Man måste vara väldigt flitig om man ska hinna med att vara lat.

Hej bloggen, har sjukligt ont i halsen just nu :( har mått dåligt hela dagen, känt mig febrig, ont i kroppen och inte minst trött :/ blev inte piggare direkt då tunnelbanan inte fungerade imorse mellan Odenplan och Alvik.. skit kul tänkte jag och väntade in Ruben som kom med pendeltåget efter mig. Vi tänkte va hårdingar och leta efter ersättningsbussarna men efter att vi mött några andra från klassen bestämde vi oss för att gå till skolan. Fyfaan va kallt det var och tungt.. blev 2 tim försenad och genom frusen tack vare det. Älskar verkligen SL dessa tider på året♥  
Efter skolan åkte jag och pappa till Tella och fixade mat och grejer sen hämtade vi jennifer och efter det åkte jag till stallet och red. Kanske lite dumt att rida fast jag är sjuk.. men har jag köttat av en hel jobbig dag i skola ska jag fanemig rida! Gick helt okej också så det var skönt, bättre än i måndags iaf hehe, hade Stoya idag så var kanske därför :) Ska va hemma imorgon och skriva klart artiklarna och kurera mig för jag ska INTE bli sjuk i helgen! Nu blire sängen, sägs ju att den bästa medicinen är att vila :)

Godnatt

Jag vet att du älskar att se oss arbeta

Borde sova men är inte klar med plugget på långa vägar... engelska artiklarna tar kål på mig, hatar det här! Hatar skolan mest av allt i hela världshistorien. Godnatt.. så småningom.

Snoriga armar och en randig kind, jag glömmer aldrig bort min tonårssynd.

Jag är så sjukt trött på det här.. jag planerar verkligen som ett arsle jämt, skjuter upp allting och så får jag sitta här och plugga sönder mig själv de sista dagarna.. bra Julia, BRA! Har pluggat enda sen jag kom hem från skolan och har inte kommit någon vart typ.. just nu är jag helt sjukligt trött :( vet att jag bara klagar på allt hela tiden men ingenting känns lätt och roligt längre. Saknar tiden i grundskolan.
Men om man ska se positivt så har jag ändå haft en rätt bra dag.. har flummat och skrattat med Tilda, som förtillfället gör mina dagar just nu :)♥ tackar för det va!
Nej nu ska jag få bort sminket från fejset sen blir till att sova :) börjar 13:00 imorgon och ska fotografera hela eftermiddagen :D men måste upp vid 7 och plugga..satt blir ingen sovmorgon för mig inte!

Sov så gott folket, för det ska jag! 

Självförtroendet gick just ner under marken..

Fyfaan säger jag bara, gick åt hell med ridningen idag :( hade Marcello och han var fan inte rolig idag asså. Sparkade bakut, kickade, bockade, tvärstannade, tackta, ryckte i munnen och ja rubbet, han gjorde allt som han inte skulle göra ungefär hela lektionen tills de 10 sista minutrarna då jag fick hjälp av Ann med honom.. roligt! Kunde rida någorlunda på honom i 5 min sen var det slut... man undrar ju vad man betalar för egentligen, typ rida till ridskolehästarna. Lär mig inte så mycket av det faktiskt... känner mig jättetaskig när jag säger såhär men det är ju jag som ska utvecklas inte utveckla hästarna. 
Känner mig helt irriterad och ledsen just nu.. måste plugga också.. ååååh jag ORKAR INTE! kommer inte bli klar tills imorgon.

May I have your attention please?

Hellu, kom hem från skolan för ett tag sen men har bara legat och slappat fram till nu..men har bestämt mig för att ta tag i mitt liv och börja plugga lite nu! Ska vara klar med en text om "en plats jag känner till väl" och en bild på där jag sover tills imorgon så måste sätta igång nu :) Håller även på att intervjua en kille från Skåne till mitt dialekt arbete i svenskan som ska vara klart tills på torsdag :O känner mig lite duktig! 
Labbrapport-skrivningen imorse med Tildis gick fina fisken, vi skickade in skiten och skrev ett fint meddelande till Åsa haha sen flumma vi resten av dagen :) Duktiga vi är. Ska nog åka till henne, alltså Tilda, på söndag och då ska vi ha spakväll och så ska jag kolla på när hon dansar och prova hennes blondspray :D ska bli blondiiii, göttgött! längtar ♥
Ikväll äre ridskolan som gäller :) ska rida igen lektionen som jag missade förra veckan för att jag va hemma, blir roligt :) Lite lättare att plugga då också.

