I can still feel it in the air

Igår blev en riktig bakis-söndag kan ja säga hahah. Vaknade runt 12 och bosatte mig framför tv:n ungefär hela dagen, moffade i mig både chips och M&M's vilket var mycket goodie! på kvällen tog jag faktiskt tag i mig själv och slängde mig in i duschen, packade ihop lite grejer och tog snabbtåget upp till sthlm för att där byta till pendeln mot märsta. Åkte till min älsklings grabb i Häggvik och spenderade natten där :) Vaknade upp trött som ett djur imorse och pallrade mig till skolan, köpte kaffe och hällde i min nya kaffemugg och insåg plötsligt hur grymt snygg blommönstret på muggen skulle va som tatuering. Har blivit helknäpp i huvudet och känner att jag bara vill göra allt nu hahah, pierca mig, tatueringar och ja rubbet.. men ska nog va lite försiktig och fundera igenom mina beslut lite mer hahah ;) Nu ska jag se om frysen kan erbjuda en/två chokladhavreflarn sen ska jag titta på tv.
SKÖN kväll.


Ge mig lite värme, tack!

Asså ååhåå! jag och mamma sitter och kollar resor till Cypern just nu, längtar så sjukt mycket asså! Går ju galen här av alla bilder på hotell, sandstränder och klarblått vatten. Ge mig sommarlov nu tack! Men först (v.12) blir det London med klassen + att jag och Tilda ska stanna kvar där över helgen också :D:D:D Fasiken va kul det kommer bli.
Juste! Har glömt att berätta vad jag fick av pappa när jag fyllde år kom jag på nu. Fick pengar så jag kan stanna kvar i London, en pilatesboll (så nu jävlar ska rumpan bli trimmad) och en utomlandsresa med syrran och pappsen i en vecka :D Så det här året kommer jag bli mega bajs brun kan jag bara säga! shit va jag ska pressa! Fatta två utomlandsresor under 1 år, kommer bli grymt!


18-års middag i bildform



oh baby baby, nanananananana

Shit vilken dag/natt det var igår! Finaaste vänner på plats i huset, käkade underbar bakadpotatis med skagenröra och curry/kycklingröra, fick massa fina presenter, åt en mega efterrätt, tog bussen till s-tälje, dansade hårt på 550:s dansgolv in på natten och drack en hel del... hehehe, tog bussen hem, pratade med älsklingen, hittade bakis tabletter på toan (tack Tomas), däckade i sängen och vaknade för ca 45 min sen hahaha. Det var min kväll igår de :D tänkte langa upp lite bilder på middagen och allt, men först blir det frukost/lunch. Är galet sugen på en lunch på Nancy's alltså, men blir nog en rostad med skagenröra ;)


18 helt galet grymma år idaaag!!!!

Herreguuuud säger jag bara! Vilken dag det har varit! :D:D Tilda, Jasmine och Astrid var sötisar och överraskade mig med super smarrig morotskaka som vi käkade upp i ett naffs, kirrade 2 1/2 - 3 rätt av 4 på matte-testet och skrattade galet med brudisarna på håltimmen. Dagen har med andra ord varit mega bäst, plus att jag har mått så bra och varit jätte pigg (grymt bra av mig att gå och sova tidigt igår känner jag) är verkligen helt utvilad :D Efter skolan gick jag på stan med mig själv för att kolla väska, men sko-freak som jag är provade jag massa skor istället och hittade ett par goa party shoes på Din Sko för endast 149:- istället för 499:- Ni kan ju gissa vart dom fick följa med!♥ Tog tåget hem med älsklingen sen och på järna tåget fick jag en riktig surprise för där satt Ewe, Elin och Amanda så vi snackade högljutt om imorgon och allt möjligt. Fan va glaaad jag blir av dom asså! bästa brudar ♥♥


3,5 h kvar tills jag blir stor.

