On my way home.

Sitter på snabbtåget hem till Nykvarn nu och känner hur trött jag är. Blir allt en tidig kväll ikväll! Ska plugga lite matte c först sen kolla på tv, köra styrka och efter det kasta mig i sängen.
Dagen har annars inte varit så spännande... redovisningen imorse gick helt okej så finns inte så mycket att berätta. Börjar komma lite framåt i projektet iallafall så det känns bra. Blir mer jobba imorgon!


Mer firande åt folket

Avslutar kvällen med lite ångest över allt onyttigt som slunkit ner i magen ikväll och funderar på hur jag ska träna bort det i veckan haha. Går verkligen inte att springa ute nu, det är så satans kalls så lungorna mina fryser ju till is bara man går till bussen på morgonen hahah. Hade iallafall en mysig kväll här hemma med kycklingpastasallad till middag och semla och toffifee till efterrätt, lite för gott! Fick även 1500:- av mamma och Tomas till lite allt möjligt, så nu är jag nästan en rik kvinna igen! studiebidraget kommer ju imorgon med :D men nu ska jag sova, godnatt ❤


Vardagsinfo

Har kämpat mig igenom veckans första skoldag nu och är påväg till pappas jobb för skjuts hem. Åkte med honom upp imorse också och tur var väl det för annars hade jag nog vänt och åkt hem igen. Det var tydligen någon som hade hoppat eller ramlat ner på spåret i Huddinge så det var helt stopp mellan flempan och Älvsjö. Riktigt läskigt.
Stannade kvar med Tilda förut efter vi slutat för idag och skrev ihop vår redovisning till imorgon, vi ska då prata om rödförskjutning... hehe (tänker inte gå in på vad det är), men det blir nog bra.
När jag kommer hem ska jag packa ihop grejerna sen åker jag till mamma och blir firad av henne, Tomas + barn. Fick 1500:- av pappa, Carina och Jennifer igår också till hårfärgning, så nu ska jag allt gå och fixa till det en gång för alla!

såhär fin är utsikten på tvärbanan just nu


gos i stallet med rebell

Hejhej! har precis blivit klar här i stallet, tog en mysig tur i skogen och sedan trimma vi lite på banan och han kändes super! riktigt glad och arbetsvillig idag precis som igår så det var roligt. Nu ska jag hem och duscha sen kommer Rasmus och då ska vi fira mig(igen) med pappa, Carina och Jennifer och det rycktas om att det blir marängswish till efterrätt! mummsigt.


Det är så vi gör det.


En sån jädrans bra födelsedag

Ååh fysatan vad gårkvällen vad rolig och bäst! Älskar er mina pingloor, ni gjorde min kväll! <3 Dansade, drack drinkar och däckade i Rasmus säng vid 3 tiden och sov till halv 12 idag hahah, så skönt.


Firar mina år som levande människa idag

NU ÄR JAG 19 JÄDRANS BARRE!!! :D
Snart kommer Ewe, Elin och Sophie så måste gå och fixa mat nu! Ikväll blir det dans och alkohol tills jag svimmar hahah, fyfan va kul vi ska ha! Dagen har annars varit GRYM!!
hoppas ni får en stört bra lördagskväll!! PUUUUSSSS.


diamonds are for ever a girls best friend.

Ååh jag har haft en sån supergalet megabäst kväll med Rasmus, allt har varit så himla mysigt och trevligt ❤ älskar den killen! Vi gick till djingis khan och tog ett glas vin och åt massa god mat och efterrätt från buffén och så fick jag min present! Trodde jag skulle svimma lite när jag öppnade och såg en ring i en liten svart påse. Så himla fin så jag vill inte ta av mig den, aldrig! men vågar inte sova med den heller om den trillar loss hahah, i-landsproblem. Men nu ska jag krypa ner i sängen här och sova! Blir en lång och intensiv, MEN asrolig dag imorgon! Godnatt hjärtan ❤


Fredaaaag!