Nej nu ska jag börja skriva om hur det är hemma hos farmor i värmland :D

Hare gött varulfs kött!

Maybe you didn't break the way you should have broke

Tog precis en dusch och fan va skönt det var.. har aldrig längtat så mycket efter att få tvätta håret, låta varmt vatten värma upp kroppen och bara få skölja av sig allt som man gått och grubblat över hela veckan. Låter som jag inte duschat på hela veckan haha... men det har jag.
Har inte lyckats plugga ett skit idag heller.. men det gör mig ingenting faktiskt.. förutom att jag kommer ligga efter i skolan.. men jag har haft mina tankar på annat håll som har gjort att jag inte kunnat ta tag i allt.
Var i stallet förut och longerade Tella, glömde kameran hemma för att det blev lite stressigt så tog inga bilder.. men hon var verkligen superfin idag ♥ visste precis vad hon skulle göra och direkt jag sa något gjorde hon det. Underbarare häst får man leta efter, du gör mig lycklig.
Ska ta en kiwi nu sen väntar sängen.. skola imorgon - vilket innebär skrivning av lapprapport med Tilda på morgonen haha får se hur det går.

Godnatt

Music sounds better with you

Hej där, gick upp för drygt 1 och 1/2 timme sen och gör inte så mycket för tillfället.. borde plugga men ja, det är som vanligt. Gick super bra att longera Tella igår :) hon var jätteduktig! Vi kunde lägga på sadeln utan problem och helt plötsligt fick hon ett helt annat steg i traven med mycke tryck i bakbenen så det var kul att se :D Hon kommer blir så fiiiin ♥ Längtar tills vi kan börja rida på henne :)
Ska nog åka till stallet sen och borsta lite, kanske tar med mig kameran då också och fotar lite.


Det var bra för en stund men nu är du borta igen

Har precis kollat klart på Dear John och shit va bra den var :) Fick mina tårar att rulla några gånger. Sov hos Rasmus igår, vi köpte Ben and Jerry's påvägen hem till honom, det blev en Phish Food som för tillfället är min nya favorit.
Idag skulle Rasmus åka upp tills skolan igen.. fan.. har saknat honom så mycket och enda gången vi träffas är på helgen så känns inte så roligt direkt. Ungefär sämst. Fick träffa honom en gång den här veckan. 
Ska dra till stallet nu och ta hand om Tella, vi ska prova att lägga på henne en sadel idag.. får se hur det går.
Ska se om jag kan hitta på något ikväll, annars är jag bara hemma.

Det känns inte som förut längre

scoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooop!

tjenna mittbena! har sista lektionen nu och det är suuuuftans! Tog hand om Tella och red på Stoya igår :) Det gick fina fisken men fick en tråkig nyhet :( min ridgrupp ska läggas ner, resonemanget för det var " att vi är för få och för att den ligger för sent på kvällen".. riktigt segt, för den var så bra :/ men ska nog börja i den som är kl 7-8 istället :) kan bli lite skönare faktiskt, slippa komma hem så sent. Vi får la se helt enkelt :) Ikväll drar jag hem till älsklingen och sover där :) vi ska ha fyrkant med ben and jerry('s) ;) mohahah 
Nu ska jag äta Twix med Tilda och lära mig lite Autodesk 3ds Max design! de ni :D
so long longkalsong!

The opportunity where right in my face

Jag är helt jävla död! all nervositet från dagen har släppt och allt gick verkligen jättebra :D
Har varit så grymt nervös hela dagen och jag trodde nästan att hjärtat skulle sprängas precis innan jag skulle upp på secenen, men jag överlevde och lyckades prata lugnt, tydligt och högt :D Fick as mycke beröm efteråt och de frågade till och med om jag och Hampus skulle kunna tänka oss att redovisa på flera mässor och utställningar :D satt den 28 oktober är kirrad och då ska vi åka på en mässa i Älvsjö och hålla föredrag igen :) super kul!
Middagen på stadshuset var också riktigt mäktig, fick "stå-middags-buffé" vilket innebar att alla stod upp och åt maten samtidigt som man minglade lite, haha helknasigt men väldigt gott! Fick lite ont i magen efteråt bara för att jag va så hungrig innan och för att jag nog inte är så van att stå upp och äta hahah. Fick en liten rundvandring också efter maten och den var lärorik kan man väl säga :)
Dagen har iaf varit jättelyckad och jag är fan fett stolt över mig själv! så det så haha.
Nu ska jag sova :) så hare gött!

