Rullar hårt i stockholms terräng

Åh jag vill ha den här spets toppen, så grymt snygg!
Det bästa av allt är ju såklart att den bara kostar 99:- på Lindex så är ju värsta kapet! Ska titta efter den imorgon tror jag och om jag hittar den i rätt storlek får den följa med hem.


Where were you when everything was falling apart?

Hejsan! dåligt på bloggfronten nu känner jag så det behövs verkligen en liten update. Dagarna går allt för fort just nu och skolan tar över en hel del.. har massa prov, grupparbeten och inlämningar att göra innan jullovet så det blir till att råplugga. Vilket suger rejält!
Vet inte riktigt vad jag ska ta och berätta för det har hänt ganska så mycket saker satt ja, blir väl lite snabbinfo.. Dom senaste dagarna har jag hunnit med att:

  • rida på Philippa på ridskolan, (sista gången på torsdag för mig)
  • pluggat, pluggat, pluggat
  • shoppat, gått på julmarknad och myst med älsklingen i stockholm
  • druckit glögg och ätit massor av pepparkakor 
  • varit i globen och sett dressyren tsm med Olivia och Jasmine
  • Gått i skolan och varit "duktig"

Okej kanske inte va så jätte mycket såg jag nu men ändå haha.
Borde ta och börja på engelskan nu men jag orkar verkligen inte göra ett skit.. allt är så sjukt tråkigt. Vill ha helg nu tack! På fredag ska jag gå på julshow i globen med mamma, syrran och hennes kompis tror jag (: det blir mysigt.. åker nog till Rasmus sen på kvällen och sover hos honom (?) oklart än så länge. På lördag blir det en heldag med morsan, jag ska julhandla lite tänkte jag och hon ska hjälpa mig, får se hur det går. På söndag måste jag plugga sönder.. men jag hoppas att jag hinner träffa min fina kille en lite stund också (:♥


Som om jag snubblade pladask på marken och bara dog

Fysatan va kallt det är! jag fryser fan ihjäl här hemma trots tjocka strumpor, mjukisbrax och en tjock filt runt mig :O Blåste galet när jag gick från bussen förut så är helt nerkyld. Trodde seriöst min näsa skulle trilla loss like Michael Jacksons men som tur var satt den kvar när jag väl klev in genom dörren som en isbit hehe. Har precis käkat god laxpaj med mumman och ska nu bara chilla galet framför tv:n en stund (: Måste packa ihop lite kläder och grejer också för efter skolan imorgon ska jag nog åka till älsklingen och sova hos honom till torsdag ♥ och från tor-fre ska jag sova hos pappa och så har jag ju idrott dom dagarna också så blir en jevla massa kläder att bära på.. blää orkar inte ;p haha.

Du gör mig lycklig, min ängel

Känner att min blogg action har varit lite slapp på sistonde men ska försöka ta igen det nu i veckan (: I helgen var jag hos min älskling som sagt och jag stannade hos honom enda till söndagen därav ingen bloggning. Vi myste massor eftersom vi inte hade träffats på hela veckan ♥ och på lördagen firade vi han syster Paulina som fyllde 15 år förra tisdagen :) annars har det varit en riktig slappa helg med sena kvällar och sena mysiga mornar vilket har gjort att jag inte kan sova nu på kvällarna ist.. inte så bra kanske ;p ska försöka ordna upp det :) 
Idag åkte jag till mamma efter skolan och nu på kvällen tittade mormor och morfar in på en fika :D fan va jag älskar dom! Finns inga mysigare och roligare människor ♥ och kan ju bara säga att jag tröck i mig ungeför 10 pepparkakor och två bullar... bra Julia.. haha fett gott men kanske inte så bra. Skit samma. 
Nu ska jag tvätta bort sminket sen blire ringa älsklingen och efter det natten.
Natti nuffs!

jag drömde att jag följde honom hem

trött brud är vad jag är just nu. Ridningen gick typ dåligt.. fick Uffe och han va inge rolig alls hahah.. satt blev lite bråkigt och jag ville typ bara hoppa av och börja gråta som en liten snorunge, larvig jag är men fick fan damp! hatar hästar som bara kör upp huvudet och springer iväg... morr. Nej nu ska jag sova och tagga inför morgondagen med simning på eriskdalsbadet och myskväll med min absoluta favorit kille ♥

godnatt på er sötnötar!



Han är faktiskt lite söt när han inte bits, sparkas eller springer med huvudet lika a giraff


Stop this train

Kom precis hem från skolan.. åkte till pappas jobb så fick åka bil hem, SKÖNT! Ska äta lite köttfärsås och spaghetti och sen åka till stallet för en liten ridlektion på Philippa kanske, får se vem det blir idag :D mys iaf!
Hade brottning på idrotten idag och jag fick va med Daniel i min klass som är 20 cm längre och ganska så mycke biffigare än mig, hahah har nog aldrig känt mig så klen på länge.. flög i princip som en vante när han gjorde nack sving och jag vet inte allt va det var... skrek som en galning och asgarvade efteråt. Måste sett helt sjukt ut!

