riktigt fräsch ut, jätteroligt att höra med tanke på att det har känts så drygt att rida ute hela vintern och inte kunnat göra så mycket. Men skogsturerna och backträningen har gett lite resultat ändå!
Efter träningen åkte vi till Bränninge och fixade Tella samt flyttade henne ut till ett nytt stall i hölö som hon nu kommer stå på tills vidare. Jättefint stall som är helt nybyggt och hela anläggningen är riktigt fräsch och ligger bra till, så det blir nog bra!
Ska hem och duscha/fixa mig sen bär det av till Amanda för lite mojitokväll med brudarna och kanske en utgång i Sthlm på det.


After.

ja, nu är jag faktiskt blondin igen! Är galet nöjd men väldigt ovan kan jag ju säga! Har tittat mig hundra gånger i spegeln och blir lika förvånad varje gång hahah. Tog runt 3 timmar och ja, det är stört lång tid men det gick förvånansvärt fort ändå. Har hunnit trycka i mig lite mat sen jag kom hem och nu blir det Top Model Sverige.

 


Nu blir jag blondin!!

Sitter inne på Elitesse just nu och väntar på Hannah, känns som hela jag luktar hästbajs hahah... Men snart blir jag en blondin igen!


Älskar att tränaaaaa!

Lyckades ta mig in till stan med snabbtåget istället för med sl som skulle tagit ca tvåhundra år annats. Mötte upp Tilda vid skolan och gick sedan till lindhagen för att svettas lite, vilket vi gjorde! Sprang "hills"-programmet på löpbandet och satan vad det tog i rumpan, hahah. Körde styrka efter det och sen blev det dusch. Skippade fikan efter för Tildas kissemiss Sigge har blivit sjuk så hon blev tvungen att åka hem till honom, stackarn.. men han var på bättringsvägen iallafall så det är ju tur.
Åkte till Nykvarn efter och stannar här tills imorgon. Ska iväg och rida på morgonen sen väntar frissan kl 3 till några timmar framåt! Ska bli så satans SKÖÖÖÖÖNT!!!


Bra start på dagen

Skrattretande! Nu ska vi tydligen få "evakuera" ut på plattformen i Södertälje syd för att tåget inte har någon ström och stannat...


ta tag i fläsket...

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Bestämde med Tilda förut att vi ska gymma på Friskis imorgon på förmiddagen och ta en liten fika efter i stan, blir mysigt! Friskis kör ju tiokronors pass och gym den här veckan så alla ungdomar ska kunna sporta extra mycket. Det ska man ju ta till vara på! :D Godnatt ❤


Mysig dag i stallet

Har avnjutit en god middag nu bestående av lax och bulgur med wookgrönsaker i och en semla till efterrätt. Mycket smarrigt!
Ridturen med Rebell idag gick helt okej men han var något okoncentrerad på mig och ville helst bara kolla på vad de andra hästarna gjorde i hagen... vilket gör mig lite smått tokig på honom haha. Längtar tills på onsdag när vi ska åka med både Tella och Rebban till SRK för att träna lite, ska bli så grymt skönt att få rida ordentligt i ridhus!
Efter all stallfix hos Rebell åkte vi ut till Tella och fixade henne där. Skrittade ut en sväng i skogen och hon verkade nöjd med det.
Imorgon börjar en hel veckas ledighet och om vädret tillåter kanske jag ska ta mig en joggingtur, det är ju ändå sportlov!


