Once when I was little

plugga, plugga, plugga är det enda jag gör nu för tiden, saknar tiden då man va liten och kunde göra vad man ville på fritiden.. håller på att skriva klart det som ska stå på affischen till formgivningsprojektet.. går ju inte direkt framåt om man säger så eftersom jag mest kollar runt på alla andras bloggar och smsar med älsklingen, hahah får väl skylla mig själv lite, men är så grymt tråkigt att skriva.. måste ta tag i matten sen också och göra några tal :/ har ju NP i ma B imorgon och läraren vill ju då att jag ska få VG.. kan ju bara skratta åt det va, men ska fanemig kötta sönder på det här provet och tänka smart haha för det känns som om jag kan rätt mycket ändå :)
Dagen i skolan har varit rätt seg som vanligt på en måndag.. hade svenska på morgonen och sen fysik. Stannade kvar i skolan och gjorde klart modellen till slutprojektet och efter det drog jag hem till nykvarn, gav katten mat och gosade med honom lite (är kattvakt för mamma och tomas är i Kroatien) sen drog jag hem.. och nu sitter jag här...Nej skriva klart va det ja ;p

Puss  

Love, oh, love, I gotta tell you how I feel about you

Idag är det söndag vilket innebär två saker, plugga hela dagen och skola imorgon för att plugga ännu mera. HAT! men bara 1 1/2 vecka kvar nu sen är det sommarlov!!
Har precis färgat mina ögonfransar och ögonbryn lite granna :) blev riktigt bra! man känner sig så fräsch när man har gjort det, konstigt men sant.
Igår va min älskling här och vi tog en riktig chilldag med massa mys framför tv:n och inte gjorde ett skit, va precis vad jag behövde efter en stressig vecka. Gjorde hemmagjord pizza på kvällen och myste ännu mer framför Eurovision Song Contest, tycker faktiskt att låten som vann va helt okej :) hon hade väldigt udda röst men den va lite svängig så helt klart godkänd.
Nej, nu ska jag allt ta mig en dusch sen ska jag städa ihop mitt rum som ser ut som ett bombnedslag och efter det åker jag nog till pappa och pluggar ännu mer.

Ha det gött! puss

When all my faith has gone, you bring it back to me

Dagen har varit lång och lite sådär halv jobbig som alla skoldagar är just för tillfället... Sam-provet vetefan hur det gick men jaja :D hahah. Ridningen på Marcello igår gick iaf super, han va skitfin i traven men bockade och sprakade bakut i galoppen, men tror han va mest glad haha. Har fått mig en rejäl träningsverk efter allt knipande med benen för att inte ramla av haha men det får man ta :D Idag på idrotten fick vi lite valmöjligheter och jag valde att ta ett boxningspass som va SKIIIT roligt men hur jobbigt som helst! svetten lackade kan man ju säga, men snacka om att man får ta ut sin ilska när man puckla på med de där handskarna, det tar verkligen på hela kroppen. Något jag kan rekommenderar för dom som vill pumpa hårt :D men man får räkna med träningsverk för just nu känns det som om jag inte kommer kunna gå på hela helgen haha. 
Efter plugget åkte jag med Tomas hem och lite spontant sådär åkte vi förbi en "djuraffär" och köpte nya fiskar till mitt akvarium, så nu finns det två små nya vänner som simmar runt och gör sig fina bland mina blåa stenar, roligt roligt. Käkade en god middag med modern när vi kom hem och nu kollar jag på talang och bara tare lugnt vilket är super skööönt! har haft en as stressig vecka.. och har en ännu värre framför mig så behöver ta det lite lugnt, men nu ska jag kolla på film så ni får ha en super bra fredagskväll!

puss

måttligt road

So-prov nuråååå, önska mig lycka till!