Igår gick jag ju bara halvdag så jag och Tildis gick på stan efteråt och shoppade som planerat :D Köpte en svart spets bh och trosor, en t-shirt på Cubus och ett örhänge. Tänkte ta kort på allt så ni får se :) Men nu måste jag byta om!
Hör av mig efter ridningen :)

Två små delar av något stort

Kom hem från stallet för någon timme sen (: Borstade en lerig Tella och tittade på när Carina skrittade henne på banan något varv. Var för hårt för att rida ordentligt så blev bara lite lydnadsövningar och det gick bra. Älskar verkligen att titta på när Carina rider, hon är så sjukt duktig. Även fast det nu bara var i skritt lärde jag mig massor genom att bara stå på marken och glo.
Imorgon vankas halvdag med endast Ma C och efter det så blir det nog lite underklädsshopping med Tilda skulle jag tro :D om hon har kryat på sig och tar sig till skolan imorgon vill säga. Hon måste fan komma för jag är värsta taggad att prova lite sexiga underkläder hahah (hur man nu kan va det).
Nej nu ska jag gå och borsta tänderna sen läsa lite i Bleeding Heart Square och förhoppningsvis somna gott och vakna pigg imorgon. 

Godnatt på er!

It's hard to force that smile when I see our old friends and I'm alone

åh jag har lite ångest, vart har dagen tagit vägen egentligen? Jag har inte gjort ett skit, inte ens duschat hahah.. hur bra får man va liksom? och det här med att studera på en studiedag har uteblivit, fast ska nog räkna några tal.. snart. Har lekt med Jennifer hela dagen, hon va hemma idag också eftersom hon är lite sjuk. Ganska mysigt ändå att få sova ut och sen bara ta det lugnt hela dagen, men ska nog åka med Carina till Tella ikväll för att göra någonting iaf och för att pyssla om Tellis lite, var nån vecka sen nu.

Saknar min älskling massor ♥ vill kramas och gosa. 

Jag skrev mitt namn i vattnet så du vet vart jag finns



lördags mys med älskling, galet god efterätt med sockerfriglass, varma hallon och såklart
icke-sockerfri-chokladsås ♥




Klänning a la H&M med gulddragkejda 199:- inköpt förra veckan.
Sitter mycket finare på men (förlåt Tilda) jag orkade inte klänga på mig den mitt i all packning förut satt kommer en bild senare i bloggen när den sitter som den ska. snygg är den iaf!



Kläder från Blend + ett par likadana strumpbyx tights fast svarta. tightsen kostade bara 49:- och de är supersköna så passa på!    
Allt som allt 248:-

Mina händer rörde aldrig din hud men jag vet att du kände

Go'kväller! Glad och trött julia här, kanske för att det är studiedag imorgon eller för att jag bara har lust att va det.. haha do noo. Slutade 13:10 idag och det var göttigt! Kändes som dagen skulle bli världens längsta och jobbigaste imorse men icke då. Alla lektioner bara försvann och plötsligt va jag på tåget hem igen :) me like! Gick förbi ICA och köpte en super häftig orkidé till pappa som en försenad farsdag present, han blev glad. Packade ihop grejerna hos mamma och drog till järna. Har ätit lite middag sen dess och gjort armband/myst med Jennifer som är sjukling♥ hon är verkligen världens bästa lillasyster :) Nu ska jag musika mig liten sen blire nog sängdags och sova ut länge imorgonbitti :D sköööönt!


Vart du än går kommer jag alltid att finnas hos dig

Ligger på sängen nu efter en kväll med släkten :) Blev trevligt som alltid, fick jättegod mat som mormor lagat och alla skrattade åt roliga saker och minnen. Vilken tur att man har en sån underbar släkt alltså♥ älskar dem sten hårt! Det är lätt att glömma bort hur mycket vissa människor betyder för en när man inte träffar dem så speciellt mycket, man måste verkligen ta vara på stunderna. Allt är så självklart jämt och man tror aldrig att det kommer hända något men man kan aldrig vara nog säker :)
Nu ska jag ringa älsklingen sen ska jag sova, upp tidigt imorgon..
SKIT TIDIGT!

Godnatt gullrumpor!


Want you to make me feel like I'm the only girl in the world

Tjena tja! Känner mig grymt dålig på bloggfronten för tillfället men så kan det va ibland. Har haft rätt så mycke plugg i veckan.. stannade kvar i skolan till halv sju i onsdags för att plugga till ma-provet, men det gick skit ändå så.. men ja.. ridning och massa grejer har kommit före. Red Philippa i torsdags för första gången efter tävlingen i våras och det gick helt okej :) har blivit lite stark i handen efter all ridning på Stoya så Phillen blev lite grinig på mig men på slutet gick hon som den snygging hon är!♥ I fredags på idrotten var det Bosu på Brommatränings center och fyfasiken va jobbigt det var! jag har sån sjuk träningsvärk i hela kroppen, men det vore ju rätt konstigt om det inte skulle kännas så mycke som jag tog i. Galet skön känsla efteråt också ;) rekommenderas.
Igår var jag med min älskling hela dagen och vi gjorde inte så mycket, var fett duktiga och satte oss och pluggade matte på kvällen innan maten och det gick faktiskt BRA :D as kul.

