Made for summer

Heeeeeeeeeeej!
Snacka länge sen sist, men nu har jag inga hämningar längre! Måste få skriva av mig någonstans och bloggen behöver ju en update så.
Månaderna har flugit iväg och nu är det härliga juni, vi välkomnar sköna sommarkvällar, nakna fötter i sanden, brunbrända kroppar, stekheta dagar på stranden och heta kärleksfulla nätter, glass i mängder och skratt med goda vänner. Det är verkligen något med sommaren här i Sverige, allt blir så otroligt mycket lättare och alla är så otroligt mycket gladare och kärleksfulla! Det gillar vi starkt.
Om exakt 3 dagar slutar jag plugget (känns som jag redan slutat eftersom jag är ledig hela veckan) och på måndag nästa vecka drar jag och mamman min till Cypern och steker sönder däääär!! Fattar ni hur underbart det kommer bli??? Men har lite att ta tag i innan dess men dock bara roliga saker satt det lär gå undan!
Ska försöka fixa om bloggen lite så den får en skön sommarlook också så jag får lite motivation till att skriva igen, men jag känner redan nu att jag bara vill pladdra på om massor men tror det får vänta lite haha. Så jäkla skönt att inte ha något plugg längre heller så tror det är därför jag fått tillbaka blogglusten igen.




RSS 2.0