So fuck you, fuck you and all you've been trough

Förlåt för min dåliga uppdatering på bloggen men jag har verkligen inte tid just nu för att blogga, har så grymt mycket i skolan som måste bli klart innan skolavslutningen :/ går fan sönder här hemma av allt plugg.. har idrottsinlämning och samhällsprov imorgon, MA B NP nästa tisdag, Formgivnings redovisning av slutprojekt på onsdagen och Fysikprov på torsdagen och inte nog med detta har jag VÄRLDENS debatt grej i sam/sv på onsdagen v.23... det är fan dagen innan jag slutar! HELT JÄVLA SJUKT :O

hatarhatarhatarhatarhatarhatar skoolaaan just nuu!

nejmen ska väl plugga vidare nu...I guess
Puss och Kram

Are you going to drop the bomb or not?

TACK GODE GUD säger jag bara! Igår vart det lite knas angående NP i MA B som vi skulle ha haft idag, då det stod på schemat att vi skulle ha det v. 22 istället för idag, så jag drog arslet ur vagnen och ringde vår skåning till mattelärare och fråga hur läget var och självklart var provet flyttat, så jag kunde lugnt och stilla lägga bort matte böckerna igår och plugga till CAD "provet" som visade sig inte vara något prov direkt.. men fick VG så är nöjd och glad :)
Efter skolan drog jag in till stan för att köpa en ny consealer(?) och eftersom jag hade presentkort på CUBUS tänkte jag att jag kunde va smart och köpa den där, men när jag väl kom dit hade dom ju renoverat hela stället och självklart tagit bort smink-avdelningen... så inköp av consealern va ju bara att strunta i. Kollade istället runt på lite kläder och köpte tillslut en super söt vit klänning med virkade linneband som jag tänkte ha på skolavslutningen. Behöver bara köpa de efterlängtade mörkbruna gladiatorshoesen och ett mörkbrunt skärp till sen är outfiten complete! Längtar som fasen efter studiebidraget. Gjorde sällskap på tåget hem med Amanda och när jag väl kom hem stekte jag lite i kvällssolen samtidigt som jag rakade benen och smörjde in dom med brun-utan-sol. Blir en överraskning imorgon om jag lyckats smeta ut skiten bra eller om jag är en zebra på benen, återstår att se så att säg.
Nej nu ska jag slita mig härifrån och mysa ner mig i sängen bland duntäcken och kuddar, skööönt.

Godnatt
 

Om jag va du och du var jag, hur skulle vi vara då?

Nu va det dags att ta tag i pluggningen då som jag skjutit upp hela helgen, har ju trots allt NP i MA B och cad prov imorgon och man vill ju helst att det ska gå bra va. Synd bara att det ska va så jävla seeeegt!
Dagen har jag spenderat på Hebbe Villan i södertälje där jag sprang som en yr höna och försökte servera mat till alla gäster och vara så trevligt som möjligt samtidigt. Gick faktiskt rätt bra förutom att jag råkade blanda ihop två sallader var av en hade sås och en utan för att ena tjejen va laktos.. knepigt det där alltså, men ska iaf komma tillbaka på lördag och jobba så så dålig kan jag inte ha varit! gladbrud.com :D känns verkligen skitbra just nu med jobb och allt :) sommaren kommer bli så jävla bra! synd bara att jag inte kommer få ha Bikini som sommarhäst som förra året.. det hade fan varit pricken över i:et så att säga! men man kan inte få allt. Har även hunnit steka lite på altanen innan jag drog till pappa i kära järna, det va gaalet skönt kan jag tala om. 
Nej men plugga MA va det nu eller?

