Tjingeling i värmen!

Riktigt härligt väder ute idag med sommarvärme, gillas skarpt! Sitter för tillfället lite smått sliten på bussen med Ewe på väg till östertälje för att möta upp hennes grabb och bil.
Gårdagen bjöd på ridning på Rebell på morgonen vilket gick as bra, sedan var det tagga studentskiva i storstaden på kvällen. Hade riktigt roligt trots lite komplikationer i början och vi dansade till benen inte orkade mer. Efter någon timmes väntan på cityterminalen tog vi första tåget hem och rullade innanför dörren straxt före 7 imorse.
Denna dag har endast bestått av att sova, äta, handla, äta lite till och sola. När vi kommer tillbaka till Nykvarn sen igen blir det till att äta lite mer, dricka lite rosé och eventuellt gå ner till majbrasan. Ganska skönt att bara ta det lugnt eftersom jag inte känner mig helt i form hehe.
Hoppas ni får en trevlig Valborg! ❤


Bästa ridpasset på Rebellen ❤

Åååh jag måste bara skriva nu när känslan fortfarande är i kroppen!
Rebell gick så himla bra och känslan under passet var så bra och rätt.
Red på tränsbettet vilket han brukar bli lite jobbig i munnen av, men idag låg han alldeles perfekt i handen och mjuknade direkt jag gjorde det utan att bli längre. Travade väldigt mycket och samma sak där, han var känslig för skänkeln och bjöd framåt direkt jag gick på honom utan att gå ur formen. Han var riktigt bärig och luftig i steget ett tag och det har jag jobbat som ett AS för! Fick massa beröm av Carina också och allt känns SÅ FREAKING AWSOME just nu!! ❤ ❤ ❤


Barnvakt

Åkte hem tidigt från Rasmus imorse och sitter nu barnvakt åt lillayrran. Vi har målat naglar, köpt godis och målar hästar i ritblock. Riktigt mysigt att bara få umgås med henne. Världens sötaste ❤
Snart kommer Carina hem och då ska vi tre åka till stallet. Jennifer ska rida Tyr och Carina ska hjälpa mig med Rebell. Blir roligt, super härligt väder är det ute också!


Sjung om studentens lyckliga dag

Så var mösspåtagningen över och jag står på tåget hem till kära lilla Järna. Alla vänner stannade kvar en stund till på Mosebackens uteservering och jag känner nu att jag ångrar lite att jag inte var kvar. Det är ju trots allt mösspåtagning som bara händer en gång i livet. Men jag tröstar mig med att det kommer hända så sjukt mycket roligt de kommande veckorna i skolan och det ser jag fram emot enormt!
Min käre grabb sitter här någonstans bland alla människor som slutat jobbet och så fort det börjar gå av lite folk ska jag leta upp honom och ge en riktigt stor puss ❤ Vi har ju faktiskt 3,5 år idag!
Dagen har annars varit bra och gått väldigt snabbt. Själva mösspåtagningen gick väldigt fort och jag tror ärligt talat inte att det faktiskt är jag som ska ta studenten i år. Jag känner mig inte redo och tillräckligt stor än hehe... Men det är ju några veckor kvar så kanske hinner växa till mig lite till. Förhoppningsvis.


Omedvetenhet

Godmorgon! Vaknade upp av solsken imorse och kände mig ovanligt utvilad. Tittade på mobilen som låg på sängen bredvid mig och konstaterade att klockan var 6.42...
Vänta nu.. hur kunde mobilen ligga bredvid mig på sängen när jag la den på golvet igår? och varför är klockan tjugo i sju!? Polletten trillade ner ganska fort... jag har försovit mig, f u c k.
Sitter på bussen nu iallafall och känner mig ganska avslappnad trots stressen med frukost, hårfix och klädval. Hatar att välja kläder på morgonen och tanken var att ha klänning, men då mina strumpbyxor valt att försvinna just den här morgonen blev det ljusa jeans och det vanliga vita linnet från Monki. Får duga för idag.