Ligger här i sängen och ska ta och sova snart, är så sjukt galet trött. Somnade i soffan vid halv 6 och sov till typ 7, käkade lite köttfärsås och spaghetti och halvsov/kollade på nå program om jordens kärna hahah, ganska intressant faktiskt. Men nu känner jag att jag är värd en tidig kväll så så får det bli. Dagen annars har varit bra, slutade kl 2 och då åkte jag med pappa hem. Vi svängde förbi och hämtade lite saker hos mamma så jag klara mig tills imorgon hos dady, sen har jag bara segat resten av kvällen. Har inte så mycke mer att berätta just nu förutom att jag fyller 18 imorgon och att jag nog ska gå och kolla på en ny väska, och såklart att jag längtar till helgen som en tooook!!! :D ska bli så jävla kul rent ut sagt! 
men nu ska jag sova, godnatt.  


När drömmar endast är drömmar.

Åt as god middag förut :) köttfärsfyllda paprikor i ugn med ris och tzatsiki till, de ni. Och efter maten tog jag tag i matten som faktiskt gick väldigt bra så nu ska jag göra lite rygg/magövningar sen blir det till att inta sängen.
Måste bara säga att jag drömmde en skit äcklig dröm inatt. Jag drömmde att jag var i skolan med Tilda och Jasmine och Jasmine hade precis klippt sig så då fick jag en impuls att också klippa typ page, så jag tar upp en sax från ingenstans ocvh klipper av hela mitt långa hår! men när jag väl står där med toffsen i handen får jag världens ångest och ångrar att jag gjorde det för jag såg helt förjävlig ut, men klippt var det ju så där stod jag och herregud va verkligt det kändes, för jag kunde verkligen känna känslan när jag drog i håret och det bara gick ner till axlarna. Fyfaan! Vaknade illa kvickt efteråt med handen i håret och tur som var satt det där det skulle så jag somnade om. Läskigt att drömmar kan kännas så verkliga men ändå inte, blir ju helt snurrig i huvudet, haha. 

Godnatt


Hej underbaringar!

förlåt för grymt dålig uppdatering sen i fredags, men kan försäkra er om att jag är fullt levande här hahah. Blev lite chillkrök i rönninge hos en vän och det var en väldigt lyckad kväll måste jag säga! Vi spelade lite kort, chillade och drack redberry sourz. Tänker inte gå närmare in på detaljer men jag kom hem hel och mådde helt okej på söndagen satt vad ska jag säga. Blev storhandling med morsan på söndagen och så kom släkten + älskling på lördagkvällen och firade mig :) Fick ett super snyggt Laila bagge halsband, presentkort hos frissan och på sydpoolen relaxavdelning, en resa till cypern med mamma, 1 kg M&M's ♥, champagne och lite nagelvårds grejer, med andra ord många fina presenter!
Varför jag inte har bloggat i veckan är för att jag har haft så sjukt mycket att göra i skolväg och helt enkelt inte hunnit eller orkat. Gått och lagt mig vid 12 och gått upp 5 på morgonen, alltså är jag en väldigt trött människa just nu. Hade en fet projekt redovisning för trafikkontoret igår som jag och 2(3) till har arbetat med sen innan jul så kändes grymt skönt att bli av med den trots att det bara var jag och en till tjej från gruppen som själva fick stå och redovisa allt. Men det gick jättebra ändå så är super nöjd :)
Idag har vi startat upp ett nytt projekt som handlar om Friggebodar. Vilket ska bli ett väldigt spännande projekt :D Vi fick gå ihop i par om två och sedan fick vi två ord som vi ska utgå ifrån. Jag och tilda fick JORD och STRESS. Genom dessa två ord fick vi låta vår fantasi flöda och komma på massa olika idéer och vad de två orden handlar om, känsla, färger, saker osv. och göra en moodbaord (en affisch med bilder, tankar och saker relaterade till de två orden). Genom denna moodbard ska vi få idéer på hur vi ska kunna bygga en varsin friggebod på exakt 15m². Vi får göra precis vad vi vill men vi måste utgå från orden så det här ska bli riktigt roligt men ändå grymt jävla svårt att hitta på något nytt, men det kommer fixa sig! Blir till att skissa upp massor imorgon och spåna idéer :D
nej nu ska jag sluta babbla och få något i magen, sen blir det Ma D plugg...

Bara 2 dagar kvar tills jag fyller 18!! TVÅ DAGAR!

