sju helt sjuka dagar kvar till STUDENTEN!!!

Heeej! Hur är läget? Här är det bara bra, lite trött efter dagens flängande runt om i staden. Sov hos Rasmus igår till idag, så åkte från häggvik imorse till nykvarn, kom hem och tog en snabbdusch och sprang sedan ner till tandläkaren. Efter en smärtfri kontroll utan hål bar det av in till södertälje för att boka en slingtid och kolla skor till studenten. Hittade massa snygga shoooees så ska in med mamma imorgon och välja ut ett par, så kan hon vara lite smakråd.  
Jag är ledsen för att jag inte bloggat på flera dagar men har haft så sinnes mycket att göra både i skolan och utanför.. så bloggandet har verkligen inte hunnits med. Tänkte ta tag i det nu däremot för nu har jag INGET, absolut ingenting mer i skolan att göra och det känns så för jäääävla braaaaa!!!! :D

Under de dagar som varit har jag hunnit med lite studentshopping med syrran och morsan, pluggat som en galning, gått på spökvandring och middag i Gamla stan med min grabb, varit i stallet och pysslat med Rebell (som har vrickat ena frambenent och står på vila), pluggat ännu mera och varit på studentskiva på Rose med Moulin Rouge-tema (som förövrigt var den grymmaste skivan jag varit på!). Allt har varit så himla roligt och dagarna bara flyger iväg!
Imorgon blir det häng med brudarna från klassen hela eftermiddagen, ska fixa hår, ögonfransar+bryn, sola solarium och massa annat roligt! Och till helgen väntar en tripp ut till en kille i klassens landställe med resten av klassen. Vi ska bara umgås, dricka och ha så jävla roligt som bara vi kan! KÄRLEK!

Om jag orkar sen tänkte jag slänga upp lite mobilbilder från dagarna som varit, så får ni se hur AWSOME jag har haft det! puss

Sista riktiga skolfredagen

Godmorgon! Sitter på tåget upp till skola och insåg just att det är absolut sista fredagen någonsin med schemalagda lektioner idag! Det är ju lite sjukt och faktiskt ganska ledsamt.. fredagar i skolan är ju så speciella och härliga i sig. Alla elever och även lärare blommar upp, är glada och lyckliga för att helgen snart närmar sig och det är alltid en sådan skön stämning hela dagen. Ja, helt ärligt kommer jag sakna de här dagarna sjukt mycket.
Därför ska jag utnyttja den här dagen till fullo! Har en hel del arbeten att få klart och nästa vecka på måndag ska vi presentera vårt stora slutarbete i Miljöanpassad Arkitektur, så det blir en väldigt intensiv och jobbig dag utan vila.. men det är ju trots allt sista fredagen så det är bara att ösa på med allt man har!


när det är som sämst kan det bara bli bättre

Nu tar jag nya tag och vänder kapitel! Alla bad-feelings från igår är borta och jag kan glädja mig med att morgondagen är sista penicillindagen, efter den ska jag vara friskförklarad och där med basta.
Dagen idag har bestått av konstruktionsprov på fm. som gick helt okej och på em. var vi iväg på fältarbete(labb) vid universitetet. Efter det åkte jag till pappa och hämtade paketet från nelly. Det var en klänning som jag eventuellt ska ha på studenten! Är inte helt säker ännu så jag ska kolla mer i stan på fredag med mamma och syster innan jag bestämmer mig, men fasiken så snygg den är!
Nu ska jag krypa ner och sova, blir en lång och kämpig dag imorgon med massa ritande. Godnatt❤


@&#%$£!!

Ååååååh!! jag är så fruktansvärt arg och ledsen nu så jag bara vill gå genom jorden.
Satt kvar efter skolan och skulle skriva klart en svenska c uppgift som jag började på igår och som jag var tvungen att göra klar idag i skolan.
Började skriva vid tre och satt till halv 6, jag sparade dokumentet, stängde ner och mejlade iväg det.
Kände mig så jädrans lättat över att den äntligen vara klar, men för en säkerhetsskull öppnade jag dokumentet igen för att se så att allt var med.. men fucking jävla SJÄLVKLART har inte det jag skrivit under denna tid sparats. Fattar ni, INTE SPARATS! Framför mig fanns bara ett dokument med texten från igår och några äckliga stödord. Jag letade igenom hela jävla datan och alla dokument utan resultat.
ÅH, HATAR FAN ALLT JUST NU! Hatar att skriva och enda gången jag faktiskt blev nöjd över en uppsats så försvinner den i ett enda klick. VARFÖR SPARADE JAG INTE TEXTEN EN GÅNG TILL!?
fuck life. ska hem och lägga mig på sängen och böla nu.