Jobbjobbjobb

Har suttit hela kvällen och svarat på massa frågor från adecco och skrivit personligt brev till ett jobb jag tänkte söka. Fick svar från AstraZeneca imorse och de ville inte ha mig så måste försöka hitta massa andra jobb nu så jag har något till i sommar och höst. Slitsamt men bara att köra på annars blir det inget!
Imorgon är det vanlig skoldag först sedan blir det mösspåtagning för hela slanten i stora aulan, GRYMT! Ska sjunga lite sånger och få reda på vart slutskivan blir. Hoppas på nå riktigt awsome ställe!
Nu ska jag sova, upp i ottan imorgon.. närmare bestämt 04.40.. kriga!
Godnatt ❤


Dagen i bilder


Sena kvällar tidiga mornar

Hejhej, läget? Själv ligger jag i sängen och hostar upp lungorna, blir galen på att det inte ger sig.. men men, bara att härda ut i guess. Har varit galet trött idag så har kämpat mig igenom skolan med nöd och näppe, urk! Min skolmotivation är inte i balans just nu.. men kan bero på att jag är lite rosslig fortfarande.
Ingen promenad blev det idag heller, slängde mig istället på soffan och rörde inte än fena på hela kvällen, vilket var väldigt skönt. Blir inget gymm imorgon heller för jag vill fan bli frisk nu och så låter det lite halv läskigt i ena lungan när jag andas in, satt blir till att vila och plugga lite.
Godnatt people ❤


999 saker jag aldrig skulle göra, dom vägs upp av 999 värre saker jag redan har gjort

Drog iväg och gymmade efter skolan som planerat och det gick helt okej. Känns att jag inte är helt frisk i kroppen än så tog det väldigt lugnt med konditionen, men körde lite mer styrka istället. Såhär nu på kvällen känner jag mig i princip överkörd men det är skönt hahah. Ska nog ta bara ta en lång promenad imorgon efter skolan så kanske jag kan gymma på onsdag eller torsdag igen. Sköönt!
På tal om inget så köpte jag en mango på vägen hem och åt den nu på kvällen (brukar få sånt sötsug efter maten) och fysatan vad god den var! Perfekt att äta om man är sugen på något på kvällskvisten. Bara som ett litet tips!
Nu ska jag sova, godnatt ❤


I'm still looking up

Heejsan! Sitter på tåget på väg till skolan nu, har en lektion idag så tänkte åka och träna lite efter. Får se hur det går eftersom hostan och snorigheten hänger kvar sen jag va sjuk, men jag känner att jag verkligen måste komma igång igen annars tappar jag motivationen helt.
Helgen har annars spenderats med Rasmus och i stallet. Firade älsklingen lite i lördags med blommor och fika och sedan har jag bara ridit.
Rebell var väldigt trött i lördags och ville inte jobba så mycket, men igår (när jag kände mig helt trött och arg) var han glad och arbetsvillig såklart, vilket fick mig att må lite bättre ❤ Eftersom han var väldigt trött i lördags höll jag honom låg och med fokus på bjudning igår. Han är en jävel på att bli en segis och gå i samma takt hela tiden så det gäller att driva på fram åt och samtidigt aktivera honom hela tiden med olika rörelser och moment så han kommer av sig lite och fokuserar på mig. Och det här tycker jag ändå han gjorde väldigt bra, inget tjafs i handen och så var han väldigt mjuk i formen, det gillas! Ska få lite hjälp av Carina i helgen så jag vet vad vi ska träna extra på. Är alltid uppskattat!


Födelsedagsmiddag hos Elin ❤

Sitter hemma hos Elin med de bästa och är galet super mätt! Det bjöds på italiensk buffé och pannacotta här så vi(jag) har ätit en hel del!!
Kollar just nu på let's dance men blir hämtad av Rasmus runt tio och då blir det mys och kaksurprise hahah! Hoppas han orkar äta mina hjärtan :)
Imorgon fyller ju älsklingen år så då ska jag göra en grym frukost åt honom och ge honom tusen pussar ❤ hoppas ni har en bra fredagkväll!


Ångest

Ååh va sämst jag är.. skulle börjat på naturkunskapsuppgiften för länge sedan men jag är en hejare på att komma på roligare saker att göra hehe.. men okej, jag ska börja nu så har jag iallafall gjort lite på den!


