du var gammal, jag var äldre och nu såg vi igen

Hallå på er och Glad Påsk! Känner att jag inte har någon dragningskraft till bloggandet alls längre tyvärr.. tänkte ju att jag skulle börja köra igång igen, men tappa lusten helt så det blir nog inte så mycket uppdaterat här på ett tag framöver... om jag inte återfår lusten igen vill säga efter detta inlägg, man kan ju aldrig vara säker eller hur? 
Hoppas ni har haft ett as bra påsklov i alla fall för det har jag haft så hörs vi kanske om någon vecka eller så, får se helt enkelt! puss

I need a dollar, dollar... dollar is what I need.

Hejsan! Har mått lite halv kast de senaste dagarna så har inte orkat blogga, men nu är det bättre och jag är på fötter igen. Tänkte inte berätta något speciellt förutom att jag har fått sommarjobbet på Astra Zeneca nu och att skolan rullar på med londonprojekt och massa annat roligt (jobbigt). Är väldigt skoltrött just nu och längtar sjukligt efter påsklovet, vill gå ut på krogen och shoppa men tyvärr har pengarna gått åt så ja... blir till att drömma om kläder när lärarna håller sina "intressanta" presentationer i skolan istället, hahaha. Morgondagen bjuder på en skoldag och sen middag hos en kille i klassen som fyllde 18 för några helger sen, blir eventuellt utgång på kvällen för de andra.. jag vet inte hur jag ska göra riktigt. På lördagsmorgonen bär det iaf av till stallet för lite markarbete och sen ska jag nog fråga mamma om hon vill gymma, resten av dagen/kvällen ska jag tillbringa med rasmus :)<3 Söndagen ser ut att bli en pluggdag så ja.. kanske slänger in en joggingrunda där också. Måste komma igång nu, känner mig som ett fetto!  
Nu blir det till att gå och göra ansiktet och tänderna redo för sängen och kanske köra lite styrka innan jag somnar.
Godnatt på er.


finns absolut inget att säga

fejkar ett smile och säger att allt är bra, men hur fan skulle det kunna vara det?
ja är så jävla besviken.

RSS 2.0