Söndag och strålande sol

Hejhej! på väg till stallet just nu med Jennifer och Carina. Ska ta en lite mysigare tur med Rebell idag än igår för då var det fan inte roligt... kom ut från stallet och det var i princip snöstorm ute, mindre roligt. Finns nästan ingenstans att rida nu heller eftersom det håller på att smälta överallt och är väldigt blött och isigt på marken, men ska se om jag hittar någon skogstur idag som ser någorlunda okej ut. Gårdagen spenderades annars i skolan på morgonen och sedan med Rasmus på kvällen framför hoppningen och dressyren från Gbg horse show. Riktigt roligt att se Roffe satsa lite på omhoppningen och Patrik vinna i dressyren med super snygga Toy story!


spräng mig i tusen bitar

Herregud va jag har ätit ikväll! Inte okej, och min mage är så fylld till gränsen att det nästan gör ont hahah. Varför måste man äta så jääävla mycket när det är buffé? finns verkligen inget stopp! Kvällen var iallafall väldigt trevlig med nära och kära och morfar var nog riktigt nöjd över all uppmärksamhet. Älskar verkligen mina morföräldrar, synd att jag inte tar mig tid till att träffa dem oftare bara❤ Men ska nog dit på fredag och fika lite så det blir mys.

Slutade tidigare idag så åkte in till södertälje och gick på stan lite där innan vi skulle till restaurangen och bokade bland annat en färg- och slingtid! Så kl 3 på tisdag blir jag en riktig blondin, woohooo!! Längtar sönder :D Tänkte lägga upp en före och efter bild för att se resultatet hehe, blir spännande med tanke på hur ruttet och fult det är nu. Sprang även in på Carlings och köpte ett par super slimmade svarta jeansleggings och någon klänning som jag ska se om jag kan byta (satt skitfult nu när jag prova den hemma). Men byxorna är jag mycket nöjd över! Fick även med mig ett par tunna strumpbyxor hem hihi. Nej nu ska jag gå och borsta tänderna sen kanske lägga mig.. imorgon väntar skola på morgonen och sedan stallet. Godnatt ❤


Bedtime

Nu ska jag krypa ner i sängen och sova. Har pluggat hela kvällen och imorgon väntar först svenska tal, lite planeritningar och modellbygge sedan foto som sista lektion, sufftans! Imorgonkväll ska även vi, släkten, fira morfar med att gå ut och äta buffé på en mongolisk restaurang i Södertälje. Kommer blir galet gott!! godnatt ❤


Beach -12

Slut i hela kroppen och 500:- fattigare sitter jag nu på tåget hem till Järna. Tränade som planerat med Astrid efter skolan (slutade runt 12) och fasiken vad skönt det var att springa på löpbandet! Trodde inte jag hade någon kondis kvar alls men den fanns där inne trots att jag inte sprungit på hundra år hahah, grymt! Nu blir det gymmet varje torsdag tio veckor framåt och om några dagar/veckor går det säkert att börja jogga lite ute igen! Saknar det massor ❤


life is a bitch sometimes but you just make me laugh at it.

Har precis landat i sängen efter en minst sagt grym kväll hos Pontus med bästa. Det bjöds på supersmarrig fläskfilé, sallad och ris och till efterrätt blev det någon kladdkaka med chokladglasyr på, to die for kan jag säga!! Tog världens största bit först och även en lite mindre för att synda lite extra hehe... Men imorgon är den väck för då blir det till att lacka svett på gymmet med Astrid. Känner mig jätte taggad och ska springa på bandet som en tok! Ska även köra styrka tills mina armar går av hahah. Bra plan! nej nu ska jag sova, godnatt pärtor ❤ tack för en awsome kväll brudar och pojkar! Älskar att umgås med er.


Vidrigt snorig gubbe sitter här på tåget och drar in sitt snor så det låter som halva näsans innehåll ska lossna. Jag mår illa.. en näsduk kanske är att föredra?


Projektarbete

Har varit i skolan idag och skrivit projektarbetes rapporten hela dagen, sååååå segt! Men vi börjar få ordning på den lite grann iallafall så det känns skönt.
Just nu sitter jag på tåget på väg hem.. men vet inte ens om jag hinner hem för kvart över fem ska jag möta Ewe och Sophie på Konsum och åka till Pontus som fyller 19 idag!! Grattis Pontus :D ❤
Hos honom väntar lite middag och mys, sen blir det nog utgång för de andra men eftersom jag har skola imorgon och börjar tidigt blir jag hemma. Men det gör faktiskt inte så mycket för jag är så sjukt trött hahah. Uppdaterar senare ikväll om jag orkar! puss.