Torsdag 19/4

Stannade hemma idag med... hade säkert kunna åkt till skolan men jag kände att en dag till hemma behövdes. Har iallafall fixat lite saker, pluggat och bakat. Rasmus fyller ju år på lördag och han har tjatat om ryttarkakor så drog mig ner mot ICA och handlade lite, sen slängde jag ihop dessa söta hjärtan. Tror han kommer gilla dem jättemycket hahah ❤
Ska snart åka till Järna och familjen där. Blir lite plugg, middag och kanske en sväng till rasmus, han har varit i Flen och tävlat idag (hoppas det gick bra).


little pics


Hejhej!

Sitter på bussen hem från min prins just nu och äter mentos, det första jag äter idag hehe. bra julia.
Gårkvällen var iallafall super trevlig! Min klass äger skiten ur alla klasser och så är det bara, love you all guys ❤
Blev nominerad till "Ers höghet" för att jag tydligen är en liten fröken som gillar att få precis som jag vill och för att jag är väldigt beslutsam, envis och målmedveten hahah... ju mer jag tänker på det stämmer det så bra, tyvärr.. eller på gott och ont kanske.
Dansade iallafall med bästa vänner och tog sedan en taxi till häggvik med hela gänget. Somnade runt halv fem imorse utplacerade i diverse sängar och soffor och vaknade av att de andra drog iväg till gym och skola. Själv slog jag armarna om min grabb och sov vidare.
Mår inte hundra idag, så har bara legat i Rasmus säng och vilat. Är inte förvånad med tanke på att jag hade hög feber i förrgår och var lite vimmelkantig igår. Men ska hem och kurera mig nu med te och vila i soffan.
Lite bilder kommer senare, puss


Kurering

Wohoooo jag har ingen feber längre! Dock är jag galet snorig och nyser och hostar om vart annat, men det kan jag faktiskt ta bara jag slipper gå runt som en zombie hehe. Men jag ska fortsätta kurera mig här hemma resten av dagen så jag orkar vara kvar på själva skivan en stund ikväll också, känns inte som en omöjlighet längre!

Just nu står mamma och gör fattiga riddare som vi ska mummsa i oss tillsammans med glass och jordgubbssylt. Perfekt mat för att bli frisk haha...
Ska nog hoppa in i duschen sen och fräscha till mig lite och välja ut vad jag ska ha på mig ikväll. Vi har ju temat "till havs" på skivan.


Update från sjukstugan

Åh va segt det här är... har haft runt 39 graders feber och legat utslagen på soffan framför tv hela dagen. Snoret rinner, halsen och huvudet sprängs och hostan gör mig vansinnig! Svettas som en gris gör jag också för jag har precis hällt i mig två bamyl coffein så febern börjar gå ner igen (därför jag även orkar skriva här).
Kommer inte ihåg när jag var såhär dålig sist... men men, bara att kurera vidare.
Ska läsa lite hänt extra nu och försöka sova så är jag förhoppningsvis lite piggare imorgon, håller tummarna!


Hat förkyldning

Godmorgon.
Vaknade upp med feber, hosta och halsont imorse så nu ligger jag nerbäddad i sängen och knarkar bamyl coffein, espiritox och massa annat trevlig för att må någorlunda bättre, faan för det här!
Studentskivan imorgon känns ju lagom rolig om jag ska må såhär och jag har inget att ha på mig till temat heller (skulle köpt det idag). Åååh va arg jag är!!
VARFÖR SKA JAG BLI SJUK NU FÖR!???


Helgens bravader

Gårkvällen innefattade på sina håll lite för mycket vin blandat med massa skratt, krogspring och godisätande på 7eleven. Tänker inte gå djupare in på detaljer hahah, men jag hade iallafall en trevlig kväll med mina flicks och landade i sängen bredvid min bästa runt halv 3 inatt.
Idag har jag bara varit i stallet och suttit i soffan och ugglat resten av kvällen. Är lite arg över att halsen inte vill ge med sig. Trots att jag försöker kurera mig blir det värre och en envis hosta har börjat krypa sig på, vilket inte är okej! Vill träna och springa.. morr.
Rebell gick iallafall bra idag trots att jag var och är lite knacklig. Lyckades göra några rena byten med hjälp av serpentinbågar utan att han kasta sig, bröt av eller blev allt för lång. Riktigt duktig pålle ❤
Nu ska jag sova, skola imorgon och jag börjar 12:20. Godnatt.