FREDAG 21/1

Nu drar jag till Rönninge med mina brudar!
so long bitches ♥ kommer hem inatt igen. puss

Torsdag 20/1

Hallåhallå! Är skit trött just nu men samtidigt grymt glaad! Fysikprovet idag gick asbra och hon rättade direkt efteråt så kirrade ett G i fysiken, känns ju typ underbart. Och nu på kvällen har jag jobbat med min formgivningsbild och lyckades bli klar med hela linjeteckningen, så imorgon kan jag bara scana(?) in den och färglägga i Photoshop :D fan va duktig jag är måste jag säga!
Det mindre roliga är att min hals bara blir sämre och sämre, jag har så sjukt ont i hela halsen nu :( det sticker och svider och är helt svullet. Tittade med en ficklampa förut och det är typ som vita blåsor i hela halsen! Fan om jag har fått halsfluss nu asså, då blir jag olycklig. Funderar på om jag måste kila upp till vårdcentralen imorgon och kolla om jag behöver medicin.. vill inte gå såhär hela helgen :( 
Nu ska jag lägga mig och läsa geografi sen blir det natten. Börjar 9:25 imorgon så får sova nån timme längre än vanligt, wihoo!
Godnatt.


Onsdag 19/1

Tjenatjena!
Är en riktigt trött brud för tillfället.. har kämpat mig igenom en lång skoldag, men med resultat faktiskt så det känns sköööönt! Stannade kvar efter lunch (med Tilda) och fick hjälp av en kille i klassen med min Cad-bild till projektet och den blev, tro det eller ej, helt klar så nu har jag bara formgivningsbilden kvar, as nice! Efter all ritande på datan gick ja och Tildis upp till Vektor och väl där köttade jag fysik som bara den och åkte sedan med pappa hem runt 6. Vi åkte upp på Järna och åt Grekisk kolgrill samt handlade och efter det har jag pluggat fysik hela kvällen. Hoppas verkligen att det kommer gå bra imorgon, vill bara få den här skiten överstökad nu.
På tal om ingenting så har jag fått jätteont i halsen igen, tror det är en blåsa som har satt sig långt nere i halsen (det känns nämligen som det), så när jag sväljer, öppnar munnen eller bara rör tungan gör det så satans jävla ont, inge kul alls. Kan inte ens gäspa för att det gör så ont, sjukt ju!
Men nu ska jag ta och borsta gaddarna sen krypa ner i sängen och sova. Godnatt.

ps. bara 9 dagar kvar tills jag fyller 18!!

Tisdag 18/1

Idag har varit en bra dag, har flummat runt med Tilda och co vilket jag verkligen behövde, ett gott skratt. Lektionerna flöt på rätt bra så dagen gick fort, har fortfarande en del saker att ta tag i men jag hoppas jag hinner fixa det innan veckan är över. Efter skolan åkte jag till pappas jobb och fick skjuts hem av honom, as skönt! Somnade gott i bilen så nu ska jag ta tag i fysiken och plugga sönder resten av kvällen sen blir det natten för min del. Börjar 9 imorgon och slutar 12 men ska stanna kvar och göra 3d studio max bilden till projektet och efter det blir det fysikplugg i Vektor (undervisningsstöd). Med andra ord blir det en rätt lång dag imorgon, men men.
Nej nu väntas värmekapacitet och lyftkraft i några timmar!


Måndag 17/1

Igårkväll/natt var en sån natt som man helst av allt inte vill ha. Kunde absolut inte somna, låg vaken till halv 3 utan en gnuttA trötthet och att tända lampan för att läsa var helt uteslutet. Skulle ju gå upp vid kvart i 7 så ville ha så mycket sömn/vila som möjligt.. men tydligen ville inte kroppen ha det. Lyckades iaf somna tillslut efter fina sms från min älskling♥
Dagen i sig har varit rätt bra, var faktiskt rätt skönt att komma tillbaka till skolan trots att jag hade en grym ångest på tåget upp, men tog tag i de ämnen som behövdes ta tag i och det resulterade i att det blir omprov i fysiken på torsdag... inte direkt glad för det för jag har suttit och försökt göra några tal nu men jag kan fan inget så vet inte riktigt hur jag ska klara det. Men har två dagar kvar så ska verkligen kämpa! Eftersom jag börjar min vårtermin nu innebär det några nya kurser vilket ska bli rätt roligt. Hade Geografi B och Kemi idag med en helt ny lärare som verkar as bra så det är kul och på torsdag och fredag blir det Organisation och Ledarskap, så får se hur det blir då. Hoppas det blir hyffsat lätt... hehe dream on.

nej nu ska jag sova eftersom ja inte fick så mycket sömn inatt, ska dessutom upp 4:55 imorgon.. jippi!
Godnatt.  