Trakten rullar med mig, ger mig kärlek när dom ser mig

Beklagar den dåliga updaten men jag har varken orkat eller hunnit blogga något under de här lediga dagarna då jag har spenderat min tid med min älskling mest.. hahah.
I onsdags på kvällen va det ju myskväll i mölnbo med brudarna och rasmus, vi käkade grillspätt och pratade strunt enda tills vi skulle sticka till tåget, men då började det spöregna och åska/blixtra så det slutade med att vi blev hämtade av Amandas pappa :) Vaknade upp hos älsklingen och efter en seg morgon lyfte vi våra rumpor och tog oss ut på en joggingtur, såklart började det ösregna så vi va helt blöta och mysiga när vi kom tillbaka hahah. På kvällen drog jag till stallet och red Kingen för första gången och det gick faktiskt riktigt bra! Han va super trevlig och hade lite mer go än va Phillen har så det va skönt :)
I fredags va jag bara hemma i Nykkan med älsklingen och levde rövare på studsmattan så att säga, mycke roligt!
På lördagsmorgonen va jag och red på Bikini som jag hade som "sommarhäst" förra sommaren och det gick super, hade glömt bort hur donnan va att rida (hon är ju trots allt 25 bast), men fick bra fart på henne i slutet :D tror allt hon kände igen mig lite. Kvällen spenderades på en resturang i södertälje med släkten, firade morfar som fyllt 70 och fick ett så jääävla härligt samtal från Hebbevillan! De ville ha hjälp nu när de öppnat uteserveringen och frågade om jag kunde tänka mig att jobba helger och eftermiddagar, snacka om att jag svara JA! Så ska dit imorgon (måndag) och hjälpa till vid lunchen, suuperkul! efter resturangbesöket åkte jag och familjen hem och myste i kvällssolen, snacka om att det va bra väder! Stekhett hela dagen, det gillas :)
Idag har jag bara pluggat och slappat, saknar Rasmus så jag går tokig här hemma <3 han är fanemig finast i världen alltså :)

hoppas ni haft det minst lika bra som jag haft det under ledigheten!

Jag vet inte vem jag är men jag vet att jag är din

Tjena gott folk! Slutade 12 idag då efter ett köttigt Np i ma och långt boksamtal på engelska, Matten gick åt helvete för att det va för lite med tid så det kan ta sig rejält! Engelskan däremot gick helt okej, snackade typ kinesiska i början och ingen fattade nånting av vad jag sa men sen på slutet kom jag allt igång hahah.
Har solat sen jag kom hem så nu ser jag ut som en prickigkorv i ansiktet dvs. röd som en tomat med massa fräknar på näsan, stiiiiligt! får hoppas att det lägger sig och blir brunt sen. Har bestämt mig för att steka sönder dom här 5 lediga dagarna som jag har framför mig, så jag hoppas att vädret håller i sig för idag har det varit riktigt mys.
Ikväll bär det av till Elin för lite grillkväll och annat mys med underbaringarna :) ska hämta upp älsklingen på vägen dit sen blir det nog till att åka hem till honom och sova.
Nu ska jag äta ett stycke panerad fisk och potatismos som mamma stått och lagat ihop.

Ha en trevlig kväll! 

Hurtbullen

Kom hem från skolan för några timmar sen, hade THG-joggen idag vilket innebar att hela skolan skulle springa 9,2 km (runt hela Kungsholmen) och det gick riktigt jävla dunder bra! sprang på dryga 57min och kände mig inte alls trött eller anfådd när jag kom in i mål så det va as skönt. Efter joggen fick vi pastasallad, bröd och dricka och därefter myste vi i parken med solen gassande över oss, härligt härligt!
Nu när jag har varit hemma har jag solat som en tok, drog på mig solskydd och stekte loss på altanen vilket va gudomligt skönt, men när jag väl gick upp va det inte lika skönt för nu har jag fått en galen huvudvärk som vägrar släppa.. så får nog snacka med modern om hon har en super-tablett som jag kan få.
Ikväll blire plugga nationella Ma A och lite engelska, har ju prov och bokprat imorgon som sagt... önska mig lycka till kan jag ju bara säga. Ser grymt fram emot att vara ledig i fem dagar!

