hello fellows!

Sitter här i Häggvik på älsklingens rum och chillar, han är nere och äter för tillfället så tänkte att jag kunde göra ett livstecken från mig eftersom jag inte bloggat sen jag åkte till London förra måndagen. Resan var (som vi/jag anade) helt jävla outstanding! Roligaste veckan på bra länge :D Vill bara tillbaka nu, nu, nu!!! Om jag får sommarjobbet på Astra ska jag seriöst åka tillbaka inom en snar framtid! Så mycket jag inte hann se och platser som vi aldrig besökte.
Tänkte att jag skulle berätta mer senare när jag kommer hem och även lägga upp lite bilder och sådant roligt så ni också får ta del av det roliga :D
Nej nu ska jag ta och äta min pressbyrånköpta kycklingpastasallad, mummsi1 sen ska jag försöka få med musse till solariumet heheh.

Almost there...

ååh trött jag blir, skrev ihop värsta inlägget och så råka jag trycka på nån knapp sa ALLT försvann... HAT! Kommer inte ihåg va jag skrev heller så nu babblar jag bara lite snabbt om vad som har hänt i helgen, haha. 
Fredag: Redovisade friggeboden, betygssamtal O&L-prov, växlade pengar och hade myskväll med Rasmus♥
Lördag: Vaknade kvart i 6 och kunde inte somna om, åkte och red på ridskolan vid halv nio (gick jättebra!), åkte hem till mamma och duschade/fixade mig, tog kollektivtrafiken till ekerö för 18-års middag hos Tilda (MYCKET trevligt!) och somnade vid halv 2.
Söndag: Gick upp 8 och käkade lite frukost, tog snabbtåget hem från t-centralen, sov 2h, packade ihop alla kläder och åkte till pappa och ja, nu ligger jag här haha.

Kan ju också ta och berätta att min kära mobil har pajat helt nu, hela skärmen är svart så går inte att göra ett skit med den... SÅ segt innan London och allt, men men. Har Tildas söta lilla blåa Nokia nu från stenåldern så jag är ju inte helt okontaktbar! Har även fått ett mycket schysst sound på rösten under de senaste dygnen, förkyldningen har nämligen satt sig på stämmbanden så jag låter som en pojke i målbrottet/en kraxande kråka..kan det bli mycke bättre? hahah alltid jag med otur!  

Nej nu hoppas vi på mega fet sol i London och riktigt bra shopping så hör jag av mig med bilder och grejer när ja kommer hem!! Ha det bäst och passa på att njut här hemma nu för det ser ut som det kommer bli grymt bra väder den kommande veckan. 
puss.

L o n d o n - packning -

Tjena människor! Nu har jag börjat få lite resefeber här faktiskt! Har jag verkligen fått med allt nödvändigt? pass, pengar, p-piller... hmm. Det är så typiskt mig att slänga mer lite allt möjligt vilket i det här fallet innebär mer vikt, och det vill vi ju inte ha. Måste ju ha plats för några delar av london också! Ska kolla väskan en sista gång innan jag går och lägger mig.. eller ja kollar reprisen av Solsidan... lyckades ju missa det klantig som jag är. Tänkte berätta lite mer om vad som har hänt i helgen också sen innan jag somnar, men ska hoppa in i duschen nu!

let the stress begin...

Drog hem tidigare idag från skolan för att jag inte mådde så bra och det var helt klart värt det! Träffade Ewe och hennes klasskompisar på tc så sällskapade med dom till södertälje, och väl i s-tälje följde Ewe med med mig till banken för lite ärenden. Gick även förbi Apoteket för lite läkemedel mot förkyldningen och tog en fika på Kringlan för 144:- fyfan va mätta vi blev hahah! Men latten med smaken chokladmint var tummen upp! Vinkade av bruden straxt efter 3 och hoppade på bussen till Nykvarn. Har legat här i sängen som en stoppad korv sen dess och lästa massa bloggar. Gaaash vad jag känner stora dragningskrafter till att investera i en så kallad lipplumper som gör läpparna större. Tyra Sjöstedt säljer nämligen ett sådant läppbalsam just nu för bara 49:- och enligt henne själv funkar det as bra, så vore ju kul att få känna på att ha lite plut! Klickar nog hem ett efter Londonresan. 
Imorgon funderar jag på att skippa hela förmiddagslektionerna och komma till skolan efter lunch för att kunna redovisa min friggebod, få reda på hur organisation och ledarskaps provet gick och fixa allt med pengarväxling och grejs inför London. Japp, så får det nog bli.. annars kommer inte jag fixa helgens bravader känner jag.  

Vi två i det normala tillståndet, alla andra bilder på oss är ju facewarpade...
 