Inlägg som inte behövs läsas.

Sitter här och snyftar lite, har insett hur mycket arbete jag har i skolan som jag måste ta tag i, projekt, matten, fysiken, engelska, omprov och ALLT! Måste gå till min handledare imorgon och säga att jag inte fixar det här själv, jag behöver hjälp. Göra ett schema på allt som jag måste fixa och se till att ordna det. Har sån sjuk ångest över att gå till skolan imorgon, vill åka dit för att fixa till allt men samtidigt vill jag bara ligga kvar i sängen och gömma mig under täcket. Just nu känns allt omöjligt.. har ingen motivation alls! Fan för skolan. 
Tror jag har valt fel linje.


Söndag.

Tjenis! Kom nyss hem från rönninge, åkte hem och sov hos Denise igår efter en mysig eftermiddag uppe i huvudstaden. Åkte upp vid 1 och kom fram runt halv 3 pga ersättningsbuss mellan tumba och flempan.. så segt! men iaf så shoppade jag lite på h&m, ett par svarta, nästan lite blanka jeans för 299:- (skiiit snygga) och en ny fondation för 106:- (rea) som passade min hudtyp väldigt bra. Har inte hittat någon som varit sådär extra bra då alla alltid har varit för mörka, men den här var verkligen perfekt så det var ju ett kap i sig. Efter lite shopping gick vi och fikade på ett super mysig café (kommer inte ihåg vad det heter men ligger mot gamla stan). Tog en kladdkaka med grädde och en chai latte, as gott! men blev lite mycket så fick lämna det goda till en hungrig vän i skogen... haha. Efter det tog vi tåget hem till rönninge och åt hummer och avokado med skagenröra till, så jävla gott!! Blev en slappa kväll framför She's my best friends girl tillsammans med lite chips, sen däckade vi i Denise säng. Mycket lyckad lördags eftermiddag/kväll ♥ skönt att få umgås med en av samma kön haha, känns som det var ett tag sen.  
Nu ska jag hitta nått att äta sen kanske det blir en tripp till älsklingen för lite eftermiddags mys med film :) ska nog gå förbi konsum och köpa lite naturgodis.. gotti! 



Små lätta moln ser jag på din himmel, din himmel som är blå.

Gokväller! har varit hemma hela dagen idag också, men mår betydligt bättre så ska knata iväg och möta min älskling vid tåget om en stund så ska vi gå till honom :)♥ Ska försöka få tag på Denise också och bestämma när vi ska dra upp till huvudstaden imorgon, ska bli ruuligt!
Det här har jag sysselsatt mig själv med typ hela dagen, blev inte direkt så bra.. men ansikten är verkligen inte min starka sida satt skyller på det, men träning ger färdighet :) (lite fler blyertspennor och en "suddare" hade nog gjort bilden lite finare också).   



(Ska ju då föreställa Angelina Jolie hahah)

mina ögon kommer alltid le mot dig.

fyfa-an säger jag bara! Jennifer har fått magsjukan och spyr som en räv här hemma.. jag har panik! vill inte, inte, inte bli sjuk igen.. eller ännu mer än vad jag är nu. Blir handdesinfektion för hela slanten.
Imorgon är det fredag och det innebär att min älskling kommer hem ♥ Ska träffa honom på kvällen och mysa framför let's dance tänkte jag, men han lär väl ha en annan åsik om den saken hahah.   



Hopp står skrivet i väggen men blickar stannar vid golvet

sådär ja! galet skönt med en dusch :) gjorde en ansikts peeling och smörjde in hela mig med LdB lotion, så nu luktar jag som en sommardag haha. Blåste håret och tog i lite hårspray också så nu känns det fint och fräscht det med. Ett steg närmare till att bli frisk, wihoo!
Nu ska jag äta, på menyn står det soppa.. så ska sörpla i mig det sen blir det nog till att läsa lite och titta på tv.

Va glad man får va då... 