Våga vara egen - dag 2

Åh herregud, jag är kort sagt helt slut i huvudet! Har stått på mässan från 12 tills nu och min hjärna hänger inte med mig på något alls, knappt så jag hänger med på vad jag skriver här hahah. Har träffat så sjukt mycket människor, pratat och tittat runt på massa unika, moderna och egendesignade prylar och bidrog med en peng genom att köpa ett supersnyggt korsörhänge i silver. Nu ska jag hem, packa ihop lite kläder och äta något sedan hämtar pappa mig och så åker jag till Järna och stannar där resten av veckan. Over and out.

 


ambitiös för en gång skull.

Nu har jag skrivit klart det som ska skrivas klart på rapporten för idag och det känns riktigt skönt, har även hunnit umgås några minuter med mamma som kom hem från jobbet nyss. Ska ta min stora rumpa vidare mot toaletten straxt, tvätta bort sminket och krypa ner i sängen. Imorgon väntar ännu en lång dag på älvsjömässan men behöver inte vara där förrän kvart i tolv så blir sovmorgon för min del. Hoppas på att min kropp håller sig i skick imorgonbitti bara och inte ska hålla på och krångla som imorse så jag kommer sent. Hatar när jag får mina "sockerfallattacker", men tror det kan ha och göra med att jag var magsjuk förra veckan och inte återfått balansen i kroppen ännu... aja återstår att se imorgon så att säga. Godnatt på er!

Älvsjömässa - BrightDesign uf

Hejhej, har varit på "våga vara egen"-mässan i Älvsjö hela dagen fram till nu och försökt "sälja" våra lampor vi har skapat i Teknik och Företagande kursen. Vi har dock inte fått så mycket sålt.. vilket kanske inte är så konstigt med tanke på att vår idé är att sälja våra lampor till ett annat lampföretag som kan föra våra idéer vidare, och idag har det inte varit så många lampföretag där så vi får se imorgon.

Helgen har varit fullspäckad som vanligt och igår var jag helt stenad som människa! Men det värsta hände efter jag varit i stallet och skulle ta en varm skön dusch. Olyckligt halkar jag på golvet i duschen innan jag kliver in i och ramlar handlöst bakåt och slår i diverse kroppsdelar i glasdörrarna och på andra svinhårda kanter och fyyyyfaaan säger jag bara, då var botten nådd! Har aldrig känns mig så arg och ängslig hahah, ont överallt hade jag också. Lyckades iaf kravla mig upp, duscha och kasta mig på soffan där jag låg resten av kvällen utan att röra en fena. Nästa helg ska jag bannemig ta det lugnt och inte fara och flänga runt överallt!

Nu blir det hem till Nykvarn, äta lite paj och sedan skriva lite på rapporten. Kanske får sovmorgon imorgon så jag hinner skriva på den en del då med. Hela första utkastet på projektrapporten ska nämligen vara klart på fredag, jippiyay.


Ambulanshelikopter och diverse spännande händelser

Nu sitter jag på tåget mot Astrid och är lite lagom blöt av det härliga vädret vi har i Sverige ikväll... fyfan säger jag bara! men nu är det bara kötta hem till henne och sen mysa galet med några i klassen, ska även sova kvar där till imorgon så behöver inte åka hem inatt. Dagen har annars varit bra, gick helt okej på matteprovet vi hade förra veckan och Rebell kändes fin, lite seg dock men tror det är för att det är så tungt i backen nu med blötsnön.
Hände faktiskt en rätt stor olycka i stallet när jag va där också. En tjej blev avbockad av sin häst och gjorde en kullerbytta så hon landade på ansiktet/huvudet. Hon hade jätte ont i nacken och hela ansiktet så först kom det en ambulans men efter en stund kom även en helikopter som hämtade henne och åkte till Karolinska. Stackarn, men jag tror inte hon var allt för skadad för hon hade tydligen skämtat lite och så innan de åkte iväg så det är ju bra, men nu inser man verkligen vilken farlig sport ridning är! man kan inte förutspå någonting och när det väl händer något är det ett under om man klara sig någorlunda med ett par blåmärken eller så.
Nej nu ska jag sluta babbla för det här inlägget blev skitlångt hahah. Hoppas ni får en mysig lördagkväll och helg! puss och kram ❤