Back on track for a moment

Hallå där! Va ett bra jädrans tag sen sist alltså, inge bra. Har haft de sjukaste veckorna ever i skolan så därför jag har varit lite död med bloggandet, men tror inte det har påverkat er som läser så mycket(?). Förutom att jag har pluggat ihjäl mig med diverse friggebodar och prov firade jag Amanda som fyllde 19 förra helgen och träffade min fina barndomsvän Ewe ♥ alltid lika roligt varje gång! Vi åkte till Botkyrka på lördagen och kollade lite hopptävlingar sen va vi en snabbis hos Tella. Mycke mys! Den här helgen är minst lika fullspäckad.. om inte värre då jag ska hinna med att göra en miljard saker innan ja åker till pappa med resväskor och grejor på söndag. Känner mig så sjukt stressad och inte nog med det så har en förkyldning smygit sig på! F*CK NO!!! Aldrig i helat mitt liv att jag ska bli förkyld nu 3 dagar innan London! Finns inte på världskartan. Så trycker i mig ipren, escperitox och zyx för fulla muggar här. Kul att jag också sa för två veckor sen att jag skulle bli sjuk innan London... klantig som man är. Men imorgon iaf så ska jag göra min redovisning av friggebod, växla pengar på forex med Tilda efter skolan och åka hem med rasmus och sova där. På lördag åker jag till stallet och rider på morgonen och hjälper Carina med Tella, efter det åker jag hem till mamma och packar/duschar och fixar mig, tar sedan buss, tåg, tunnelbana och buss igen till ekerö för Tjejmiddag hos en viss primadonna vid namn Matilda Alsterberg, som för övrigt fyller 18 år idag! GRATTTTTIS HJÄRTAT!!!! och på kvällen (om jag mår bra) åker vi till stuvsta för lite partande. På söndag blir det upp tidigt och åka hem för packning av Londongrejor och sen blir jag nog hämtad av pappa och åker till järna. huuuuh! jag kommer dö. 

Super mega awesome bloggen

Hej bloggen och alla som läser den!
Julia har jättemycket plugg just nu och har inte orkat skriva någonting här, så då var det ju tur att jag orkade det! Jag tänkte bara slänga in ett kort inlägg om att alla borde läsa den här bloggen för att den är så super mega awesome! Och så tänkte jag också säga att NÄSTA VECKA ÅKER VI TILL LONDON! Julia och jag och resten av klassen alltså. Det kommer bli sjukt nice! Hoppas jag. Hehe.

Men men. Nu ska jag sluta lalla här. Glöm inte att läsa min blogg. Hihi.

PUSS!

Pretty pretty please, if you ever ever feel like you're nothing, you're fucking perfect to me!

Huuh! äntligen har jag kommit hem och intagit sängen för lite datanördande en stund, även en liten trött kissemiss ligger här bredvid och slappar. Tror faktiskt Labo blev gladast av att se mig idag haha, han är så gosig!♥ 
Skrivningen om romantiken idag då gick faktiskt bättre än förväntat så det känns skönt, men matten däremot gick helt åt skogen så blir nog ett omprov igen i maj kanske.. he he he, fyfan! Har matte D prov på fredag också så ska försöka kolla igenom lite ikväll så ja inte skjuter upp allt tills på torsdag och sitter och gråter då hela kvällen för att ja inte kan något. Låter ganska smart va? 
Förresten så är det ju fettisdagen idag och tro det eller ej men jag har faktiskt lyckats hålla mig ifrån dessa små/stora gräddiga bakelser och det känns rätt bra om jag ska vara ärlig! Har kämpat med att inte äta något onyttigt på vardagarna och nu har mitt sötsug försvunnit (iaf mitt i veckan) så känns ju lite onödigt att trycka i sig en semla bara för att... tycker jag då! men det är ju olika. 
Nejmen min dag hade inte så mycket mer att bjuda på så ska försöka bestämma va jag ska ha på mig imorgon (det vanliga modedilemmat) och sen lite matte och sova.
Godnatt.


Ni vet hur ni ska trötta ut oss...

Sitter i skolan och har Staden och Framtiden, har suttit i en datasal nu i typ 2h och lyssnat på arkitekturhistorian genom tiderna... skjut mig. Är galet seg i huvudet och har då svenska skrivning om romantiken efter det här, kommer gå åt fanders. Har även omprov i hela Ma C kursen kl 14:00 idag, gud ge mig styrka hahah. ååååh!Längtar hem till min säng.
Har underhållt mig med att titta på massa modebloggar och det gör mig ju inte mindre sugen på att åka till London och shoppa! Bara 2 veckor kvar nu!! (förlåt att jag tjatar hehe).
Nej nu ska jag fokusera i 10 min sen kötta skrivning. Önska mig lycka till!