Snyggt med rött öga, eller va tycker ni? (det har varit mycket värre, nu är det nästan helt bra tro det eller ej) 

We are the young and restless

Tjingeling! hemma idag igen, ögat är lite bättre men jag är fortfarande helt snorig och slut i hela kroppen.. förstår inte hur jag kan vara det när jag typ sov hela dagen igår men, men. Dagen so far har erbjudit frukost, Oprah Winfrey show, Våra bästa år, Bleeding Heart Square och lunch. Funderar på att gå och ta mig en dusch nu och fixa till mig lite.. längtar efter att få fixa håret och sminka mig hahah, fast idag blir det nog bara lite hårfix.. om det ens blir det. Får se vad kroppen orkar :) Måste bara säga att jag är såå sjukt sugen på att göra en industrial piercing! Verkar göra rätt ont men fasiken så snyggt det är. Har tittat på lite videos på YouTube för att se hur det gör och det ser ju inte så mysigt ut hahah, men det är nog värt smärtan.

 


jag hade barnsliga tankar men vi är inga barn längre eller hur?

Har legat på soffan hela dagen och tittat på tv/datan/sovit/kurerat mig. Undrar vad jag har fått för släng av virus egentligen? Ögoninflamationen har inte blivit nå bättre och huvudvärken tickar som en bomb som ska sprängas vilken sekund som helst, inge kul. Vill bara gå och lägga mig och sova. Hat till förkyldning! Bara jag blir frisk tills på lördag så äre lugnt.
Fick sms från Tilda förut under dagen också, hon kom hem från Australien idag och hade haft det jättebra så ska bli roligt att träffa henne igen :) men får se om jag lyckas ta mig till skolan eller inte den här veckan.
Nu blir det mys framför tv:n en stund igen, har nån salva i ögat så ser inte ett skit.. kul.

jag vet vad som pågår men inte hur det slutar

ååh va arg jag blir, vaknade inatt av att det rann från mitt vänstra öga (alltså inte det jag redan haft inflamation i) och första tanken var såklart ögoninflamation, men tänkte inte mer på det och somnade om, men nu när jag vaknade igen på morgonen och tittade mig i spegeln såg jag att hela ögat var helt rödsprängt och dant :( så ja.. blir en dag till hemma. Orkar inte va sjuk nå meeer! hatar förkyldningar för de sitter i så länge. Får hoppas att jag lyckas hålla mig frisk resten av terminen sen istället när den här skiten går över. B A J S !

ännu en dag, jag vaknar upp igen.. naken vid min tv som visar jorden som i en film.

Jag har varit så sjukt aktiv på bloggen idag, eller hur? räknade till 6 inlägg, och då har jag inte gjort ett skit på hel dagen! Ibland förstår jag inte hur jag kan lyckas skriva om så mycket. Fast det mesta är ju typ bara svammel satt kanske inte är så konstigt. Min skolångest har kommit tillbaka och jag känner att jag mer än gärna stannar hemma en dag till, vill verkligen inte. Men måste.. så får allt pallra mig upp och skriva klart smarta transporter projektet.
Nej nu ska jag gå och ta en ipren, skölja av ansiktet, borsta tänderna och försöka läsa Bleeding Heart Square. Sen blir det natten för mig :)
Godnatt pärlor.

Så enkelt och så gott!

hahah är man kung eller är man kung! Hittade alla ingredienser så slängde snabbt ihop sockerkakan, in med den i ugnen och medan jag väntade städade jag lydigt efter mig och plockade ur/in diskmaskinen. Efter ca 30 minuters gräddning var gudomligheten själv klar och shit va god den blev! Vispade ihop lite vaniljsås som jag hittade i frysen och voliá!



Sitter och avnjuter denna nu och funderar på om jag verkligen valt rätt linje, kanske skulle ha gått matlagning istället?
STOLT! haha

minst sagt underhållande.

Jag får serriöst damp på alla dessa jävla bananflugor som flyger runt på mitt rum! Så irrriterande, onödiga, hjärnmanipulerade, kroppsdöda kryp! Flyger precis framför mitt ansikte hela tiden... luktar jag illa eller? Död frukt kanske hahah.
Skickade ett mess till min älskling och frågade om han ville komma och baka med mig, är så sjukt baksugen, men jag tror inte han kommer.. så funderar på om jag ska orka rota fram lite grejor och smacka ihop en sockerkaka med äpple och kanel i ändå själv.. låter inte helt fel va? så därför ska jag gå och kika vad kylskåpet har att erbjuda nu! 