Sista riktiga skolveckan!

Idag är det måndag, min sista riktiga skolvecka har tagit fart och jag har en miljon saker jag måste hinna göra innan det är helg. Kan verkligen inte få in i huvudet att jag aldrig mer ska gå gymnasiet...om någon vecka är det slut liksom, hahah fan va sjukt egentligen! Nästan så jag hade velat söka vidare så man vet att man har något i höst som väntar på en. Nu står istället hela världen med öppna armar framför en och man känner sig som en liten ynklig myra... men det blir nog bra.
Söka jobb är prio ett nu... eller två kanske, skolan först, sen jobb.
Nej nu ska jag sova, måste förbereda mig mentalt inför skolan och fundera ut vad jag ska äta till frukost och ha på mig imorgon!
Godnatt.

ps. på tal om inget så damp en fin liten lapp ner i brevlådan idag där det stod "paket från nelly.com", undrar vad det kan vara?!!! woaaah


Dagen i bildform


Inte den klokaste ugglan i skogen..

Gjorde en fuling förut och följde med Carina till Tella. Har verkligen ingen ro i kroppen att ta det lugnt och stallet är ju mitt andra hem så svårt att stå emot hehe. Men nu hostar jag som en tok så får skylla mig själv lite, även fast jag borsta så lugnt jag kunde. Det var det värt.
Snart kommer min grabb hit och då blir det massa gos. Har inte träffat honom sen förra fredagen så är några dagar sen ❤


Sunshine

Gud vilket skönt väder det är idag, det kan nog ingen gå miste om!
Sitter i skuggan på vår uteplats och njuter av solen som bränner på benen. Ska egentligen inte vara i solen så mycket men jag har fan varit inomhus i flera dagar nu och bara kollat på tv så jag behöver lite sol för att överleva.
Idag har jag inte gjort ett skit, precis som de andra dagarna. Har ätit lite frukost och diverse saker. Såg en film på datorn, tog en uppfriskande dusch och passade även på att göra en ansiktsmask.
En rolig sak jag kan berätta är att vi har hundbesök här hemma som stannar över helgen. Jennifer är helt galen av lycka och håller på med vovven så han blir helt matt, stackarn. Labo har fått åka till 'mormor' på weekend.


Klagorop

Ledsen att jag bara klagar och sånt shit just nu men får tyvärr bli lite så när jag är sjuk. Blir så satans nere och deppig av detta.
Penicillinet jag fått får mig att vilja spy och en sprängande huvudvärk har även tillkommit som gör att jag mår sämre och bara vill sova och glömma allt. usch. Ska ta och släcka lampan nu och försöka sova lite. Håller tummarna för att jag mår bättre imorgon.
Godnatt.


Hejhej

Är hemma igen efter läkarbesöket och det visade sig att jag har fått lunginflammation... så nu blir det vila och penicillin i tio dagar innan jag får börja röra på mig igen. Lite surt men jag vill fan bli helt frisk nu så lika bra att härda ut!

Köpte lite vindruvor på ICA att trösta mig med medan jag segar här på soffan resten av dagen.


Vårdcentralen

Ligger här på soffan och ska snart åka till vårdcentralen för att kolla vad som inte stämmer i min stackars kropp. Förhoppningsvis säger de att det bara är en vanlig förkyldning... men jag är lite nervös faktiskt. Berättar hur det gick sen. puss ❤


Sjukstugan andra rundan

Hej, hur är läget? Jag mår för visso bra nu förutom att slemhostan och halsen aldrig vill ge med sig. Hostar hela tiden, speciellt på morgonen och kvällen, men jag fick med lite cocelana(hostmedicin) från pappa som har hjälpt!
På kvällen efter stallet i lördags fick jag ganska hög feber och mådde så jävla dåligt så igår satt jag bara i soffan och ugglade framför dator och tv hela dagen. Ingen rolig helg med andra ord.
Stannar hemma idag med för att vila upp mig helt så jag inte gör något förhastat. Skulle egentligen bara haft en lektion idag i och för sig men det vi gör kan jag lika bra göra hemma så. Ska fan bli 110% frisk nu innan jag rör en fena så jag kan komma igång och träna (både ridning och löpning) direkt, lääääängtar!