Heeeej!
Sitter i skolan och redigerar bilder med Astrid, fast nu redigerar jag mina egna till min uppgift dårå! Ska snart sticka iväg och köpa en concealer på H&M sen tar jag tåget till häggvik och möter upp rasmus/lämnar lite saker hos honom. Ska sova hos honom ikväll så vi ska nog gå ut och äta i stan och jag antar att vi kör på det vanliga... vilket är mongolisk buffé på Djingis Khan, så sjukligt gott! Jag hoppas även att jag får min present av honom idag hihi, vi har ju ändå 3 år och 3 månader idag och så fyller jag ju 19 imorgon! Kommer dessvärre att ha fullt upp imorgon så kanske inte hinner göra något inlägg (men man vet ju aldrig). 
Ska först åka till skolan och plugga ma c mellan 9-11 sen tar jag tåget till östertälje och blir hämtad där av Carina som kör mig ut till Rebell, ska rida en sväng och sen åker jag hem, fixar mig lite, går och handlar och sen kommer mina brudar och då blir det till att äta mat och sedan gå ut i s-tälje! Typ väldigt späckat schema och jag kommer vara helt död på söndag. 
Men nu ska jag iväg!

här är ett smakprov på en bild till min uppgift men jag vet inte än om jag ska ha den här eller redigera in andra träd. 
 

VARNING! egobildersbomb

Åkte till pappas jobb efter att jag och Astrid bakat klart och fick skjuts av honom hem, vilket var gudomligt skönt! Sedan jag kom hem har jag ätit lite mat, redigerat bilderna på mig själv från idag (inte alls egoo! hehe) och nu ska jag väl ta tag i matten, blää känner mig inte alls motiverad till det.. men men. 

Redigerat med tema svartvitt.

 

Fotograf: Astrid Nordén


With asstrid

Hallå! är hemma hos Astrid at the moment, följde med henne hem efter skolan. Kollade på när hon klippte sig för ca en kvart sen och så har vi sprungit och handlat för nu ska vi nämligen baka till klassen imorgon! Det blir smarriga kokosbollar. Innan vi slutade skolan idag sprang jag ut och modellade lite åt Astrids fotouppgift (vi har samma fotokurs) och jädrans vad roligt det va! tänkte lägga upp lite bilder sen ikväll när jag kommer hem!


godnatt.

Puuh nu är 1h cyklande avklarad för ikväll och jag har till och med hunnit duscha och hoppat ner i min gosiga säng i sällskap av Labo.
Kom hem vid sextiden efter skolan och slukade lite spaghetti och köttfärssås direkt sen pluggade jag Ma c tills jag gick ner och cykla vid tio. Inte så super spännande dag men helt okej, skolan gick rätt fort också så det var skönt! Imorgon är första lektionen foto, ska försöka redigera klart lite bilder så kanske jag kan slänga upp någon här om jag blir klar. Nu ska jag iallafall sova, benen värker härligt och jag kommer va sjukligt trött imorgon känner jag redan nu hahah. godnatt ❤


prioritering...

skippade cyklingen för ikväll och pluggade lite mer matte istället... trist men nyttigt i guess. Nu ska jag se vad vi har i fruktväg sen blir det lite styrka på golvet och efter det sängdags! Godnatt ❤


Kvällsnytta blandat med motion

Hallåhallå, sitter och pluggar matte just nu och hör när pappa försöka natta Jennifer, hon asgarvar när han säger åt henne att gå och lägga sig... dumma unge! kanske borde gå ner och säga till henne... aja ska plugga lite till sen tänkte jag gå ner och cykla en stund och se på film samtidigt. Dagen i skolan har annars varit helt okej, är väldigt trött men bara att kämpa sig igenom.
Här hemma hos pappa har vi fått lite kattbesök av Mario, Carinas mammas katt som har varit här sen i fredags men ska åka hem imorgon. Labo och Mario är så sjukt söta när de springer runt och leker med varandra, ser ut som två vita lurvtussar hoppar omkring på golvet.