Aktivera mig.

Provade att locka håret med plattången förut, väldigt bra tidsfördriv och så blev det faktiskt hyffsat snyggt! Lite busig look sådär, me like. Tror jag ska ha så imorgon i skolan. Måste verkligen till skolan imorgon, hemmet tar kol på mig! Även fast jag är snorig och så så är jag hur utvilad som helst, vill bha dansa och springa runt hahah. Så intar Thorildsplan imorgon 9:30 (om pendeltågen går som de ska).
Juste har glömt att berätta, bestämde med Denise igår att vi ska träffas på lördag och ha en liten tjejdag. Ska bli super mys eftersom vi inte setts på typ år och dar! Blir nog lite shopping i stan under dagen och sen på eftermiddagen bio ♥ woopwoop. Tilda kommer hem från Australien i veckan också, saknar dig gris!
 
Sjukligt snygga jag utan smink och lockar som gått ur, bjussar på den.

 
Sista bilden har jag på min nya header som ni kan se :) Den blev inte mycket för världen men kul med lite update kanske muhuuu.


Det här kan vara början till något stort

Hemma idag från den första skoldagen efter lovet, känns mindre bra. Har ganska mycket att ta tag i i skolväg.. men inte så mycket att göra när halsen inte vill ge med sig :( kände mig nästan frisk igår men imorse när jag vakna kunde jag knappt svälja.. satt blir Strepsils minttabletter hela dagen idag. Ska försöka få i mig lite köttfärsås och spaghetti nu sen läsa Bleeding Heart Square. 

har fastnat så hårt för Oskar Linnros Genom eld, så bra ♥

Horisonten är nån annans konstruktion

Ligger här i sängen och funderar på att sova, ögonen är vid öppna och jag har aldrig varit piggare. Skulle vilja vara sådär härligt jäkla trött, ni vet när man inte kan hålla ögonlocken öppna och så fort de stängs så tvärsomnar man.. det som oftast uppstår i klassrummet under en bajstråkig lektion.. Det skulle vara så himla skönt just nu. Sängen är perfekt tempurerad enligt min kropp, täckena är fluffiga och kuddarna mjuka, allt är klart för att bara somna in.. men nej, ögonlocken är uppfällda, huvudet skriker "LÖPARRUNDA PÅ 1 MIL! GO GO GO!!" och kroppen hänger inte alls med, den är fortfarande inställd på förkyldnings-sloooowmotion-programmet.
Har inte läst en enda sida i engelska boken idag som jag sa att jag skulle.. dåligt!.. måste verkligen ta tag i den, har ca 400 sidor kvar..hehe. Kommer gå under den här terminen.
fan va jag svamlar hahah, nej ska sluta och sova istället.
Vill shoppa. puss

Lekkkurt.

Hellu små ärtor!
Mår lite bättre idag (kanske beror på att jag tog en ipren förut), känner mig piggare i kroppen och infektionen i ögat är väldigt mycket bättre så det är jätteskönt, även halsen är i ett bättre tillstånd idag. Det enda som behövs nu för att få lite friskhets känsla är en dusch och en ordentlig tvätt. Ska riva bort alla lakarn i sängen och tvätta alla "sjuk"-kläder så det blir rent och fint :)
Ikväll ska jag nog åka till pappa (om han kunde tänka sig att svara när jag ringer?) och bara ta det lugnt. Måste läsa min engeska bok också så lär ju göra det hela eftermiddagen... urk.