Lördag är lika med skola..

Trött som få har jag landat på bänken utanför klassrummet och inväntar Irina (matteläraren). Hade verkligen ingen ork imorse att gå upp så det blev snoz i 40 min typ hahah, men fick skjuts av Rasmus till tåget så det va skönt. Somnade sedan direkt på sthlms tåget och vaknade punktligt när vi anlände till centralen, snacka coolt att kroppen kan ställa in sig på "väckning" självmant haha.
Nej nu kommer Irina så ni ska det blir lite matte! hejd


fredag imorgon!

Nu har jag gjort ett försök till några benböj och kissandehunden moves så ska krypa ner i sängen och sova. Imorgon åker jag med Rasmus hem och sover där och på lördag väntar matte på morgonen, rebell på för/eftermiddagen och på kvällen kanske lite chillkrök hos Astrid, får se hur dagen ter sig helt enkelt! godnatt ❤


vardagstrams

Hejhej. Har varit hemma idag också och legat på soffan och kollat på alla ur sega och tråkiga program som sänds under dagen (när alla är i skolan och på jobbet). Mår iallafall bra och har kunnat börja äta normalt igen så det känns skönt. Fick lite matte gjord på förmiddagen och ska nu titta över naturkunskapen.. har en liten redovisning om klimat imorgon som jag måste ta tag i, bläää så tråkigt. Har förresten namnsdag idag vilket jag såg på kylskåpet imorse där Tomas hade skrivit grattis :) fick en fin ask med jordgubbskolor av mamma som "present" (hon vill göda mig nu när jag varit sjuk) nee skoja bara. tack mumman! ❤

började dagen med en supersmarrig smoothie av yoghurt, hallon och blåbär och avslutar den med pannkakor med banan och keso.


Godmorgon.

Ligger i Rasmus sköna säng fortfarande medan han är duktig och pluggar på sin redovisning. Mår mycket bättre idag men är snorig och har fått ont i huvudet nu istället.. gårdagen blev inte så mysig direkt och spenderades i princip på toaletten för mig. Schysst alla hjärtans dag va? blääk. Men när jag kom till Rasmus (när jag var lite vid liv) fick jag en superfin stor röd ros av honom och en chokladask, han är verkligen fin min älskling ❤
Nej, ska snart gå upp och åka till skolan och hämta min dator sen blir det hem och dö i soffan/kurera mig. Kramkram


har blivit magsjuk under dagen.. end of story.


Hoppas ni får en bra alla ❤ dag idag! pussar och kramar.


Sommarjobbsansökan

Avnjöt en god middag förut bestående av köttfärsgratäng, grönsallad och kinoasallad med tomat och fetaost som var gudomlig. Sedan dess har jag suttit och skrivit mitt CV och personliga brev till AstraZeneca och hoppas på att få en jobbplats där som feriearbetare över sommaren åtminstonde, skulle vara så himmla bra! Hoppas hoppas. Har även funderat på att kolla om det finns något sommarjobb inom fotografyrket. Har verkligen fastnat för att fota nu när jag går fotografisk bild i skolan haha. Fick förresten MVG på min bildserie i uppgiften "fotografera i en annan fotografs stil" (bilderna jag visade förut) så det ger ju lite motivation och förhoppningar också även fast jag inte alls är lika duktig som väldigt många andra, men man måste ju lära sig och det tar sin tid! Nästa uppgift som vi fått nu heter "Mitt Stockholm" och den får vi tolka helt själva, vilket ska bli jätte roligt. Funderar på att lägga fäste vid kultur och religion och fota i svartvitt med mycket kontrast och detaljer, men har andra ideér också som jag bollar mellan än så länge så får se vad det blir!
Nej nu ska jag gå och göra mig iordning sen kanske köra lite styrka på golvet, har fuskat lite den senaste veckan.. Godnatt på er.


studentmössan!!