Avslutar kvällen med en lermask

Sitter helt stel i fejjan här och låter ansiktsmasken värka. Kan varken le eller prata just nu och man ser ju inte direkt snygg ut hahah, träsktroll!

bjuder på bilden!


lääängtar!

Bokade en behandling på Hansen & Co förut, så nu är lördag den 4 februari inbokad med 60 minuter massage! Fatta vad skönt det kommer bli! Känner mig jättestel i nackpartiet och i axlarna just nu så det här blir perfekt.



Om ni skulle vilja boka en behandling själva så går ni in på http://www.hansenochco.se 


Måndagssyndaren..

Jag har gjort en liten fuling idag hehe.. sov ju hos Rasmus igår till idag och han var ledig idag så imorse när klockan ringde kände jag hur mycket det tog emot att gå upp och hur sjukligt trött jag var fortfarande så jag bestämde helt enkelt för att stanna hemma. Så det blev en lång och mysig sovmorgon bredvid älskling istället och en god och lugn frukost runt elva tiden. Det var verkligen välbehövligt för nu är jag utvilad och återhämtad från den stressiga helgen haha.
För att inte låta dagen rinna iväg helt åkte jag och Rasmus in till stan en sväng och gjorde lite ärenden, han fixade en present till mig medan jag var och klippte mig hihi. Jag är så sjukt nyfiken på vad han har köpt! Försökte fråga ut honom när vi fikade på nancy's förut men han vägrade ge en enda ledtråd så jag får hålla mig tills i helgen. ..Är iallafall super nöjd med klippningen, han jag klipper mig hos på Elitesse kan verkligen "hår" och förstår precis hur man vill ha det och nu känns håret levande och friskt igen! Ska boka en tid för slingning nästa vecka tror jag så jag får ordning på min hårfärg hahah, den är verkligen hemsk och jag hatar den så mycket just nu även fast det kanske bara är jag som stör mig på det.

Lite bilder från idag och på min fina necessär jag fick av mina klasskompisar med ansiktsmasker och hand+fotcrème i.


Söndagsmys i stallet

Tog tåget med Rasmus från häggvik vid 12 så va hemma halv 2 och då var det bara att svida om till ridkläder och åka till stallet för att ta hand om rebell. Tog en tur i skogen och jädrans va pigg han va idag! Han har nog aldrig skrittat så fort som han gjorde idag haha, och direkt jag tog tyglarna började han trava. Tror nog det var för att det är snö ute nu och att han får bättre fäste då och vågar gå på lite mer. Red lite på banan också och han kändes fin, lite bråkig men det tillhör väl haha.
Nu väntar jag på att Rasmus ska hämta mig så ska vi äta tacos och dö framför tv:n. Sover där ikväll och imorgon väntar skolan, börjar 10 och slutar kvart i 2 så det är galet skönt. Hoppas ni har haft en bra helg! ❤

Såhär mysigt va det hemma hos mig idag.


Helt slutkörd

Rubriken talar för sig själv, fyfan va död jag är! Har verkligen hållit igång hela helgen, men det har varit riktigt roligt också så ska egentligen inte klaga. Middagen och kvällen igår blev väldigt lyckad, vi åt skagenmacka till förrätt, till varmrätt blev det kyckling fylld med mozarella och soltorkade tomater och till det sallad och potatis plus sås och till efterrätt blev det ugnsvarma frukter med smällt vit choklad på och mörk/ljus choklad som strössel. Sjukligt gott! Glömde dock att ta kort på maten men ni får tänka er hur den såg ut och smakade. Efter middagen åkte jag med Rasmus hem och sov där och jag tror jag aldrig har sovit så bra som jag gjorde, även fast vi delade på hans 90säng haha.