Kom presic hem från lite shopping i veda och moraberg med mamma och älsk. Hade presentkort på Blend så köpte två par tights, svarta och lila och så en hel svart t-shirt, kanske visar en bild ;) Ska snart åka till mormor och morfar för att äta middag.. är ju fars dag idag :) måste ringa pappa också.

kanske slänger in ett inlägg lite senare igen.



Philippa dagen innan tävlingen i våras

I promise to never fall in love with a stranger

Mina skolkort kom idag :D fast inte skolkatalogen som jag typ ville ha mest hahah men men, den som väntar på något gott...

Såhär rolig blev jag på årets kort, varken snygg eller ful tycker jag


Nu tänds en stjärna till, önska vad du vill

Grymt dålig update de senaste dagarna men jag har haft fullt upp (: firade ju josse i fredags och då sov rasmus över och på lördagen åkte jag med Jennifer till Oliver och hjälpte henne att rida och så kom älsklingen på kvällen.. och sov över haha, och igår var jag med underbara Tilda ute på ekerö :D  det blev Ben & Jerry´s + Step up = grym kombination för oss brudar! Följde med henne till dansen och dom va duktiga like always och efter det somnade vi gott efter mycke skratt haha.  Idag hade vi bara en lektion på förmiddagen och efter 50 min fick vi gå så dagen har varit galet kort för min del. Borde ha åkt hem och pluggat direkt eftersom jag har matte prov på torsdag.. men det gjorde jag ju inte... ska ta tag i det nu ikväll ist ;p blääää!

Jag funderar skarpt på att skaffa bruna linser, fatta galet snyggt!



Syns inte så tydligt men ögonen är bruna på bilden ;p

I see you driving 'round town with the girl i love and i'm like, Fuck you!

Känner mig sjukligt duktig just nu! har städat mitt rum, dammsugit, moppat, bäddat rent och dammat av lite grejor så nu är skinande rent och luktar blomma :D fräschare än såhär kan det inte bli!
Var och red Tella förut idag (: hon va en busig hästapolle idag, haha sparkade bakut och hade sig men jag satt kvar (: tur som var! Börjar bli van efter alla gånger som mercan har bockat, sparkat och hållt på på lektionerna. Nej nu ska jag hoppa in i duschen och fixa mig lite för min kära syster kommer om 1h och då ska vi fira henne :D hon fyller fan 20 bast på söndag! sjukt vad tiden har gått fort.


I think my nose is to big

Hejs, va ett tag sen.. i förrgår fick jag ett ryck och åkte till Elin med Amanda och Sophie :) Eller jag fick åka själv för jag missade tåget men vi var iaf där, käkade pasta med tomatsås och tittade på Paranormal Activity som jag kommer få men av för resten av livet :O så sjukt äcklig!
Igår bestämde vi brudar som var hos Elin och Ewe att vi skulle upp till storstaden :) sagt och gjort åkte vi upp och var där hela dagen :) Jag tittade på en vinterjacka men vet fortfarande inte vad jag ska köpa...och på kvällen kom Rasmus upp och brudarna åkte hem. Jag och Raz käkade i Hötorgshallen och sen gick vi på bio på sergel :) såg Scott Pilgrim vs The World, snacka om galen film men den var asrolig och faktiskt lite meningsfull om man tänker efter :) Åkte hem med 23:12 tåget och somnade i min sköna säng.

Nu ska jag snart gå till tåget för att hoppa på det tåg som Ewe kommer med, ska hem till henne en sväng innan jag ska åka och rida på ridskolan (: Hoppas jag får Stoya idag annars blir jag lite ledsen.. har gått så dåligt på sistonde så vill ha någon jag vet att jag kan rida d: Tror Rasmus ska komma och titta också, roligt roligt :)♥



Blogg you later!


Jag har hittat dig, blivit kär och vill ha dig nu!

Jag ska bara ha den, helt seriöst! hahah :D så snygg och mysig. Hitta den på Åhléns för 149:- igår när jag va på stan ♥ 



Måste bara säga att min underbara mamma fyller år idag också :D♥ har varit på stan och lunchat med henne och syrran, mysigt värre!

Just nu slits jag mellan två saker och det är skit jobbigt... jag vill göra båda sakerna men tyvärr kan jag inte dela på mig.
Varför kan inte allt bara va bra? Jag orkar inte må dåligt nu, har inget behov av det och det tar bara på krafterna. Jävla skit!

02:19

Var och red förut idag, det gick skit. Borde gå och lägga mig nu innan jag vänder på dygnet helt, hatar när det blir så men jag är för pigg, eller för rädd för att sova ensam.. vet inte.
godnatt

RSS 2.0