Godmorgon

Ligger fortfarande kvar i sängen här bredvid en sovande pojkvän. Jag har hostat i princip hela natten och knappt sovit ett skit så jag förstår om han är trött. Har även drömt massa skumma drömmar inatt så jag vaknade av att jag låg och skrek och några gånger för att halsen var så svullen så jag knappt fick luft. Riktigt läskigt. Så med andra ord mår jag sämre... funderar på att kanske gå och kolla mig på vårdcentralen om hostan inte blir bättre snart.
Idag ska jag annars till stallet och rida på Rebell ❤ Får dock se hur mycket ridning det blir för min del.. annars blir det bara lite pussel och mys.


Impuls

Fick en liten impuls här och började redigera lite bilder jag/astrid tog förra veckan, egentligen till vår årsredovisning av UF-företaget. 
Ljuset blev så bra i bilderna och den gråvita väggen gör att de verkligen ser ut som porträttfoton.
 





Torsdag idag, fredag imorgon!

Goddagens! Har suttit och fikat/pluggat med Tilda efter studiebesöket på Wingårdhs med klassen och nu ska jag alldeles strax åka hem. Har ett analysprov i svenska c imorgon så ska plugga på det sen blir det nog lite tv-tittande på kvällen och efter det sängen. Har inte mått så bra de senaste dagarna och det känns som en förkyldning är på väg att bryta ut så ska gå och sova tidigt. Fattar dock inte hur jag kan bli förkyld igen, var ju sjuk för bara någon vecka sen så borde ju va friskförklarad för några månader iallafall? Riktigt segt är det.


Äntligen!

Har suttit hela dagen både igår och idag för att försöka få ihop bilderna till mitt slutprojekt i fotokursen och äntligen är jag klar och har skickat in dem! Har lagt fotouppgiften lite åt sidan för att det stora 100p projektet har tagit över ganska mycket de senaste veckorna och därför blev det en sistaminuten-redigering av alla bilder.
Jag är inte så nöjd som jag hade hoppats på över serien då känslan jag vill förmedla inte riktigt når fram i alla bilder och jag hade gärna velat redigera dem på något häftigare och mer invecklat sätt, men nu blev det som det blev och det funkar.

Temat jag valde var alltså Heaven och i serien blir det som en "berättelse" som handlar om relationen mellan djur och människa i en ljus och drömliknande atmosfär.
Det är fritt att tolka.



Fotomodell: Evelina Wernersson
Make-up och hår: Sophie Holmgren
Fotograf: Julia Larsson


I hela mitt liv har jag sjungit en sång, en sång min mamma sjöng en gång.

Ännu en måndag avklarad och jag har förflyttat mig till Nykvarn och mamma. Har sprungit 6 km, ätit salviakyckling med pasta och parmesanost, pluggat naturkunskap, tittat på tv och redigerat bilder under loppet av några kvällstimmar. Nu ligger jag i sängen och väntar på ett godnatt-sms från min älskling så jag kan somna gott ❤
Morgondagen bjuder på redovisning i NkA, inlämning av fotouppgift, en dejt med grabben min, följt utav djurisk studentskiva på kvällen. Nice!
Godnatt ❤


den mest underbaraste varelsen ♥


Hejhej!

Hoppas ni haft en mysig helg i det fina vädret för det har iallafall jag haft!
Efter stallet igår åkte jag med och kollade på när Jennifer hade dansuppvisning i Älvsjö inför massa människor. Så himla duktig! ❤ Erik Saade var även där och sjöng lite så alla barn blev helt till sig haha! Men han är ju ögongodis så det var nog inte så konstigt.
På kvällen sen åkte jag hem till Rasmus och sov där och idag har vi bara degat på hans säng och inte gjort ett jota haha, skönt. Var och red på Rebell förut och tog massa kort till fotouppgiften, dom blev awsome så nu ska jag bara redigera och sätt ihop allt till en bra serie!