Upp, ner och överallt

Sitter nu på tuben på väg från stan till brommaplan för att handla mat med Jasmine till våran födelsedagsmiddag ikväll! Jag fyller ju faktiskt 19 nästa lördag och Jasmine fyller imorgon så vi kör två flugor i en smäll satt säga och firar ikväll med lite klasskompisar och så kommer Rasmus också ❤
Annars så gick jag upp vid 7 imorse för att åka till skolan och gå på lördagsgymnasium mellan 9-11 för att läsa upp Ma c, sjukt drygt men så jävla värt i slutändan! Efter det köpte jag present till Jassie. Slänger upp lite bilder sen tänkte jaaaao


Födelsedagsmiddag

Halojsan! sitter på tåget med Tilda på väg till Dennis som fyller 19 today! blir lite middag och mys där med några från klassen och lite annat fölk. Åker med Tildisch hem efter och sover hos henne, vi har även köpt en b&j som vi ska äta när vi kommer hem ikväll hehe.. hoppas ni får en bra fredagkväll! ❤


sov gott.

Efter lite armhävningar, rumpövningar och situps ska jag nu släcka och sova för natten. Kl står på överdrivet tidigt och jag får inte försova mig imorgon! godnatt ❤


Fotografera i en annan fotografs stil

ÅÅH jag är så sjukt taggad på min fotouppgift nu så jag dööör!! Har kollat igenom lite bilder som jag tog förra veckan och "testredigerat" dem och jag känner nu hur bra det kommer bli om jag verkligen får till det och lägger ner all min kraft i dem. Pratade lite med Rasmus nyss också om att ta med Rebell ut i skogen nästa helg och fota honom och Rebell tillsammans och han var inte emot det alls, så nästa helg blir det antagligen lite photo shoot!! Längtar seriöst redan, bara snön håller sig kvar lite tills dess.
Min uppgift lyder som rubriken ovan och jag har valt Ewa-Marie Rundquist grymma fotoserie GANT by Michael Bastian.
Några bilder ur hennes serie som jag ska försöka "härma"



Fler bilder och andra fotografier av Ewa-Marie Rundquist samt andra fotografer hittar ni på http://cameralink.com/

@ the buss på väg mot new mill

Sitter på bussen på väg hem från skolan nu och dagen har varit helt oookej. Började min nya svenska c kurs och jädrans vad skön lärare jag har! Hon är jätte roligt, spontan och verkar riktigt bra, så det känns super! Ser faktiskt fram emot lektionen imorgon.
När jag kommer hem ska jag slänga mig på soffan och dö framför tv lite. Är så grymt skönt att jag inte har något mer plugg för den här veckan. Wooopwoop!


Försovning

Godmorgon! jag har precis som rubriken lyder försovit mig idag och det sjuka är att det sista jag tänkte på igår innan jag somna (vid halv ett) var att jag kanske skulle hoppa första lektionen för en "liten" sovmorgon... och tydligen var min hjärna inställd på det eftersom jag måste ha stängt av klockan och bara sovit vidare. Lite märkligt. Sitter iallafall på bussen nu och är på väg till skolan, har foto nu på morgonen egentligen men mejlade och sa att jag skulle fotografera lite hemma istället, vilket jag också måste och ska!


Koffeinkick!

Nu har jag käkat och hällt i mig en kopp kaffe så nu ska det bli plugga av tills jag somnar sittandes.. eller ja, blir klar med uppgiften iallafall. So long bitches!


On my way home

Godkväll! sitter på snabbtåget hem at the moment. Är så sjukt trött i huvudet just nu och har sprängande huvudvärk, vilket inte är så nice, så jag valde lite vardagslyx idag för att komma hem fort. Pluggade lite projektarbete i fm och har sedan två suttit med en filmanalys som ska va inne idag.. lyckades bli klar så det känns skönt, men har religionsuppgiften kvar som också måste in ikväll så ska göra klart den när jag kommer hem.
För övrigt fick jag reda på att jag kommer helt säkert bli godkänd i kemikursen! Är sjukligt glad över det och det är en befrielse att veta att jag aldrig mer behöver läsa det, om jag inte måste senare förstås... men ändå!


