Från en och samma stadsdel

Kom precis hem från en galet varm och solig dag på stranden/hemma hos Carinas pappa Åke :p Sov kvar hos mumman igår till idag och vi bestämde oss för att åka ner och äta frukost på stranden, så sagt och gjort pallra vi oss upp imorse och drog ner till Hökmossebadet och myste där till ca halv 12. När vi kom hem packa jag det sista och sen kom Carina + Jennifer och hämtade mig :) vi åkte och köpte glass och sen drog vi till Täby och badade i Åkes och Åsas pool :) aaasskönt va det! käkade även middag där vilket va mindre gott.. det blev grillat lamm och jag fick fan kväljningar efter första biten... nej tack till det!
Nu ska jag nog gå till älsklingen och sova där :) imorgon blire stan, luncha med mamma och syrran sen träffa ewe och köpa den efterlängtade kopian av en jetset klocka, hahah.
Hör av mig imorgon! puss

I was the one who would always jump in first

Fyfasiken vilken seg dag det här kommer bli!! alla är och jobbar och eftersom jag aldrig drog arslet ur vagnen och fixade ett får jag sitta här hemma helt själv och döö... HAT! Mumman drar snart till jobbet och då blir jag helt själv här hemma... vet inte om jag ska packa ihop allt och dra till pappa eller om jag ska stanna kvar i nykvarn tills imorgon, åker till Kreta på fredag dårå! allt är bokat och klart nu så måste börja tänka på vad jag ska ha med och så, så blir en del och packa + att jag inte kommer träffa mamma på två veckor så kanske är lika bra att stanna tills imorgon.. vill hinna träffa älsklingen lite också och kanske träffa ewe en sväng.. Får väl sitta och lista ut nått smart idag ;P

Jag älskar dig mest av allt <3

Igår va det verkligen en bakis/chilldag, alla va verkligen slitna och aströtta hahah. Vi typ spelade crocket, sov och myste i solen + käkade godis och spelade kort på kvällen ;p suuuftans värre!
Idag har vi (familjen och älsk) varit ute på sjön och haft det mysigt :) Blåste dock som faaeeen och jag kände mig helt galet tjurig ett tag där så va inte så roligt till en början men blev bättre sen efter ett dopp i de blå hahah. Vi käka pastasallad och lite gott gott och jag känner nu att solen verkligen har tagit även fast det blåste, för jag är typ helt grillad i ansiktet.
Today har också varit en ganska speciell dag, för jag och Rasmus har varit tillsammans i hela 19 månader<3 Det ni! 
Kan bara säga att det har varit de bästa månaderna i hela mitt liv och jag älskar dig så sjukt mycket hjärtat<3 du är mitt allt och kommer alltid ha en plats i mitt hjärta.







haha bjuder på den sista vaa  


Midsommar

Här får ni lite bilder som jag tog med min systemare innan vi gick ner till grannarna :) kommer kanske lite fler bilder senare som Tomas tagit.









avslutar med ett fint kort på mig, tyvärr gör jag en superful grimas som vanligt.. men visst är håret coolt? ;)

katten musen tiotusen

sitter hemma hos ras musen och chillar, tror han ska duscha så passar på att blogga lite haha, alltid bra! Gick på stan lite innan jag tog tåget till järna, skulle gå och lämna mitt CV till BR-leksaker men de hade redan fullt med sommarjobbare så det sket sig rätt rejält :/ gick istället och köpte en svart bikiniöverdel på STADIUM som tröst haha skoja, nej men har velat ha en så lika bra att köpa den när man är i stan och spatserar :)

My dream is to fly

Godmorgon bloggers! Tog mig en löprunda imorse.. och kan ju säga att det va stekheettt och att jag inte tänker göra om det när det är sån här värmebölja hahah! svettades som en gris och fick ingen luft, vilket var mindre roligt. Har precis käkat lite frukost och ska snart gå ut och lägga mig i solen en liten stund, måste packa ihop lite saker och duscha/fixa mig också för ska åka till älsklingen ikväll och sova där :)<3 mysigtmysigt. Blir nog inge mer blogg för idag, men ni får ha en super dag!