Far, far away in a land that time can't change

Ögoninflamation på det högra ögat, en stor förjävlig blåsa i munnen, huvudvärk, lite feber och en hals som jag tror kommer gå sönder om jag sväljer en gång till.. det är mitt tillstånd just nu. Har varit däckad sen i fredagskväll och kommer nog vara det några dagar framöver, lever förtillfället på ZYX, ipren, näspray, halstabletter och bedövande salva till blåsan. happy new year!
All den här skiten fick jag när jag, syrran, mamma och Tomas var på Hasseludden yasuragi spa (fre-lördag), men som tur var kom det på kvällen så jag hann med att mysa och njuta av de varma källorna som fanns och äta en galet god middag och bada lite till på kvällen i utomhuspoolerna. Troligtvis kom allt från all badning och krubbning vi gjorde, satte väl igång hela min kropp och antagligen hade jag nå virus i kroppen som passade på att bryta ut. Kunde inte sova på hela natten, hade feber frossa och ja allt ihop. Riktigt tråkigt eftersom jag inte kunde göra någonting dagen efter då det var massa olika "kurser" och sånt. Lyckades iaf följa med upp till frukosten, men blev mest att titta på när de andra åt och det sög kan jag säga! allt såg så sjukt gott ut.
På lördagseftermiddagen (igår) kom min fina älskling hit, han hade med sig 10 rosor till mig ♥ hur underbar får man vara? Han stannade även kvar till idag. Mår verkligen som bäst när han är i närheten (även fast jag är sjuk). Älskar dig hjärtat.
Nu ska jag försöka sova lite, vila är trots allt det bästa läkemedlet.

Godnatt.

träningsnojja, kroppsfixering och allmänt hjärnmanipulerad.

Godkväll eller godnatt kanske..
Ligger här på sängen och funderar på om jag ska ta tag i min hälsa på allvar nu, ni vet.. käka nyttigt och träna mycket :) Mår faktiskt dåligt psykiskt när jag tittar på andra människor som jag anser har den perfekta kroppen, den kroppen som jag också vill ha. Känns som hela jullovet har bestått utav mat, äta äta och äta.. hela tiden äter jag! Mår illa av tanken. Hälsan har bara rasat, blir typ anfådd av att prata och gå i en trappa samtidigt och jag känner att vissa kroppsdelar har blivit lite större än va de varit förut.. Vet att jag är skit fånig men jag har en sån jävla nojja!! Vill alltid se bra ut och vill alltid att andra ska tycka det med, jag är en sån typisk bekräftelse-människa. Hatar det. Blir ju inte bättre när man tittar på program där smala, slimade, grymt snygga tjejer visar upp sina kroppar (Victoria's secret fashion show, Top model osv). Vet att jag aldrig kommer få den kroppen men det skadar ju inte att träna och bli lite nyttigare :) eller hur? Kommer ihåg att jag fick sånhär nojja förra året också precis efter jul och nyår, men lyckades faktiskt få bort den med hjälp av träning och tänka på vad jag stoppa i mig, så ska fanemig göra samma sak nu 2011! Mår jag bra inombords så känner jag mig mycket tryggare i mig själv och dessutom snyggare på utsidan. Ska försöka ta tag i ridningen lite mer också, hitta en ridklubb så jag får tillbaka mina "en-gång-i-veckan-träningar" och försöka göra lite enkla styrke övningar hemma. Tror det kommer bli asbra! :D
Ledsen för svamlet men kände verkligen att jag behövde skriva av mig, min kropp är i kaos just nu haha.


Den dagen den sorgen.

Dåligt bloggande här de senaste dagarna känner jag, har inget att skylla på heller så därför gör jag inte det.
Det känns verkligen som att dagarna bara rinner iväg, känner inte ni det? Snart är det helg igen, sen måndag och på tisdag börjar skolan.. vill verkligen inte! Får ont i huvudet när jag tänker på det. urk. Men nu ska vi inte tänka mer på det utan istället njuta av de dagar som är kvar! Imorgon ska jag till Skärholmen med Ewsan och byta mitt Rock By Sweden-armband som jag fick i julklapp och så ska jag kolla på ett par skor som var på rean på DinSko :) mucho grande!
Imorse vakna jag upp av min underbaring som gav mig en mysig puss på munnen, han har sovit hos mig (och jag hos honom) nästan varenda dag nu under lovet, och efter lite frukost och klädombyte åkte jag med Jennifer till Oliver och hjälpte henne, sen drog vi vidare till Tella och jag longerade henne lite på volten, gick fina fisken! (om man jämför med igår då hon bara busade och sprang med både svans, ben och huvud högt), den hästen alltså hahah ♥ Efter stallet packade jag mina saker och åkte till nykvarn, så ska spendera natten här hemma hos mammi. Imorgon blire som sagt skär och efter det ska jag åka hem till min älsklings grabb och sova hos honom ♥

Bara 24 dagar kvar tills jag blir 18!  


RSS 2.0