Lite styrketräning såhär på kvällen

Nu ska jag sova här, gjorde lite situps och armhävningar + kissande hunden nyss och fyfan vad ont det gör i rumpan av den! men antar att det tar extra bra då. Imorgon blir det projektarbete hela dagen men Hampus som jag jobbar med är iväg och åker skidor så jag ska försöka knåpa lite på rapporten tänkte jag och plugga restuppgifterna!!! ett måste, får inte skjuta fram det mer. godnatt ❤


I used to be fat

Det blev ingen träning så jag fastnade här i soffan precis som mamma hahah. Tittar istället på "I used to be fat" på MTV där unga tjejer och killar väger mer än 100kg och vill gå ner i vikt av olika orsaker. En kille gick ner från 142kg till 89kg på 110 dagar! Det är helt sjukt och så grymt bra gjort så jag började till och med gråta i slutet när han skulle väga sig för sista gången (de på tv:n grät också så) hahah. Fatta vilken känsla att lyckas gå ner så mycket och vad stolt man kan vara över sig själv efteråt! Gäller att ha disciplinen att orka kämpa även fast det tar emot.


morr!

Sitter i soffan och dööör! Vill åka och gymma och jag har bokstavligen tjatat sönder på mamma och hon verkade ändå inte helt emot det... men nu har rullat in sig i en filt och lagt sig i soffan, vilket betyder att hon inte kommer röra sig förrän hon går och lägger sig.. suck! Har i och för sig lite plugg att ta tag i men jag är så sjukt träningssugen, vill svettas som en gris och känna musklerna värka!!


packar ihop och drar

Har förflyttat mig från Järna till Nykvarn idag efter skolan så nu ligger jag i min lite hårdare säng hos mamma med bara ett duntäcke istället för två och ska snart sova. Åt lite köttfärssås och spaghetti när jag kom hem och pluggade lite på en restuppgift i religionen nu på kvällen, vill bara ha den klar men fasiken va svårt det ska vara! kämpar vidare imorgon tänkte jag. Morgondagen bjuder på en ny kurs, naturkunskap, vilket ska bli lite spännande annars är det svenska, konstruktion och projektarbete som står på schemat. godnatt ❤


första dagen på sista terminen

Tjingtjingeling!
Idag började vårterminens schema vilket är sååå skönt! kommer börja tio varje måndag framöver och sluta vid tjugo i två, hur nice liksom!? den senaste dagen blir tyvärr fredag då jag slutar halv fyra men den sista lektionen är foto så kan ju inte klaga direkt.
Igårkväll kom Rasmus förbi och sov kvar till imorse vilket var myys!<3 men något som var mindre mys för honom var nog att gå upp vid fem för att hinna med ett tåg till skolan, seeeegt. Själv tog jag ett vid nio he he he...


Mys i stallet <3

Är precis hemkommen från stallet och Rebell. Åkte dit på dagen och red en liten sväng och det gick helt okej, tycker det är så grymt segt att det är så hårt och isigt överallt bara för det går verkligen inte att göra ett skit, knappt skritta på vissa ställen! men lyckades galoppera och trava lite iallafall och han va nöjd med det.


det vi minns.

Går kvällen bjöd på lite drinkar och ett ganska folktomt dansgolv, vilket var lite tråkigt men så kan det va ibland, gjorde det bästa av situationen och det blev en hel del dansande och mycket skratt trots allt hahah. Kvällen avslutade jag genom att slockna i Rasmus säng vid halv 4 tiden.


partyyyypartyyy

Blev hämtad av min älsklingskille som skjutsa mig till sophie så jag slapp gå helt själv i mörkret, världens snällaste. Har fixat las nailas och håret här så nu taggar vi galet och drar snart in till södertälje för partyyyy!