I'm gonna live my life no matter what

Sitter på bussen just nu på väg till Järna där det vankas lite drinkande och fix inför kvällen. Halsen är fortfarande lite skrovlig och inte i sitt bästa skick men det får allt gå! Solen skiner och mitt deppiga humör börjar rinna av mig. Känns som det ändå kommer bli en ganska grym kväll trots allt!


Godmorgon

Halsen har inte blivit något bättre så jag hoppar träningen med mamma nu på förmiddagen och stannar hemma och kurerar mig med massa te istället. Hoppas på att jag mår bättre ikväll för då blir det antagligen en utgång i staden med brudarna, elin fyller ju 20 barre imorgon så vi ska fira henne!


Seriöst!?

Vad är detta? Snön bara yr utanför och det är nästan mitten av april! Känns verkligen inte okej... längtar efter våren på riktigt.
Har iallafall krupit ner under täcket nu och ska strax sova. Kvällen blev lugn och jag blev hämtad av mamma efter stallet så har i princip bara ätit och kollat på tv hela kvällen, ganska skönt faktiskt. Känner mig lite konstig i halsen och med tanke på att Jennifer har varit sjuk hela veckan är det ingen överraskning om jag blir dunderförkyld till helgen och nästa vecka. Ska kurera mig med te och sånt imorgon om det inte släpper över natten. Hade planerat att träna med mamma imorgon också och sen springa lite på stan... får se hur det blir med de saken.

Den roliga saken som jag skulle berätta är att vi har bokat resa och hotell till Turkiet nu!! Det blir en vecka till Alanya och så bor vi precis vid vattnet och centrum. Jag och mannen min får en egen lägenhet med balkong ut mot havet och åååh, det kommer bli så himla mysigt! ❤
Slänger upp lite bilder på hotellet i helgen om jag hinner annars kommer de upp under de närmaste dagarna!
Nu ska jag sova, godnatt!


Duktig hästapolle

Ååh jag är så glad för att jag är medryttare på världens bästa hästis! Han var verkligen superfin idag och taggad på att träna. Övade lite övergångar från galopp till trav, trav till galopp och trav till skritt. Målet var att bibehålla bjudningen framåt hela tiden vilket är väldigt svårt för honom, men jag tycker ändå att han gjorde det väldigt bra idag och att han bara blir bättre och bättre ❤ woopwoop!!


On my way to stallet

Sitter i bilen och är alldeles strax framme hos Rebell. Carina sa att han hade varit lite dum sen longeringen i tisdags så tänkte gå på honom extra idag på banan så han får jobba igenom ganska mycket. Hoppas det ska gå bra! Uppdaterar senare igen, har en rolig sak att berätta! puss ❤


God eftermiddag

Har verkligen inte gjort ett skit idag, har samma mjukisbyxor och t-shirt på mig sen imorse och håret står åt alla håll och kanter. Funderar på att dra på mig lite joggingkläder och dra ut och springa så jag vaknar till och blir av med lite energi. Känns faktiskt lockande! Efter det ska jag duscha, sminka mig och hitta på något roligt. So long bitches ❤


Natti

Ligger i sängen och väntar på att mannen min ska dyka upp så vi kan gå och sova. Har blivit sjukt bortskämd de senaste dagarna med att ha honom vid min sida så tvingade hit honom ikväll med hahah. Kommer ju få världens nojja sen när skolan börjar och jag måste sova själv. Fegis jag är.. godnatt ❤


Nostalgi

Ååh kollade precis klart på Skönheten & Odjuret med pappa och Jennifer och satan vad bra den var! Jag hade glömt bort hur fina alla gamla tecknade filmer är. Man tänker liksom inte på det när man är liten, det är ju först nu man förstår filmens budskap på ett helt annat sätt vilket bara gör dem ännu bättre! ❤


Pannkaksbilder


Nöden har ingen lag.