Den dubbeldäckade tunnelbanan är vad framtiden har att vänta på

Godnatt¤

This Woman's Work

Kom precis.. ungefär hem från stallet :) har tagit hand om Tella nu på kvällskvisten, hon hade fått skor på sig idag så borstade lite och longerade henne på utebanan och det gick bra förutom att myggen var förjävliga. För övrigt har jag suttit och pluggat in redovisningen hela dagen och jag tror jag kan det nu.. snart, måste öva lite till innan jag somnar :) Är faktiskt rätt taggad nu, ska bli skönt att få det avklarat!
 
Hade en riktig mardröm inatt som inte var att leka med, låg ock skrek as högt och snurrade runt i sängen så mamma kom in på rummet och undrade vad det var frågan om :O fett läskigt! var länge sen jag hade en sån mardröm :S Vill att min älskling ska komma och sova brevid mig<3 då känner man sig alltid trygg :)

Imorgon är jag ledig hela förmiddagen så ska inte åka upp till sthlm förrän tjugo i tio :) fett skönt med lite sovmorgon.. om jag nu kommer kunna sova :O ska äta lunch och planera lite med Hampus, Alice och Magda innan vi åker till Arkitektur museet :) känns rätt bra. Kommer kanske göra ett inlägg imorgonkväll och berätta hur det gick när jag kommer hem.. om jag orkar vill säga, lär väl vara helt utmattad och död efter en dag av nervositet. 

Nej nu ska jag plugga sen sova :) önska mig lycka till imorgon! för det kommer behövas :D
  

Tequila in his heartbeat, His veins burned gasoline.

Godkväll :) Är hemma i nykvarn nu och har precis skrivit klart mitt föredrag, blir nervös bara jag läser och tänker på det! :O men provade för mamma och Tomas förut och de tyckte det var bra så bara tuta och köra antar jag haha :) måste prenta in det i hjärnan först så jag kan det utantill. Men iaf, middagen hos Ewsan igår var riktigt trevlig, träffade alla brudar och åt kyckling-pastasallad och marängswiss till efterrätt , vilket var gaalet jädrans gott! :D Tog 20:21 bussen hem med älsklingen och så låg vi och kollade på Robin Hood... men såklart så somna båda satt missa typ hela filmen hahah.
Ska borsta tänderna nu och göra en ansiktspeeling sen blir det sängen, ska upp 10 i 5 imorgon...
Godnatt sweeties!



Bild från 18-års middagen hos Denise.


Pumpa dumpa nästa rumpa

Sitter hos älsklingen för tillfället och vi ska snart upp på järna och köpa present till Ewe :) ska till henne ikväll och äta middag, mysigt mysigt. Gårkvällen vart riktigt lyckad :D hade middag med lite chillkrök, snackade massa och hade grymt trevligt. Åkte hem till Rasmus vid 20 i 11 på kvällen när de andra brudarna drog upp till stor staden och festade loss på krogen. Hoppas de hade trevligt :)
nu ska vi straxt kila, hare gött varulvs kött!


Egokväll bara för dig!

Tjo bro! sitter i skolan och har CAD men det går typ asdåligt för mig så jag chillar lite hahah. Är helt stört varmt i datasalen så blir något seg i huvudet, men slutar snart så det är skönt :) Har bara idrott kvar som sista lektion och den kan jag ändå inte va med på eftersom jag är förkyld så Caden är den sista riktiga lektionen för den här fredagen kan man väl säga :) skööönt! Slutar halv 4 dock men det går. Drar till rönninge (Denise) direkt efter skolan och fixar mig hos henne innan middagen och sen ska vi parta hela kvällen :D:D grymt taggad!
Hör av mig senare ikväll eller imorgon.. beroende på tid på dygnet heheh.