Time for utgång

Åt lite tacos när jag kom hem och kraschade sen i soffan, helt slut efter alla utflyckter på förmiddagen! Somnade som en liten gris någon timme men nu har jag hunnit noppat ögonbrynen och börjat måla naglarna. Ikväll blir det utgång med brudarna i södertälje och fan va kul vi ska ha det! Ska fixa mig lite hemma först innan jag drar till Sophie där även Ewe och Elin befinner sig, så kanske hinner slänga upp en liten party outfit och på mina målade naglar innan jag går! Minns inte senast jag hade dom målade.. ett år sedan kanske hahah. Detta beror då på att mina naglar är väldigt hårda och fina annars och när jag målar dom så skivar dom sig eller går sönder, vilket är lite skumt (borde va tvärtom) men ja, that's the reason, för dom som undrar!
Nu ska jag käka kött.


Ett återbesök på sydpoolen för lite spa

Avslappnade och varma åker vi nu (jag och ewe) från sydpoolen. Har avnjutit lite bubbelbad och bastning på spa:et, så grymt skönt men man blir lite halv seg efteråt. Åkte hem till rasmus igår och tittade på film, tjockade massa naturgodis och somnade skönt i han säng men vaknade helt slut ändå imorse av alarmet. Blev hämtad av Carina som skjutsa mig till rebell så fixa jag lite där och red en sväng, men det är så sjukt hårt och isigt ute just nu så blev bara en liten tur men han verkade nöjd med det ändå!


Så galet skönt!

Gaaaaah jag är så glad just nu!! fick tillbaka kemiprovet som vi hade i onsdags och jag va helt hundra på att jag absolut inte skulle bli godkänd (eftersom jag i princip inte pluggat på det alls) men så när jag vänder och kollar så står det ett fett G på det! Fatta vilken lättnad!


Stallmys på kvällskvisten

Sådär nu är jag på väg hem från stallet. Tog en liten ridtur med tella i sällskap av Matilda och Grå i skogen och kan ju säga att jag har vant mig fort med att rida segis Rebell, för Tella va ju som en tickande bomb att sitta på hahah! men det gick bra trots att det va lite halt. Nu ska jag hem och cyckla lite sen väntar sängen!
måste lägga upp bilderna på Jennifer när hon pussas med Grå innan vi skulle åka, så söta :D


Slit lönar sig i längden.

Åh jag är så glad men ändå så trött just nu(somnade på tåget därav tröttheten)! Är på väg hem från skolan och dagen har rullat på bra. Redovisningen gick helt okej och så fick vi tillbaka konstruktionsprovet.. och jag klarade mig!! wihooo, trodde verkligen att jag inte skulle det så känns extra bra. Nu ska jag hem och mysa i min nya tröja och plugga lite sen åker jag till stallet och skrittar ut en sväng på tella.


Trött brud

haha men! så funka det med bilderna ändå.. aja. Körde lite styrka på golvet i stället för cykeln förut. Är för trött för att orka utöva något mer fysiskt än situps just nu haha. Får se imorgon! men nu ska jag sova :) godnatt.


knaaaas

Går inte att ladda upp bilderna från mobilen, lite skumt men ja.. får prova igen sen!


inköpt today

ska försöka plugga på presentationen nu inför imorgon och sen kanske gå ner och cykla lite men tror det bara blir 30min idag, känner mig jättetrött och inte helt frisk i kroppen to be honest så får se.
Här är två bilder iallafall på mina senaste tillskott i klädgarderoben. Undvik att kolla bakom mig bara.. he he lite stökigt rum men ja, ville inte ha en handduk i fejjan om jag skulle stått på toan och fotat.