puss och kram


www.tröttastugan.nu

Hej hopp gummi s.... sitter i soffan och har precis skrivit klart fysikrapporten, borde ta tag i matten nu dirre men mjaa.. vet inte hur jag känner om det alltså. Måste duscha, städa rummet och byta lakarn också, suuck! tänkte att jag skulle ut och springa idag också men ja.. får se hur jag gör med den saken. 
Igår va jag, älskling, elin och ewe på bio på Heron City och det va mycke trevligt! köpte god kinamat från Panda express och såg The last Song med Miley Cyrus som förövrigt va så jäävla bäst! tror faktiskt att alla satt och grät i slutet för den va verkligen gripande. Efter bion pallrade vi oss hemmåt och jag följde med älsk hem och sov hos honom. Hade sjukt ont i magen när vi väl kom hem (för mycke godisätande?) så la mig på sängen och vilade lite men såklart somnar både gos och jag med kläder och rubbet på så vaknade kl 3 av att allt va tänt och väldigt varmt haha. 
Idag har jag varit slappare än någonsin! vaknade kvart över 10 först men låg och drog mig till tjugo i 11 även fast älsk höll på och busade med mig. Vi gick upp och käka frukost sen gick jag och la mig på sängen igen och råkade somna hahaha, så när jag väl vaknade igen visar det sig att älsk typ suttit och pluggat i en timme. Trevligt sällskap jag har varit idag alltså, nooot!
Snart ska jag äta, spagetti och köttfärsås står på menyn så det blir mummsigt! sen kommer prinsen och då blir det väl till att ha lite söndagsmys<3 man kan aldrig mysa för mycket!

Pussar i massor


I just wanna feel you, feel you

Sådär ja, en hel skolvecka avklarad igen då :) tiden och veckorna bara flyger fram, hinner knappt med längre. Nästa vecka går jag bara tre skoldagar, varav en det är THG- joggen vilket innebär att hela skolan ska springa 9,2 km sen efter det får jag sluta, helt sjukt skönt juu! och på torsdag och fredag är det ju Kristihimmelfärd, och på måndagen veckan därpå har jag studiedag, lyx lyxx!
Red Mercan igår och det gick helt okej, han blev svinigt stark och trött i slutet så jag orkade inte riktigt rida ihop honom i den förvända galoppen så blev lite slarv ridning på slutet kändes det som men jag taggar inför nästa torsdag då jag förhoppningsvis får rida Kingen som Sabina brukar rida. Hon och jag ska ju byta hästar nu för ett tag framöver för hon rider Phillen så jäädrans bra och jag känner att jag vill prova nån ny.. så får se hur det går, men blir nog superkul!
Älsklingen är kvar i häggvik på någon studentskiva så har haft myskväll hemma med familjen istället. Gjorde hemmagjorda hamburgare till middag och sen blev det marängswiss(sås)a la Julia till efterätt, nammi! hahah, råkade blanda lite för mycket så det blev till en enda smet men va väl helt okej ändå tycker jag. Har precis sett klart på modern family vilket förövrigt är en grymt rolig och bra serie, älskar verkligen pappan som tror att han är värsta ungdomen, hahaha. 
Nej, funderar på att gå och sova snart, har varit hur trött som helst hela dagen i skolan så blir skönt att få sova ut imorgon.

Puss & godnatt homies  

I watch my feet take turns hitting the ground

kom precis hem från skolan, hämtat lillesyrran på dagis och handlat lite på ICA. Pappa grillar kött och det luktar gudomligt i hela huset så längtar som en tok tills vi ska äta. Svimmade ju på tuben imorse.. lite pinsamt sådär men ja, tror jag har ätit lite för dåligt och fick blodsockerfall vilket inte är så bra kanske. Har varit lite halv seg hela dagen i skolan men det gick ändå, hade formgivning på eftermiddagen och vi håller ju på med slutprojektet nu och jag kom faktiskt på en rätt bra idé på slutet så blir till att kötta av den nästa lektion. 
Igår va jag hos älsk i häggvik och vi drog och solade på kvällskvisten så nu är jag härligt sommarfräsch i ansiktet, fräknar och hela alltet! känns super, så ska nog dra och sola nästa vecka också mohahah.
Förövrigt sitter jag och jenn och tittar på ALVIN och gänget, bra bra. Blir väl till att läsa lite engelska bok sen ikväll.. har ju boksamtal nästa vecka. blääää! Men annars är det en ganska lugn vecka vilket är svinigt skönt!