I'm falling apart, I'm barley breathing, whit a broken heart

Nu har jag tittat på idol och fikat lite för Isabelle har fyllt år :) Är sjukt snorig och har ont i huvudet så känns mindre bra :/ ska till skolan imorgon iaf sen blir det till att åka på 18-års middag hos Denise = lite party party! Ska ha mina nya pjuck på mig tänkte jag :D:D och när brudarna drar ut på krogen på kvällskvisten åker jag och möter älsklingen sen åker vi hem till mig och myser :)<3 Men ska gå och sova nu så jag pallar morgondagen. Blir nog inget bloggande imorgon men hör av mig på lördag maybe.
puss och godnatt


Friends without borders

Hejsan, valde att stanna hemma idag för jag mådde inge bra imorse.. är sjukt snorig och seg i huvudet, men halsen har faktiskt blivit bättre så det är skönt. Har lite dåligt samvete för att jag stannade hemma faktiskt för jag är rätt pigg i kroppen och så.. men behöver nog kurera mig om jag ska bli frisk någon gång. Vill ju inte vara sjuk i helgen eller på tisdag nästa vecka liksom.
Sitter och pluggar engelska för tillfället och det går jävligt segt och jag fattar inte mycket, orkar verkligen inte. Ska ta något att äta snart och en liten break, sen blir det till att plugga lite mera... Har avbokat ridningen för ikväll också så har ingen motivation alls till att göra något.
ALLT som har med skolan att göra är tråkigt!


I'm falling in love with your favourite song, I'm gonna sing it all night long

Hej, gör en snabb update på dagen för jag måste gå och sova typ nu, ska upp skit tidigt imorgon ;( bläää. Var i skolan idag iaf och snackade med två personer som ska medverka och hålla i Smarta Transporter grejen, eller "Mobility Week" som det så fint heter. Tror jag börjar fatta nu vad jag ska göra... dvs stå och ha föredrag om min dubbel-deckade tunnelbanan helt själv på en scen i 10 min inför ca 80 pers, svenska som utländska, svara på massa frågor om min idé samt mingla, titta på utställningar, äta middag i stadshuset + få en rundvandring och helt enkelt vara allmänt trevlig.. he he he, HJÄLP! Kommer va så jävla nervös så jag inte kommer kunna säga ett ord! och det här är på TISDAG NÄSTA VECKA!!! kan ni fatta eller? fyfan, vad har jag gett mig in på?
Resten av dagen gick åt till att tänka och göra lite Cad... = ungefär ingenting alls.
Drog in till s-tälje efter skolan och mötte upp Bella bus i Rönninge. Köpte present till Denise som fyller 18 år idag! GRATTTIS!!!! säger inte vad det blev ;)
Sprang även förbi H&M, Gallerix och Din Sko innan jag åkte hem. Blev en svart kavaj med knallrosa innertyg för 299:-, mina efterlängtade skinn kilklacks pjuck för 699:- (är super nöjd!) och en kalender för 129:- :D Älskar verkligen att shoppa!   

Nu blire sängen och no idrott för mig imorgon för jag är fortfarande förkyld :(
Ps. Gick superbra att ta hand om Tella igår och Jennifer... för er som skulle tänkas vilja veta haha.
Godnatt

I wanna bombangbang with your body yao

Hejhopp sitter i skolan och luktar snopp.. hahah eller inte, luktar Escada parfym hoppas jag hehe. Har fjantat runt med Tildis i skolan och varit omogna på lektionerna, skrivit massa porriga facebook inlägg och chattrat med varandra om det ena och det andra som inte ska talas högt om.. riktig bra att ha facebook chatten alltså! Dagen har gått fort och nu är vi inne på sista lektionen :) Slutar kvart i tre idag så det är sköööönt. Ska dra mig till globen då och få skjuts av Carina till Tella :)<3
Har inte så mycket mer att berätta just nu så hör av mig senare ikväll. puss

Lite ostig och förkyld

Sitter här i soffan och känner mig som en riktig soffpotatis.. har verkligen inte gjort ett skit idag :O eller jo, ätit och tittat på tv hahah, bra Julia.. känner mig riktigt dålig. Men imorgon tar jag mitt feta arsle och åker till skolan och pluggar trots förkylning, ska förbi Tella efter skolan och pyssla om henne en stund, fodra och greja.. sen blire till att sitta barnvakt åt Jennifer för pappa ska simma och Carina ska på stormöte med dagis. Får se hur det går :) men det blir nog fina fisken!
Nu ska jag packa ner lite kläder och så sen blir det sängdags (: Godnatt.

ps. får ursäkta bloggen.. håller på att fixa den så det ser lite cp ut just nu.. ska skicka lite bilder till Astrid så hon kan fixa en ny snygg header till mig :)

Every wasted day is going through my head

Godmorgon :) är hemma och är sjukling idag... har blivit snorig och fått ont i halsen under natten, suck. Men känner mig ändå rätt pigg i kroppen..så det är lite konstigt :S Det är typ fett mycke tågstrul idag också och jag har bara två lektioner (engelska och matte), slutar typ vid 13:10 så känns lite dumt att sitta och spilla massa tid på tåget, komma försent till skolan, va där i 2h och sen åka hem igen.. så valde helt enkelt att stanna hemma och plugga/kurera mig idag.