Har haft en super trevlig dag hos fanny med några vänner från klassen. Åt massa american pancakes och vanliga swedish pancakes med en mängd olika smarriga tillbehör på så magen blev mer än full. Galet gott var det! Hemresan var dock en pina för jag glömde att göra ett sista-minuten besök på toaletten innan vi åkte så jag trodde bokstavligen att jag skulle kissa på mig på bussen hem. Fyfasiken för det! Men nu är jag hemma och jag överlevde haha.
Ikväll ska jag bara ligga och slappa framför tv och inte göra ett jota, ska bli så skööönt!


Pannkaksbrunch

Just nu sitter jag på tåget och är på väg hem till Fanny för pannkaksbrunch. Ska bli så himla kul och gott!
Ska möta upp Tilda i Slussen så vi kan åka tillsammans för bruden bor ju ute i skogen så vågar inte riktigt åka själv hahah. Tänkte uppdatera med lite bilder senare så ni får ta del av det goda hihi. Ha det bra så länge!


Jätte trevlig dag med de bästa ❤

Hejhej, gårdagen blev precis som jag sa väldigt fullspäckad vilket gjorde att jag aldrig han göra något inlägg, men den rullade på som planerat och var supermysig.
Longerade Rebell på morgonen och han såg riktigt fräsch ut, sedan åkte ja och Ewe vidare till gymmet... där jag tyvärr dog lite efter ca 25 min på crosstrainern, hade verkligen ingen energi kvar men jag lyckades ändå köra lite på styrkemaskinerna och det tog fint. Kan nämligen inte röra armarna idag haha.
Efter stallet blev det en snabbdusch och sedan bio på heron med älsk❤ Vi såg American Pie - Reunion och den var faktiskt riktigt rolig! Verkligen våran typ av humor hahah. Det var väl i stort sätt gårdagen!


Kvällsaktivitet

Ska alldeles snart kasta i mig lite mat sen blir det en kväll med mina flickor här i järna, alltid lika trevligt!
Morgondagen är, till skillnad från idag, fullspäckad med stallet på morgonen följt av gymm med Ewe och sedan bio på kvällen med älskling. Kommer bli GRYMT!

run forest, ruuuun!

jag tog tag i fläsket trots allt och drog ut på en redig löprunda på 45min precis på pricken. Kändes faktiskt riktigt bra och jag orkade springa hela rundan, vilket jag inte orkade när jag sprang med Rasmus för typ ett halvår sen, så det känns ju gryyymt!!
Har precis kastat i mig lite lunch och ska ta en dusch nu sen återstår det vad jag ska hitta på härnäst.


måndag och påsklov

Goddagens!
Åkte hem till Rasmus igårkväll och sov där till idag, men imorse åkte han till enhörna för att springa en löptävling så då begav jag mig hemmåt. Sitter här hemma nu och vet verkligen inte vad jag ska göra eller vad jag ska börja med... funderade på att dra ut och springa men jag har verkligen ingen lust längre och att städa rummet eller plugga känns inte heller så jädrans roligt faktiskt. Skulle vilja åka in till stan och gå och fönstershoppa lite och bara vandra omkring med solbrillor på, kanske ta en fika på en uteservering?

ridbilder från idag!


hästigt inlägg i vanlig ordning

Hejsan! Har fixat i ordning lite bilder sen träningen med Rebell imorse som jag tänkte lägga upp här sen senare. De blev dock inte sådär supersnygga och jag ser/sitter helt åt helvete på vissa hahah, men det bjuder jag på, är ju alltid bättre än inga alls... kanske. Var Carina som fotade samtidigt som hon hjälpte mig så det var nog inte så lätt heller. Men annars gick träningen i sig jättebra och han kändes superfin i traven, vilken är hans sämsta gångart, så jag är helnöjd med hästisen idag! Känns som det bara går bättre och bättre för varje gång ❤


Påskafton i stallarholmen

Kan bara säga att jag har ätit allt som går att äta nu och att jag kommer klara mig i flera veckor framöver, hahah urk. Ska snart åka hem med mormor och morfar och hoppa av hos Rasmus för att spendera kvällen där ❤ Kanske kan försöka övertala honom att följa med och fota mig och Rebell imorgon när vi ska träna för Carina, vore ruuligt!


Glad påsk!

Kollar på bästa filmen Seabiscuit som går på 5:an nu och förbereder mig mentalt genom lite godis för att kunna gå och fixa mig snart.
Mamma hittade precis även en rolig felskrivning i tidningen, och jag varnar er! Top model Sverige är inte att leka med satt...