So long långkalsong!
 
 

Dagens outfit

 

Tunika från H&M 49:-
Svart flätat skärp från H&M
Svarta leggings från Gina Tricot 99:-
Armband och blommring från Åhléns

(får ni även se min grymt stekiga solbränna i fejjan haha)


I will never be alone, this could be my other home

Har precis kommit hem från skolan som bestod av fysik, svenska och fysik igen, helt okej faktiskt. Drog till stan och köpte schampoo och balsam till modern sen tog jag tåget hem. Har packat väskan till pappa och sitter just nu i soffan framför Top Model 12 med en tacotallrik i knät, MUMMS!
Ikväll blir det till att plugga till nationellaprovet i engelska som är imorgon.. inte kul men måste göras. Ska nog åka till älsklingen efter skolan imorgon också och sova hos honom<3 längtar som en tok efter grabben.

har de bra tills vidare! 

onödigt, så jävla onödigt.

ååh vad jag hatar människor som inte kan hålla käften! människor som bara säger rakt ut vad de tycker och tänker utan att tänka på personen det berör. Fattar de inte att de förstör personens självförtroende när de säger sina jävla meningar rakt ut!? idioter... 

 


22:22

sådär ja, klar med eneglska översättningen och har till och med skickat den till min lärare så hoppas han blir lite glad imorgon :) nu ska jag ta mig ann duschandet som jag har skjutit upp hela dagen haha! och sen blire nog till att gå och lägga sig och läsa engelska boken :)

Puss och godnatt

lugg unge


En rik man är inte mer än en fattig man med pengar

Har precis kommit in från naturen utomhus, har legat och stekt sönder på altanen ungefär hela dagen :) Rasmus sov över till idag så vi och moder jorden tog en promenad på cirkus 1 mil på förmiddagen, fett duktiga! sen somna jag och älsk på studsmattan i solen så nu har jag fått riktigt stekiga fräknar på näsan hahah, känns bra.
I fredags (på valborg) va jag ju med Denise och hennes kompisar och det va verkligen skit kul! blev lite partyparty med massa trevliga människor och efterlängtad X-cider haha. Gick och la mig rätt sent och sen va det bara upp vid halv 9 och hjälpa till att städa bort allt, körde lite kubb med dom som sovit kvar och efter det drog jag mig in till södertälje och träffade ewe, sophie, amanda, elin och älsklingen (som följde med mig hem) Köpte en ny fondation, en blå blommig tunika på indiska 149:- och en zebra aktig tunika på H&M får bara 49:-! så jävla värt :) kanske tar en bild sen och lägger upp.
Förövrigt måste jag berätta att jag, matilda och simone gjorde något helt galet roligt i fredags! Vi hade håltimme och fick för oss att vi skulle gå och klippa oss, haha så vi gick dit och fick en tid efter skolan. Så efter skolan sprang vi som galningar till frissan och klippte oss :D Så nu har jag lugg haha, de ni! Blev faktiskt aasnöjd och trivs super i det, känner mig som en ny människa nästan :) ville göra någonting nytt och det här va verkligen en förändring. 
Just för tillfället är mormor och morfar här och vi ska väl äta snart hoppas jag, måste plugga lite engelska sen också och kanske ta mig en dusch.. haha, känner mig lite vidrig. 
 

RSS 2.0