Fick studentmössan idag insåg plötsligt att det faktiskt snart är över, aldrig mer gymnasiet. Tre hela år har bara sprungit iväg på något underligt sätt och jag vet faktiskt inte om jag ska skratta eller få lite ångest to be honest, vad ska jag göra sen efter skolan!? Plugga vidare, kanske utomlands eller jobba här hemma? hjälp.

 


Härligaste dagen ute på lääänge!

Gud vilken underbart fin dag det har varit idag! jag sprudlar av vårkänslor och är helt glad här hahah. Alla sov hos Elin igår så jag och Sophie tog bussen till Järna runt 11 och så åkte jag till stallet direkt jag kom hem. Fixade stallgörat och sedan tog jag och rebban en lång och mysig skogstur i solen ca en timme. Galopperade lite i backarna och släppte "lös" honom och jädrans vad han tyckte det var kul! öronen stod rakt fram och hela hans framdel höll på att lyfta från marken. Efteråt frusta han och tacktade direkt jag tog i tyglarna hahah, sötis gubben.
Hade ingen som kunde ta kort med systemaren så fick bli lite mobilbilder istället :) ❤


me and my hoes

hejsan! gårdagen blev jätte lyckad och rolig. Rebell var superfin att rida, jobbade igenom honom väldigt mycket på banan och han gick väldigt bra. Åkte hem och fixade mig efter stallet och åkte sedan till Nykvarn för lite drinkar och utgång med brudarna som också var jättetrevligt! Här kommer lite bilder.

 


Lördagsinfo

Hejhej. Ännu en mattelektion avklarad och provet gick helt okej, var två eller tre uppgifter jag inte svarade på av tio så ja.. får se nästa vecka. Står här på t-centralen och väntar på tåget just nu iallafall. Ska hoppa av i östertälje och åka ut till stallet en sväng och ta hand om Rebban, får se om han har lust att stå på alla fyra benen idag och jobba lite istället för på två som han är väldigt duktig på hahah.
Kvällen erbjuder mojitoafton i nykvarn med brudarna vilket ska bli grymt roligt och eventuellt en utgång på det också lite senare. ❤


tack för mig.

Har lyckats trycka i mig lite mat och gjort en del matte sedan jag kom hem och nu känner jag hur tröttheten börjar ta över så ska nog göra mig redo för sängen snart. Börjar kvart i tio imorgon så det är skönt, lite sovmorgon iallafall haha. Fredagskvällen bjuder på mys med Rasmus och lite naturgodis kanske? Är väldigt sugen på det så blir nog så hihi, om jag inte blir magsjuka vill säga... jennifer har nämligen blivit det idag, urk.. vidrig bakterie det där! Nej godnatt på er ❤


These are the shoes I am walking in.

På väg hem från stan at the moment efter en skön shoppingrunda med mig själv och egot. Sprang runt lite här och var och lyckades endast betala ca 200:- från mitt kort, vilket känns sjukt bra! Hur lyckades jag då med detta tro med tanke på allt jag köpt? nyckelordet är presentkort.
Spanade in massa snygga kläder på Gina först men vandrade efter lite velande vidare till h&m och köpte en päls(fusk)krage och ett nytt skärp där. Gick sedan till DinSko nere på divided h&m och det var där jag gjorde största fyndet! Var halva priset på reapriset för medlemmar(!!!) så jag dök ner bland skorna och hittade ett par skitsnygga, enkla och svarta skor med liten klack och snörning för bara 149:- och ett par till svarta men högklackade och med ett silverspänne på för 199:- Fatta två par skor annars värda ca 1000:- (ordinariepris) för 348:- utan att behöva lägga ut något själv hahah, glad tjej här. Gick därifrån med en fet påse och passade på att köpa en svart tunn tunika på vägen ut från h&m. woopwoop.