This ain't Hollywood, this is a small town

Ååh jag är så grymt jädrans glaaad just nu! :D:D Kom hem från Donatella precis, var där och badade henne och longerade henne lite på ridbanan. Hon blev lite fundersam först när jag tvättade henne men efter ett tag stod hon bara och njöt :) Vi testade även att ta på henne tränset och hon var mer intresserad av äpplet än själva bettet så det var inge problem alls. Gick som sagt ut på ridbanan och lät henne springa lite och även där skötte hon sig som kungen själv, blåste bara upp sig lite men det var mest av glädje :D finaste hesten<3

Imorse följde jag med Jennifer till stallet och hjälpte henne med Oliver (: hon har blivit riktigt duktig nu! rider lätt i traven och galopperar som en galning, tror seriöst att hon kommer bli jokey på Täby galopp när hon blir stor haha. Fick mig ett rejält träningspass iaf eftersom det var jag som fick springa med henne fram och tillbaka.   

You know sometimes words have two meanings

Är helt sjukt hungrig :O Pappa står och fixar mat just nu så det luktar tacos i hela huset, gotti! magen kurrar sönder hahah. Efter maten blir det en snabb-dusch och efter det ska jag gå till Rasmus och pussa på honom och sova över hos honom :D<3 myspys! Ska nog följa med Jennifer till Oliver imorgon och hjälpa henne lite sen åker vi nog till Tella och gör en rengörings makeover på henne för hon är helt sjukt smutsig just nu. 

Ha en mysig kväll för det ska jag ha!  


I Found Love

Sådär ja :) nu är Donatella (som hon tydligen heter haha, kul att jag sagt Amutella hela tiden...men inte helt fel ändå) lämnad i stallet och blivit lite ompysslad. Allt gick verkligen superbra, hon har stått stilla i transporten hela vägen från Skåne och när vi väl kom fram till stallet så gick hon försiktigt ut ur transporten och bara tittade lite omkring sig sen var hon hur cool som helst och väldigt snäll mot de andra hästarna som står granne med henne, så det känns riktigt skönt :) Tog några bilder på henne men de blev väl inte de bästa direkt, ska ta lite bättre senare när allt har kommit i ordning och så men nu kan ni iaf få er en uppfattning om hur hon ser ut.


 

Country Roads, take me home to the place I belong

Hellu fölket :)
Sitter i bilen påväg hem från Skånes platta landskap nu och har åkt bil sen halv 3 inatt/imorse, så är inne på den 12 timmen om man säger så. Har lite ont i rumpan och är något stel i benen men det går :) Vi har iaf hämtat hästapollen nu och HERREGUD va fin och snäll hon är! :D<3 en riktig primadonna i sportmodell kan man väl säga, kommer verkligen bli superbra det här! Tänkte att jag ska ta lite kort på henne sen när vi kommer fram till stallet och har fixat allt och så, så ni också kan få smälta lite ;)
Får inte glömma att säga att Ewe fyller 17 galna år idag också, GRATTIS BRUDEN :D så ni som läser detta måste gå in på hennes blogg och säga grattis! http://evelinawe.webblogg.se/   

Hör av mig senare ikväll, puss 


God bless the broken road

Hejsan, ligger i sängen för tillfället och filurar... har varit helt sjukt trött hela dagen idag så sista lektionen som var idrott gick ju sååå jävla bra! Vi körde fotboll som jag verkligen suger på och självklart snubblar jag på bollen och lägger mig som en uppochnervänd skalbagge på marken mitt framför allas fötter, smidigt julia.. har as ont i rumpan/höften nu + att jag har feta träningsvärken i armarna och rumpan sen jag red igår, lite lagom skönt sådär. Snackade med pappa förut vid matbordet och han sa att han skulle sätta in lite pengar till mig för att jag har fixat med barnvagnarna och så, så nu kan jag äntligen köpa de där underbart snygga skorna! :D yeeah!
Ska faktiskt ta och sova snart för ska ju gå upp kvart över två inatt för att sätta mig i en bil och åka ner till skånelandet... får se hur roligt det blir haha, lär ju sova hela vägen ner, men har med mig datan så kanske bloggar lite på hemvägen om jag får tid (:
puss och godnatt