Shopaholic

Hejsan! Sitter på tåget hem från stan nu, sprang in på Monki och köpte sjukligt snygga linnen (köpte ett förra veckan och kände att jag ville ha två till, kostar bara 40kr) och så fick jag med mig en stor stickad kofta i en färg som ja inte riktigt vet är min typ av färg.. men ja gillar den! Tänkte visa lite bättre bilder ikväll.
Dagen började iaf med tågförsening igen.. så kom 30min sent till kemiprovet imorse men eftersom vi hade tre timmar på oss att skriva gjorde det inte så mycket. Efter lunchen gjorde jag och Jasmine klart presentationen om skräckfilmens historia inför imorgon så nu är det bara att plugga in det och leverera!


ren och len

Blev hela 60min jag cyklade och svetten rann kan jag lova! Men skönt var det efteråt och det fungerade faktiskt att se på film samtidigt för man blev lite mindre tidsfixerad när man var inne i filmen. Ett bra tips!
Är nu duschad och luktar blomma så ska släcka och sova och INTE försova mig imorgon, vill hinna äta massa frukost innan kemiprovet.
Godnatt.


j a g o r k a r i n t e !

Fattar inte att kemin kan ta emot så mycket! gör vad som helst för att slippa.. seriöst hahah. Men ska plugga en stund till sen kanske ta med datan ner i källaren så ja kan se en film och cykla lite på motionscykeln.


.

Gud vilken ovärd skoldag det har varit idag! kom till skolan en timme senare än planerat och när jag sitter stressad på tuben smsar Jasmine och säger att vi bara har betygsprat i religionen och i svenska np och att det va frivilligt att gå på, vilket betyder att man lika bra kunden stannat hemma. Men istället för att åka hem igen följde jag med Astrid hem och lagade supergod lunch, pratade och pluggade kemi till provet imorgon, mycket trevligt!
Blev hämtad av pappa för några min sen så sitter i bilen på väg hem och väl hemma väntar mer kemi.


God(stress)morgon

Jag fattar inte vad jag tänker med ibland haha.. tåget jag skulle ta gick 8:40 och jag ställer kl på 8:00(!) och tänker att jag har jättemycket tid?
Vaknade iallafall lite innan åtta och kastade på mig kläderna och sminket OCH hann med tåget. Men nu står det helt stilla mellan syd och hamn och kanske måste vända tillbaka mot Järna igen... skrattretande.


direkt från sängen

Dagen har verkligen varit mer än trevlig! Vi simmade några längder, bubblade bubbelpool, bastade med balsaminpackning och mötte som planerat upp Elin för fika på Nancy's. Har nu hamnat i sängen efter lite styrka på det dammiga golvet och ska nu försöka sova... börjat 10 imorgon så blir ju inte till att gå upp sådär mördar tidigt som ja brukar, thanks for that!


Avnjuter min sista lovdag

Efter en morgonpromenad med mamma ca 6km drar jag nu in till s-tälje för lite bad på sydpoolen med Ewe, skulle egentligen ha gått på spa där först men såg förut på hemsidan att dom inte hade öppet idag så det blir lite simning i bassängen och bubbelbad istället. Efteråt möter vi nog upp Elin och tar en fika med henne.


Tar ett djupt andetag och ber inte om ursäkt

Hej, jag tänker inte börja be om ursäkt för att jag inte har bloggat på länge (som jag gjort så många gånger tidigare) för jag tror inte någon har lidit av det och framför allt inte jag, det har faktiskt varit ganska skönt att inte göra det faktiskt och dessutom har jag inte haft tid till det heller då skolan och andra verkliga saker har kommit i vägen. Men ja, nu sitter jag här ändå och känner att jag saknar att slänga upp lite inlägg då och då, och sedan kunna se tillbaka på roliga saker jag har gjort och kunna minnas hur det kändes just i dessa stunder.
Jag säger inte att jag kommer blogga varje dag för det vet jag inte ännu men till en början lär det väl bli när det blir och när något intressant kommer upp tror jag och vem vet, kanske går jag helt bananas och börjar skriva som en galning efter ett tag. Men som det ser ut nu så blir det lite småinlägg.

tjingeling


RSS 2.0