Let me be the love that comes from the sun

Legat och pressat hela dagen like yesterday och kan ju bara säga att det va minst lika skönt idag! värsta utomlandsvärmen ju, hoppas det håller i sig tills på fredag bara. Längtar faktiskt till midsommar, så härlig stämmning med alla människor som är glada och så ska mamma göra sin underbara potatissallad och massa annat gott, mummsi :) ska bara vara hemma och fira iår med grannarna och det känns riktigt skönt faktiskt, slippa åka bort och greja. Tror vi skulle bli runt 30 personer så blir nog rätt bra drag ändå och så kommer såklart min älskling<3

Bjuder på min snygga grundbränna så ni som är bleka kan bli lite avundsjuka ;)


A little music from the house next door, sweet days of summer

Sådär ja, nu har vi varit ute med båten och det va gaaalet mys! fika lite bullar, stekte lite och flumma loss, riktigt härligt! Tog en dusch nyss och det både syns och känns att jag har fått färg idag, är helt stekt i ansiktet..haha men tror inte jag har bränt mig iaf :D hade med mig systemaren ut så bjussar på lite bilder dagen till ära.


sommar, sommar, älskade sommar

Kan ju bara säga att det är svinigt varmt ute och att jag har fått massa färg :D happyface! Ska snart äta lite, pannbiffar dårååå.. så jävla gott med kött hahah är verkligen sugen på det :P sen blir det till att åka ut med båten en sväng med the family och Elin, mysigt värre!   

9:54

Godmorgon :D sitter ute på altanen med bikinin på och har precis smörjt in mig, idag har jag och elin bestämt att vi ska ha stekardag så nu jävlar är det bara att ligga och pressa! Ska skaffa värsta grundfärgen så jag bara kan sola sönder senare i sommar och bli mega brun, som är sommarens stora mål haha. 
Snart kommer städerskorna och ska putsa fönstrena (stackars) så ska inta altanen nu för några timmar!  

Jag vet precis vad du känner fast du aldrig sagt ett ord

Har precis kommit hem från mr. polisen, va där och fixa nytt pass och sånt shiet för att kunna ta mig utom landet så att säga :D blev helt okej tror jag faktiskt. Innan jag drog dit tog jag mig i kragen och gjorde en smoothie (istället för att drycka i mig en macka)och den blev super god så nu tänkte jag att jag langar mitt fina recept och en bild så ni också kan göra den plus min outfit for today.

Blåbärs smoothie

1 Äpple
1 Banan
2-3 dl Blåbär (beroende på hur mycket man vill ha)
1/2 liter vanlij yoghurt 



och här är outfiten...


get out, get wild!

Jag är så jääävla glaaad!!

Pappa sa igår att vi antagligen ska ta en sistaminuten till CYPERN om sisådär två veckor! fyssaaatan vad jag kommer ligga och pressa, ska bli brunare än brunast i sommar!

You and me and a bottle of wine

Förlåt för dålig uppdatering, men jag har verkligen inte haft nån lust att skriva om jag ska vara ärlig och så har gjort så himla mycket saker så skulle fan bli en hel bok om jag ska berätta allt hahah, har heller inte varit hemma så mycket så kanske därför jag inte tagit mig tid att skriva.. men skiiet samma, ska försöka bli lite bättre nu då :D Som en sammanfattning av vecka så har jag tagit mitt första dopp i bergasjön, träffat tilda på ekerö, varit med älsklingen/titta när han tävlade, solat som en galning med brudarna och utan, ridit sista lektionen för terminen på Marcello som gick som kungen själv och tävlat parloppet med älsk som också gick super! :p 
Rasmus som är fotograf

Kan fan inte fatta det!

DET ÄR SOOOOOMMMARLOOOOOV!!!!!! så jävla häärligt! :D
Förlåt för dålig update men har haft mycket för mig så att säga :) men hade iaf skolavslutning idag i ösregnet och det va ju liiite trevligt! satt på sandy's i flera timmar med halva klassen och fikade efteråt, sen shoppa jag, Matilda och Astrid loss på Monki, va ju 50% så köpte två tunikor och en överdrags tröja för 400:- så va ju väääärsta kapet :D me like! nu ska jag va social med the family... rätt tråkig fredagkväll förövrigt.

Puss

Come on baby turn the lights off

Jag här helt cpglaaaaad just nu hahaha! lyssnar på värsta sommardunk och känner hur det bara pirrar och kryper i hela kroppen. Fysatan vad taggad jag är på sommarlov nu alltså! Festa, sola, bada, vara med älsk, åka båt, rida.. och ja, massor! Ska verkligen ta vara på varenda minut och göra allt som jag längtat efter :D
I förrgår och igår red jag ju Bikkan som sagt och det gick fina fisken. Tog en barbacka tur igår och galopperade på fälten och va allmänt busig, tog även några skutt över ett litet kryss som stod uppe på ridbanan och herre jävlar va pigg tanten blev haha va helt sjukt mysigt och roliiigt! hästen är fanemig underbarast :)<3
Slutade tidigt idag så jag och Astrid drog in till stan och shoppa lite :) köpte ett par gladiatorskor som jag sucktat över ett tag, en consealer, ett skärp och schampoo och balsam till muschaaan. Lär ju ta en bild på grejorna sen när jag kommer till nykvarn där min kamera befinner sig :)
Kan ju bara säga att jag fick MVG i formgivningskursen (ASGLAAAD!) och att jag drar till babe snart för jag är ledig imorgon!

puss och hej!