Kladdkakebak och mys med brudarna

Som alltid hade jag det galet trevligt med brudarna igår och på kvällen fick vi en liten impuls och bakade en kladdkaka som blev riktigt mummsig! Annars låg vi mest i Elins säng och pratade/sov. Fick skjuts hem vid 1 och somnade direkt i min egna sköna säng.

På tal om inget så berättade min prins igår också att han tänker hänga med till Turkiet i sommar! Det kommer bli så jädrans kuuul och mysigt ❤ bääästa!


Lååååångfredag

Hejhej! allt bra? Här är det finemang! Har varit i stallet idag och ridit i snöstormen.. vilket var mindre trevligt, men trots det gick det skiiiit bra och jag känner verkligen hur mycket jag älskar att rida Rebell för varje gång som går. Han är den bästa ❤
Ikväll, eller efter maten ska jag åka till brudarna i nykvarn och bara softa loss med dem. Ska bli skönt att bara ta det lugnt och snacka massa strunt för en kväll, känns som det var ett tag sen.
Gårkvällen bestod mest av massa ätande av både varmrätter, efterrätter och godis i mängder. Känner att min mage mår lite sådär idag men har ändå lyckats stoppa i mig några godisar trots det haha, det är ju ändå påsk. Och på tal om godis och mat ska jag äta lite kvällsmat nu! ❤


sista lektionen innan påskloooov!

Hejsan! Sitter här i vår lilla modellsal i skolan och längtar tills vi slutar för dagen. Har bara en lektion kvar sen är det looov!! woopwoop. Ska springa lite på stan efter skolan för att hitta något roligt att lägga i Rasmus påskägg, förutom godis då! Sen blir det hem och fixa lite mer innan alla gäster kommer. Ska fira pappa och Jennifer ikväll så all släkt på Carinas sida kommer över för lite påskmiddag och min prinskorv kommer också ❤

Måste även berätta att jag fick väldigt mycket positiv feedback imorse på mitt tal jag höll i svenskan förra veckan! Min lärare var riktigt imponerad och det känns så himla kul!! Världens självboostning verkligen!
Men nu ska jag fortsätta på min ritning här, puss och kram så länge!❤


Projektredovisning och träning

Heeej!! Redovisningen idag gick toppen och precis som i måndags var allas presentationer stört grymma och flashiga! Känner mig faktiskt riktigt stolt över min lilla klass ❤
Efter skolan åkte jag direkt och tränade så nu sitter jag här på tåget helt mör i både benen och kroppen i allmänhet, får se hur det blir att röra sig imorgon hehe.
Hemma väntar lite svenska och fix av bilder till vår studentmiddag som är direkt efter påsklovet. Ska sätta oss ner i en liten grupp imorgon och diskutera om vad vi ska göra och så under middagen, blir roooligt! Annars är det ju påsklov efter skolan imorgon och det känns ju inte lite SKÖNT!! ❤


Dagens händelser i långa drag

Halloj! Sitter här och råpluggar inför redovisningen imorgon och faktum är att jag faktiskt känner mig ganska lugn... än så länge iallafall. Lär väl bli galet nervös imorgon precis innan, men känner mig ändå mer "laddat-nervös" än "jag-tror-jag-skiter-ner-mig-nervös"... om ni förstår hahah!
Dagen har annars varit fullspäckad med naturkunskap och sedan projektarbete. Satt med hampus och skrev/gjorde klart hela powerpointen så nu är den tipptopp och super flashig inför imorgon! Lämnade in min matte c uppgift idag också så nu har jag kirrat ett FETT GODKÄNT i kursen!!! Känns gudomligt jävla underbart kan jag säga!
Efter skolan sprang jag på stan lite för att köpa present till pappa som fyller år idag! Grattis pappsen ❤ Blev en ask fylld med massa av hans favoritgodisar... klyftig jag är va? hehe (funkar alltid). Åkte sedan hem med samma tåg som Ewe så fick en liten pratstund med henne. Väl hemma däckade jag i sängen två timmar innan middagen.
Det här var i stora drag min dag, nu ska jag öva lite till sen gå och sova. Imorgon blir det gymmet efter skolan! godnatt ❤