<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


träningsvärk är en muskelbyggares bästa vän... ovän?

go´kväller :) Kom precis hem från ett hårdpass i stallet. Fick rida flugskimmeln Stoya idag som är nyast i stallet och det gick väl helt okej (: hon var lite svår att böja och få helt rund i formen då hon gärna blev lite stark i vänster, men efter en hel del galopp på volterna började hon slappna av och då gick hon riktigt bra! var ju ändå första gången jag red henne så hade inte förväntat mig att det skulle gå sådär mega asa bra som det kan ibland hahah :D men nästa gång blir det nog lite lättare. 
Fick reda på av Carina förut att Amutella inte hade kommit än :( f.d. ägaren hade tydligen "glömt bort" att fixa med henne i en av de stora hästbussarna som går från Skåne till Stockholm så Carina har hyrt en hästtransport och tänker åka ner imorgon natt och hämta hem henne (: Tror faktiskt att jag ska följa med ner, hur ofta händer en sån här grej liksom? :D men känns lite segt att gå upp kl 3 mitt i natten och sen sitta i en bil i 6 tim...kommer typ sova hela resan haha, men det är det säkert värt :D

Nej nu ska jag tvätta bort sminket, äta något och sen ringa älsklingen om han inte har somnat :)
puss

Double-decker metro trains

Hellu, sitter i skolan och har CAD just nu.. är så grymt trött så jag vet inte vad jag heter, sitter typ och sover när Magnus har genomgång haha. Ska smsa pappa sen och höra om jag kan åka med honom hem efter skolan, vore as skönt att åka bil hem (sova lite hehe). Fick reda på en super rolig sak förut efter klassrådet :D När jag gick i 1:an hade vi (arkitekt/industridesing-linjen) ett projekt som hette "Smarta Transporter" och tydligen så vann både jag och Hampus från våran klass med våra förslag! Så nu ska vi två få åka och presentera våra förslag/projekt för jättemånga "seriösa" människor, typ äta buffé i stadshuset och massa grejer :O Hur coolt är inte det liksom!? Jag är något överraskad kan jag ju bara säga, ofta de tyckte att mitt förslag var så bra? haha!


start today tomorrow

Tjabba sitter hos älsklingen i häggvik och myser (: ska snart sova men tänkte att jag kastar in ett litet inlägg innan (: Idag har jag haft stadsvandring i 2 1/2 timme i högklackat vilket var och är mindre skönt för fötterna! visste dock inte att vi skulle ha vandringen satt slängde bara på mig ett par skor och drog till skolan.. lite klantigt hehe. På eftermiddagen hade jag matte i några timmar och det gick väl helt OK va! flummade lite med Astrid och de andra brudarna sista halvtimmen sen bar det av in till stan och träffa finaste (: käkade subway och det var gott haha.. har inte så mycke mer att berätta faktiskt, eller jo Amutella kom idag så ska nog åka och titta på henne på fredag kanske :D nu väntar sängen, godnatt.


You are my sweetest downfall, I loved you first

Assåå ååh, blev supergladig och helt pirrig i magen just nu hahah :D Min finaste Rasmus sitter på tåget och är påväg hit, HIT till miiig! Det betyder att jag slipper sova själv inatt och att jag kan gosa in mig i hans armar och bara känna mig älskad och ja, ni vet allt det där som man känner när man träffar någon som man älskar. Bästa som kunde hända idag tror jag<3 Kärlek till min underbara kille som verkligen gör ALLT för mig :')

Bakade en kladdkaka förut med Jennifer men tyvär misslyckades jag som vanligt när det gäller kladdkakebak och den här gången tog jag ut den försent så den blev ganska så torr... fail! haha men smakade väl ändå helt okej, enligt farmor (: Har glömt att berätta det men min farmor är här på besök och hon har lovat att sticka en ljusrosa halsduk till mig :D ni vet en såndär som sitter ihop som en stor cirkel typ och som man kan linda två varv runt huvudet (: det finns sånna på Gina Tricot, men varför slänga ut pengar på en därifrån när ens farmor kan fixa en precis lika snygg åt en ;)