Another summer day has come and gone away

Godmorgon folket :) sitter ensam här hemma och pluggar för ovanlighetens skull.. måste blir klar med sam/svenska-debatt-grejen som är på onsdag, helt galet segt..orkar verkligen inte!
För övrigt var gårdagen riktigt bra, festa loss på kvällen hos Denise och ringde även dit Sophie och vi flumma sönder med massa sköna människor hahah. Slutade med att vi tog sista bussen hem och kan ju säga att det var super att få vakna upp i sin egna säng.. har lite ont i huvudet bara haha, men det är smällen man får ta.
Ska iväg till Tumba sen på eftermiddagen och rida Bikini en sväng, blir riktigt mysigt och skönt :)
Hör nog av mig senare.

puss

Du kom, du såg, du hittade mig...jag älskar dig.

Har precis fixat mig lite, ska åka till Denise alldeles straxt så är lite stressad men slänger in en outfit :p så får ni ha det så bra ikväll!

Puss


Give my gun away when it's loaded, is that alright?

Godmorgon, är som sagt ledig idag och kan ju bara säga att det var helt sjukt underbart att få sova ut imorse och inte behöva känna någon panik över att få stressa till tåget, hahah. Igår fick jag rida Uffe som är en stor fux med lite humör sådär kan man väl säga. Gick helt okej i traven men i galoppen började han slå med huvudet som fasiken så då fortsatte han med det i traven ett tag men sen släppte det och då gick han super :) glömde förresten bort att ta med kameran igår haha, blev lite stressigt och då försvann den ur minnet.. men är ledig nästa torsdag så tar nog med mig systemaren då. Nu ska jag gå och duscha sen gå/cykla till älsklingen och ligga på hans altan och pressa i solen, efter det ska jag ta mig in mot södertälje och kanske shoppa lite, sen vidare till nykvarn för att sällskapa min katt och sist men inte minst åka till Denise i rönninge :)

puss

You're so gangsta, I'm so thug, you're the only one I'm dreaming of

Tjena mittbena b-loggen! är på toppen humör idag! vet inte varför men jag känner mig så damn HAPPY! kan vara för att det snart vankas sommarlov, kan vara för att jag är ledig imorgon och får träffa min älskling, kan vara för att jag inte har så gaalet mycke plugg längre :D vem vet liksom?
Trots att fysikprovet va en ren fail så har jag och Alsterbergaren flummat sönder idag hahah, alltid lika roligt! Hade fysikprov i 2 tim, idrott ute i fina solen i 2 tim och sen samhälle som man fick välja om man ville gå hem på eller stanna kvar och jobba.. jag gick hem kan jag ju säga! :D Åkte förbi Professor Balthazar på hemvägen och gav honom mat och gosade lite och nu ska jag snart byta om för ska till stallet och rida ranka, hoppas på lite roliga övningar och att pollen (vem jag nu kommer få rida) har vaknat på samma sida som jag har idag. Funderar även skarpt på om jag ska sno med mig "familjens" kamera och ta lite kort.. kanske, kanske inte :D får la see vaa!
Kanske gör en liten update senare ikväll när jag kommit hem :)

Pusss 

Han sjunger om flickan han saknar och inte vill leva utan.

Sitter och chillar här vid datan, känns rätt skönt faktiskt.. orkar inte plugga mer nu, fysikprovet får gå som det går.. är ju inte slut på kursen än så kan ta igen skiten med nya krafter efter lovet :) hahah. Det bästa just nu är känslan av att veta att jag har sovmorgon imorgon och kan gå upp vid 9 rycket sisådär va, gött gött! Mumman ringde från Kroatien förut och sa att det hade varit stekande hett hela dagen och att de skulle gå ner till stranden nu på kvällen för att dricka champange och äta jordgubbar... kände mig måttligt road över att höra det liksom, men nästa gång är det MIN tur! ha ha. 
Nej nu ska jag nog ta och göra en kvällsmacka för känns som min mage går sönder av hunger snart (även fast jag käkade middag).

puss o godnatt

Du vet att jag vet att det var du som gjorde det.

Tjena tjena blir ett racerinlägg, pappa kommer snart och hämtar mig, sitter i nykkan och sällskapar katten min som får va ensam hemma på dagarna för att mamma och Tomas är i Kroatien för tillfället, lyxigt värre! Idag har jag haft NP i Ma B-kursen, vetefasiken hur det gick men ja.. skönt att det är över iaf hahah!
Langar in lite bilder dagen till ära :) en enkel outfit med vågigt hår (syns inte så mycket) men provade iaf att göra vågor med plattången och det blev faktiskt väldigt bra så blir nog fler gånger.

puss 



RSS 2.0