Lördag 4/3 2011

Hejsan!
Kom precis hem från stallet (Botkyrka) efter ett hoppträningspass på Glenn och fasiken va bra det gick! Var as nervös innan och under hela träningen eftersom jag inte hoppat på typ 2 år, men det satt kvar i ryggmärgen kan jag säga. Hoppade en bana på 4 hinder (70cm) och på en oxer tog det emot lite men det var det enda, annars skötte han sig finfint! Är nog bara nyttigt för mig att gå i en allround grupp nu (dvs. blandat dressyr och hopp) så jag blir lite tuffare och tränar upp min balans i sadeln igen. 
Känner mig värsta happyface här!! Älskar fan ridningen och allt som har med stallet att göra, det gör mig så grymt positiv till allt! :D
Dagen kommer iaf fortsätta med lite plugg, en dusch och sen ikväll åker jag hem till Rasmus för mys och matlagning ♥
 
Igår åkte jag och Rasmus ner på stan en sväng för lite shopping. Jag köpte ett par tunna tyg-leopard-byxor på H&M, (de där H&M gör reklam för nu på tv:n för 99 kr) suveränt sköna att mysa runt i hemma bara, och ett par sten coola solbrillor från Åhléns för 99 kr. De påminner om ett par RayBans med sina spetsiga kanter fast dessa är mycke större, vilket passar mitt ansikte bättre tycker jag. Dessa godingar lääär ju hänga med till London också!
Nej, nu ska jag kasta mig in i duschen sen paddla på med plugg! hörs senare.


Mina brills!

Jag och Bikini i slutet av sommaren 09 på Bränninge gård. (Hon lever inte längre idag utan fick tas bort i höstas pga sjukdom). Tror jag inte hoppat sen dess, kanske bara några småhinder men inte mer så känner mig riktigt nöjd med träningen idag. 


You are the light when it's dark

Hallå där mina damer på mina herrar!
Kom precis hem från banken, var där och fixade så mitt studiebidrag hamnar på mitt konto istället för på checkar, inskaffade en liten dosa så jag kan kolla saldo och insättningar m.m och frågade om hur mitt kort fungerar utomlands och via internet och sådär.. och allt var grönt så nu kan jag "köra så det ryker" som han som hjälpte mig uttryckte det så fint och ungdomligt! Kan du ge dig f*n på att jag ska! London here we come! Skulle ha bokat tid hos tandläkaren idag också egentligen men när jag kom ner hade de stängt (även fast de skulle stänga 17:00!) så får nog traska ner imorgon igen och boka en tid då för tandtrollen måste ses över känner jag. 
Eftersom det var så fint väder ute förut passa jag även på att inviga min svarta skinnjacka när jag vandrade ner till centrum. Guud så skönt det är att ha något tunnare på sig för en gång skull! Har verkligen tröttnat på tjocka vinterjackan och allt som har med vintern att göra. Ge mig vår nu tack.
Ikväll blir det mys med min prins och ja, inte så mycket mer, hoppas på att morgondagen har mer att erbjuda än denna dag.


Bilder på sötis Labo



Others may walk it with you, but no one can walk it for you.

Hej på er!
Dåligt uppdaterande här på grund av lite utflyckter till diverse ställen.. så som stallet, ekerö, pojkvän m.m. Det är ju trots allt lov nu så försöker undvika datan så mycket jag kan och träffa lite människor istället. Hade iaf en galet skön helg med älsklingen förra helgen med räkor, B&J och massa mys, vilket var precis vad jag behövde. Åkte till Botkyrka på lördagen och hade markarbete på Glenn (som jag hade på julkursen) och det gick helt okej, har lite fasa inför hoppningen nu på lördag bara.. men det går nog bra.
I måndags åkte jag upp till huvudstaden och mötte upp Tilda vid fridhem för ett galet medeljympapass med gamlingarna på Friskis&Svettis (10:- pass hela veckan!!). Trötta och glada vandrade vi därifrån till Åhléns för lite parfymprovning, subway ätning och t-bane resa till Ekerö. Eftermiddagen och kvällen bjöd på dipp med morötter och gurkstavar + film (The last song = många tårar) och en liten promenad till ICA för köp av shake n' bake brownies. Igår tog vi oss upp vid 9 och efter någon timme åkte vi in till F&S Lindhagen för ett svettingt pass i gymmet. Trampade i 40 min sen körde vi lite styrka och fasiken så skönt det var, har dock träningsvärk överallt nu, men det är det värt! På kvällen kom min boy förbi och så åkte vi med pappa till sydpoolen för lite simmning, och efter det åkte vi hem till honom och myste med rostade mackor och te.
Idag har jag inte gjort ett shit, vilket har varit galet skönt! Vaknade upp hos älsklingen och gick och myste i solen påvägen hem. Packade ihop mina saker och åkte hem till mumman, så nu sitter jag här i Nykvarn och har precis tryckt i mig några pannkakor, mummsii!


RSS 2.0