Nu ska jag snart gå och möta rasmus vid tåget sen blire nog godnatt (:<3   

Lakrits is King

Ligger i sängen och käkar godis för tillfället, har precis kommit hem från en heldag ute på Kärsön med 1:orna. Var faktiskt roligare än vad jag hade förväntat mig + att vi fick sluta runt halv 1 så synd och klaga. Jag och grabbsen hade hand om kanot-paddlingen och alla som deltog var super duktiga och verkligen as taggade! fick några utskällningar av vissa som tyckte jag dömde elakt, men regler som regler liksom ;P dom får helt enkelt skylla sig själva!
Tänkte plugga lite matte nu.. snart och ja, vad ska man göra sen liksom?

JUSTE! Carina sa att Amutella (vet fortfarande inte om hon heter så) kanske skulle komma idag så lär ju åka och titta på henne ikväll isf :D:D:D wihoo!

We are the people

Idag har det varit skola och jag började vid 9:55, sköönt! Åkte till Rasmus igårkväll och sov hos honom sen drog jag hem på morgonen och fixa mig sen tha plugg. Hade svenska på morgonen istället för engelska så det va chill, käkade lite lunch och efter det Ma C. För en gång skull satt jag och lyssnade på genomgången och FATTADE! helt otroligt men jag tror allt att logeritmer är mitt kapitel nu asså, hahah! Gjorde några tal och det gick som smort så känns faktiskt lite bra nu (:
Gick på stan efter plugget med grymma Tilda och införskaffade mig en snyggig svart/silvrig spets bh.. typ topp grej (en sån utan band) för endast 79:- på Lindex, var 20:- rabatt och det tackar man för! :D Efter stadsrundan tog jag tåget hem med fina Evelina och hennes kompis till nykvarn, packade väskan och drog till järna.  

Just nu sitter jag här i sängen och ska snart borsta tänderna och läsa lite i engelska boken. Ska åka ut till Kärsön imorgon tidigt som fasiken och hjälpa till på "Kärsö kampen" som 1:orna ska "kampas" om.. segt. Tråkigt att missa teambuildingen som alla 2:or och 3:or ska ha istället :/ men, men blir nog ganska så kul ändå med grabbarna (:

Slow dancing in a burning room

Jag känner mig helt konstig... inte glad, inte arg, inte ledsen, absolut ingenting! Är typ helt tom inombords :/ Vill göra allt förutom att gå i skolan just nu, vill bara leva och göra roliga saker, träffa massa människor och bara hitta balans i livet igen.. känns som om alla vet vad de ska göra, känna och tycka om saker, men själv går jag bara och sparkar smågrus typ.. haha låter fan helt sjukt men ja, jag är helt jävla tom.   

KM dressyr 2010 VARNING för bildbombning!

Här kommer lite bilder från KM:et i söndags :D 
Det var 4 starter totalt i lektionsponny klassen Lätt C:1 2008, så alltså bara en vinnare och kan ju säga direkt att det inte blev jag, utan det var Tove Stattin på Golden Griffith som tog hem segern :D jätte stort grattis till henne! Tvåa kom Sabina (som rider i min grupp på torsdagarna) och själv kom jag trea, och jag är faktiskt jättenöjd med min ritt, för att inte ha ridit ponny eller Pontus på 2-3 år tycker jag att det gick super! Han gjorde allt jag bad honom om och höll inte på att spela allan när jag kom in i ridhuset vilket gjorde att jag kunde fokusera mer på mig själv och rida noggrannare vägar och framförallt titta upp (vilket jag kan vara lite dålig på). Red på 64% och fick 9/18 (10/20 är högst) på Korrektheten i uppvisningen (hörnpasseringar, ridning mellan rörelserna och programlinjenas följande) och eftersom det var det jag ville sattsa på känns det verkligen super bra! :D:D

Fotografen själv är Ewe :) men tyvär råka bruden hålla kameran lite snett så det ser ut som alla rider i ned- eller uppförsbacke haha, men annars blev dom superfina! :D eller vad tycker ni?



 

Om det skiter sig med ridningen kanske man har en back-up karriär som löpare?