Ya BB

Måste lyssna en sista gång på den här låten innan jag går och gör mig redo för sängen. Den är så grymt skön och jag har säkert lyssnat på den ett tjugotal gånger ikväll hahah... alltid jag lyssna sönder låtarna... vill bara gå ut och dansa klackarna av mig till den här! Blir sjukt pepp och det snackas om att vi i klassen kanske ska dra ut på onsdag för att fira att redovisningarna är klara och att det är påskloooooov! Mycket ruligt!
nej nu ska jag gå och sova, godnatt och lyssna med förstånd! ❤


to die for... buhu

Åååh började kolla på massa utomlandsbilder från förra sommaren nu och fasiken vad jag vill åkaaa till sol och värmeee!!! Ge mig en sista minuten till thailand eller något...

Mallis 2011

plugg och galet dunk i öronen

Tog mitt pick och pack efter skolan och förflyttade mig till Järna och pappa för att stanna här resten av veckan.
Har precis ätit lite middag så nu blir det till att dunka hög musik i öronen och plugga matte och projektredovisning tills på onsdag. Dagen har annars varit bra och presentationerna imorse var grymma! Alla i klassen är så sjukligt duktiga när det kommer till att stå och snacka inför publik. Känner att vi andra har lite press på oss nu att visa att vi är minst lika duktiga. Fick iallafall ett litet provsmak på hur det kändes att stå där uppe idag när jag och hampus gav feedback på astrids och elinors projekt, och det gick prima så blir nog en baggis. Ska bli så skönt när det är öveeeeeer!!!


Skjuts av bussen för att hinna med bussen...

Godmorgon! Är på väg till skolan för att lyssna på några redovisningar av projektarbeten och även opponera (berätta och sammanfatta) ett av projekten. Ska bli spännande att se vad alla har kommit fram till!
Hade ruskigt bråttom imorse så tänkte att det blir den vanliga löpturen ner till bussen för att hinna, men när jag kommer ner för vår backe kommer det en 'ej i trafik'-buss som stannar till och frågar om jag vill ha skjuts ner till centrum. Snacka om passande!
Älskar verkligen busschaufförer som gör sånt, tack så jättemycket! ❤


Heeej!

Nu är jag i livet igen efter en galet intensiv vecka! Fyfasiken vad jag har kämpat och slitit hela veckan och endast sovit ca 4-5 timmar varje natt för att bli klar med allt arbete.
Orkade verkligen inte blogga igår för efter provet var jag så hjärndöd och tom så jag kunde inte ens tänka eller vila när jag kom hem, kroppen var så uppe i varv. Men jag kan säga som så att jag var helt säker på att jag inte hade klarat provet och var nära på att börja böla för att jag var så arg och besviken på mig själv. 10 lördagars/veckors slit för att få ett jädrans godkänt och så får jag inte det, känns så bortkastat med tid.. men när jag kom fram till Irina så sa hon att jag hade lyckats rätt bra på de tidigare proven och visat att jag klarade av de flesta målen, men att den var en uppgift som jag måste göra för att bli godkänd. Så hon skickade med mig en uppgift hem som jag ska lämna in på tisdag och då blir jag GODKÄÄÄÄND!!!! Känns så sjuuuuuuuukt sköönt!! Jag är så glad och faktiskt riktigt stolt över mig själv att jag tog tag i det och lyckades.
 
Igår spendera jag kvällen med Rasmus, precis som i fredags. Vi åt tacos hemma hos mig och stupade i sängen nästan direkt efter, hahah. Det är så typiskt oss att göra så, somna runt 10 och vakna vid 2 för att vi glömt borsta tänderna och allt haha.
Idag sov vi länge, åt super god och lång frukost och efter det fick jag skjuts ut till stallet. Kände plötsligt hur mycket jag saknat Rebell när jag fick syn på honom i hagen och jag tror allt att han hade saknat mig också för direkt han såg mig kom han fram till staketet och tröck huvudet i grimman utan protest. Han är verkligen världens mysigaste kille! Och idag ville han bara ha sin mule i mitt ansikte hela tiden och pussa på mig hahah.

 


RSS 2.0