Life is a bitch and so am I

Kom hem för en stund sen och mår väl sisådär, huvudvärk och snorig är ingen hit och humöret blir inte bättre av att veta att nästan alla i klassen sitter i en buss påväg till Bydalen just nu, vilket jag är så j*vla grön av avundsjuka på. Men jag får helt enkelt skylla mig själv för jag trodde att man inte fick följa med om man hade ig i några betyg (lärarna sa så) men tydligen kunde man få göra det ändå för att det fanns platser över... men då var ju jag lite för velig och väntade med att fixa det (som jag absolut inte skulle ha gjort)... så ja, nu sitter jag här hemma medan de andra är påväg upp för tre dagar av skidåkning och massa annat rolig. Hate myself sometimes.
Ska ta tag i svenskan nu och skriva klart mitt debattinlägg sen blir det till att ta död av några matteuppgifter, har ett litet G-prov på lördag. wihooo.

tisdag.

Hejsan. Sitter här i soffan i myskläder och har precis skrivit klart en text till redovisningen av mina bilder på torsdag. Nu ska jag ta tag i lite matte och svenska tror jag.. eller ska nog äta lite först sen plugga.
Dagen har annars varit bra och jag träffade även Ewe på tåget upp till skolan imorse så satt och pratade med henne lite, vilket var mycket trevligt! ❤


You can be the shoes and I can be the laces.




mysfika och framtida planer...

Nu är första skoldagen avklarad och jag sitter i bilen på väg hem. Slutade halv två idag men kände att jag inte hade någon lust alls att bara åka hem, så jag och Astrid åkte till liljeholmen och fikade på wayne's i gallerian. Tog en varsin latte smaksatt med vit choklad (var nog den godaste latten jag druckit på länge) och en mörk chokladkola cookie till det, mycket gott! Satt där i nästan två timmar och pratade om allt mellan himmel och jord och kom fram till att vi borde börja gymma tillsammans efter skolan för att ladda inför thg-loppet i vår och bli lite fit till studenten. Så nu ska jag spara lite cash och köpa ett 10-gångerskort! Känns riktigt bra och kul faktiskt, som ett uppsatt mål som man måste klara.. och det är ju alltid bättre att vara två om det så man kan pusha varandra.. hahah ju mer jag tänker på det desto mer taggad blir jag! Nu kör vi Astrid!


Måndag morgon.

Godmorgon! hoppas helgen varit bra, för det har min. Orkade och han dock inte blogga igår för efter frukosten skjutsade Rasmus mig till Rebell och så red jag och fixade honom där i ca 2h och sen efter det åkte jag till Tella direkt och mockade, gjorde höpåsar och red en liten sväng på henne (vilket också tog runt 2h). Så när jag kom hem var jag helt slut och efter en varm dusch och middag blev jag helt förlamad på soffan. Därav inget inlägg hahah... men båda hästarna var fina även fast den bruna försökte göra konster på bakbenen några gånger och den svarta sprängas som en atombomb.
Tänkte att jag ska ta med kameran ut nu till helgen och ta några fina vinterbilder på pollarna så jag kan lägga upp lite färska bilder, how about that?
Släktmiddagen i lördags var annars mysig och smörgåstårtan var himmelsk! (mamma lyckas alltid varje gång). Fick en hel del presentkort, så nu ka jag shoppa loss lite(!) och ett jättefint halsband från guldfynd by Kenza som kommer vara galet fint till sommaren när man är lite mer brun.