Hej hopp (: fick precis reda på av Rasmus att jag hade vunnit min klass på järnaloppet :D iofs var vi bara två stycken men ja..alltid något haha, sprang på 28:15 så var ungefär lika som parloppet men det här var klart jobbigare så är värsta nöjd nu ju :D whiii

Järnaloppet 2010



Får ni även se mina nya leggings med läder på som går upp över knäna, köpta från Gina Tricot 199:-
Mycket bra/sköna och med lite tjockare tyg så hoppas att de håller lite längre än de andra :)

In your atmosphere

HUH! är heeeelt sjuukt trött i kroppen just nu... tror seriöst att de där 5 km var de längsta jag sprungit någonsin :O det var bara branta uppförsbackar hela vägen kändes det som och det tog aldrig slut! backe efter backe och de blev bara brantare och brantare, hahah FYFAAN! Röd som en tomat i ansiktet och spurtt på slutet tog jag mig iaf i mål. Känner mig faktiskt rätt stolt över att jag ens orkade och klarade hela vägen haha. Vann även en röd träningsjacka för att jag hade en 2:a som slutsiffra på mitt start nummer så det va ju lite naaajs :) behövde faktiskt en ny hahah. Nej nu ska jag trycka i mig en väl förtjänt middag :D slänger nog upp några bilder sen som pappa tog :P  

so long bitches!

Snabba puckar med mycket info

Tjena! blir ett snabbt inlägg nu för vi ska snart (nu) få besök av Tomas pappa och äta lite lunch sen ska jag åka till pappa och titta på när Jennifer springer 400m och sen ska jag själv starta 16:45 och springa 5 km dårå :D (inte så pepp haha) och efter det måste jag fixa alla ridkläder och putsa skorna och massa saker för imorgon blire KM - dressyr på Pontus :D haha, valde att starta på ponny imorgon eftersom att det blir min sista tävling jag kan göra det, man får ju inte tävla ponny efter man fyllt 18. Men det kommer nog bli ASROLIGT! är fett me taggad även fast jag inte ridit honom på typ 3 år hahah, kommer se as stor ut men får se hur det går imorgon (:
 
Ridningen i torsdags gick sådär, red Marcello och vi hade programridning så fick rida mycket självständigt på utebanan och väl där gick han som kungen själv, verkligen SUPER! men direkt han kom in i ridhuset blev han helt stel och stumm och jag kunde i princip inte göra ett skit för han bara "dog" under mig så det var inge peppande, men direkt jag kom ut på utebanan igen och red själv så gick han hur bra som helst, knas heest!

Igår tog jag mig en syndar dag och stannade hemma från skolan, vilket kanske var mindre bra eftersom jag glömde både det ena och det andra jag skulle ha behövt tagit hem, men gjort är gjort. Kände mig helt död och snorig på morgonen så lika bra att vila sig tyckte jag hahah. Åkte ner på stan med mamma istället och fick en "halsduk" och bestämde träff med Ewsan som följde med hem och sov kvar, mycket ruuligt! 
Du är verkligen bäst hjärtat<3 Igår var precis en sån dag där du behövdes som mest.

En skatt är inte alltid en vän, men en vän är alltid en skatt.

Jag är helt stöört glaaaad just nu!! :D:D Carina berättade nyss att Amutella(?), en häst som Carina och Monica varit nere i skåne och tittat på, gick igenom besiktningen! Så nästa tisdag kommer hon!! :D Hur galet roligt är inte det liksom!? Lovar att slänga in lite bilder på den svarta underbaringen direkt efter jag sett henne ;)<3 nu måste jag byta om till ridkläder och åka till stallet :D 

catch ya later!  

Det finns mycket man vill ha men lite man får

Sitter i skolan och chillar :D har haft håltimme sen lunch dvs. från kl 12, pretty nice. Men snart börjar fysiken BLÄÄÄ! Slutar 15:45 och efter det drar jag raka vägen hem till järna (: ska nog sova lite sen när jag kommer hem, är helt sjukt tröttig + att jag måste vara lite uppladdad inför ridningen :D Om det går asbra ska jag nog anmäla mig till KM - dressyren på söndag (: hoppas hoppas.
Sist men inte minst måste jag bara tillägga att jag tog mig en löparrunda på idrotten idag istället för att köra rugby :p måste ju träna in i det sista inför lördag hahah, inte för att det kommer hjälpa så mycket.. men ändå :D fick även reda på av pappa att Carina har blivit förkyld så jag kanske får springa själv :/ känns lite segt men ska fanimig kämpa mig igenom det! 

nej nu äre fysik som gäller.. hörs senare!
puss

RSS 2.0