Godmorgon!!

Hur står det till? Här är det bara bra! Känner mig galet glad idag och taggad på livet hahah. Vaknade vid 9 helt utvilad och pigg, slängde på mig träningskläder och drog ut med pappa i spåret. Det blev en rejäl backträning a la farsan som i princip körde slut på mig, men fan vad skönt det känns nu efteråt! Ska äta lite frukost nu sen åka till stallet och rida Rebell ❤ hoppas han mår bättre idag!


Det är fredag

och jag har precis tagit en dusch och ätit lite. Åkte till stallet direkt efter skolan idag för att Monika behövde hjälp med Rebell. Skulle ha ridit ut en sväng men såg att ena hans bakben var väldigt svullet och varmt, så det blev en liten promenix i regnet istället. Mysigt det också! ❤
Dagen har inte erbjudit så mycket mer än detta.. skulle egentligen ha gått på en skiva ikväll men känner mig så jädrans trött efter duschen nu så stannar hemma och behåller myskläderna på.
Hoppas ni går en skön fredagkväll!


Iphone pics

Lite bilder från idag som jag tog med mobilen. Var soligt och skönt i Kungsan så fick massa fina bilder på Astrid bland alla underbara rosablommande träd imorse, har dessa bilder på systemaren än så länge.
Shoppade lite efter skolan sen som sagt och jag investerade i färgen vitt hahah. Blev två praktiska bh:ar, en i bandeaux-form så jag kan ha den under min underbart fina nya topp jag hitta inne på Gina för bara 90:-(!) Ska sy in den lite i sidorna men annars sitter den perfekt! Kärlek ❤ Fick även med mig ett par vita spetsstring och en ny mascara. Nöjd tjej!


Bra dag!

Heej! Hur är läget? Här är det toppen! Har en grym träningsvärk i benen efter gårdagens löprunda och ikväll ska jag allt på det igen om det inte blir för sent.
Dagen i skolan har annars varit bra. Fotade Astrid på morgonen i kungsan (bilder kommer och dom blev awsoooome!) och så hade vi betygssamtal med lärarna om projektarbetet och jag och Hampus kirrade ett fett MVG! Känns så satans jävla bra eftersom jag absolut inte trodde det! Bra vi är alltså!!
Efter skolan gick jag en sväng på stan och införskaffat lite saker för mina pengar jag casha in genom biltvätten, höhö. Var cirka två månader sen jag shoppade något till mig själv så kändes riktigt kul. Tänkte lägga upp lite bilder senare när jag kommer hem.


Dagarna du minns

Heej! Lite bad-ass uppdatering här men vårt internet hemma hos mamma har varit så segt och konstigt så det har inte gått att lägga upp några bilder eller så, väldigt irriterande. Har iallafall åkt hem till pappa nu så jag hoppas att jag kan få upp lite pics!
Efter en väldigt skön och lugn Valborg i måndags med Ewsan jobbade jag satan av mig med mammas bil hela dagen igår. Tvättade och städade i flera timmar så nu skiner den fan överallt! Finns inte många smutsfläckar kvar när jag är i farten, hahah. Blir så jädrans petig och noggrann när jag ska städa så det nästan är fånigt, men det blev ju riktigt snyggt i slutändan!
Idag har jag bara haft naturkunskap på eftermiddagen så fick en skön sovmorgon till halv nio. Tänkte gymma efter skolan men eftersom vädret var så fint så åkte jag hem direkt och sprang en runda i kvällssolen. Riktigt skönt förutom att mina ben är helt mörbulltade nu... så det ska va antar jag, skönt att vara frisk iallafall!
På tal om inget så beställde jag en parfym av pappa när han var nere i Spanien förra helgen och nu när han kom hem fick jag den. Fysatan vad gott den luktar alltså!
I'm in love Lacoste ❤
Nu ska jag sova, blir till att fota Astrid imorgonbitti i kungsan bland blommor och blad! Kuuuuhuuul!
Godnatt ❤

Blandade bilder från hela helgens bravader :)


RSS 2.0