Mjuk och len

Guuudars vad skön massagen var!! Sitter här i soffan som en deg och doftar olja och blommor hahah. En timme kändes typ som 15 min och när hon började massera i håret och ansiktet höll jag seriöst på att vandra bort i drömmarna ett X antal gånger. Fick med mig ett par långa lösögonfransar därifrån också (annars skulle jag ha 75:- kvar på presentkortet och det kändes dumt) så tog dem för 69 och gav sex kronor i dricks hahah, det var de värda! Nu ska jag hoppa in i bilen och åka till stallet sen blir det släktmiddag hemma med smörgåstårta och lite presenter till mig hehe. ❤


Trött tjej mot thg

Godmorgon! Är påväg till skolan nu för lite matte c såhär på morgonkvisten. Ska sticka iväg lite tidigare idag från lektionen för jag ska på massage vid 13-14, ska bli då jädra skönt!


Fredagkväll i skolan.

ÅÅÅH nu är jag äntligen klar med mina bilder till fotouppgiften! Har suttit sedan två och redigerat så nu är jag helt slut i huvudet. Ska packa ihop mina saker alldeles straxt och ta mig till Rasmus där vi ska äta god middag och äta godis hela kvällen, mysigt. Kommer somna som en stock i hans säng senare, är så sjukt trött och att gå och lägga sig tolv och gå upp 5 två dagar i rad är ingen höjdare i slutet på en skolvecka.

För övrigt var det sjukligt med tågstrul imorse så stod ute och väntade på bussar och tåg i minst 1 1/2h och i -13 grader är det fan inte roligt! men jag kom till skolan iallafall efter 2 1/2 resande hahah.

Nej här har ni bilderna för nu ska jag bort här ifrån skolan! Jag är faktiskt helt okej nöjd med dem även fast jag hade andra planer på porträtt från början.

 

Modeller: Astrid Nordén och Fanny Tersmeden
Fotograf och redigering: Julia Larsson


Update.

Efter skolan idag hängde jag lite med Astrid och fotade henne till min uppgift (som ska va inne imorgon!) och hon blev som vanligt riktigt snyggig! Ska redigera de sista bilderna imorgon sen är det redovisning nästa vecka. Astrid följde iallfall med mig på stan en stund och gick i lite affärer. Hittade jätte mycket fint inne på Gina tricot men köpte inget... men när jag gick till Indiska däremot för att köpa gardiner till mamma så hitta jag en mysig stickad kofta för 60:- så den fick följa med hem... på tal om att tröttna på stickade koftor i förra inlägget liksom hahah. Köpte även en mascara på h&m och provade ett par skor på DinSko som jag har förälskat mig totalt i. Fasiken va snygga de är och sköna att gå i dessutom!
Nej nu ska jag tröstäta toffiffee medan jag pluggar, har svenska att ta tag i tills imorgon och fotografierna + matte tills på lördag... bluurk.


Trist och såååå grå...

är precis vad jag känner mig just nu. Har verkligen ingen fantasi vad det gäller att välja kläder som jag ska ha på mig eller hur jag ska fixa håret. Känner mig helt jätte AS tråkig(!) och kylan gör det inte bättre heller. Längtar efter våren så jag går sönder... orkar inte med alla koftor och vinterjackor, tjocka skor och leggings under jeansen längre. Nej, jag är redo för vår och sommar nu! Fina pastellfärgade linnen med slitna jeansshorts och gladiatorskor är min outfit i huvudet just nu.


onsdag.

hejhej! är just nu på väg hem från en mysig afterschool fika med Elinor, Fanny och Tilda på Wayne's Coffee vid Odenplan. Satt där och snackade lite skit, vilket kan varar mycket välbehövligt ibland.. oss tjejer emellan.
Ikväll är det plugga Ma c som gäller och lite styrka på det innan läggning! Kan ju för övrigt säga att det sket sig rätt rejält med att gå och sova tidigt igår... somna halv tolv he he. Nytt försök idag kanske?


RSS 2.0