Gott Nytt År!!!

Har precis gjort mig klar för att åka in till stan med Ewe (: ska leta efter nånting hon kan ha på sig ikväll, sista minuten shopping liksom. Sen ska vi till Huddinge och träffa syrran och efter det blir det hem och städa lite/fixa mig igen till kvällen. Det blir först middag hos Rasmus farbror sen drar nog jag och älsk till Sophie (tror jag) och myser där, så får vi se vart kvällen tar oss helt enkelt. Inte helt planerat men det blir ju vad man gör det till ;)

Igår på dressyrträningen gick det faktiskt mycket bättre, han lyssnade mer på mina hjälper när jag hade sporrarna och jag försökte få upp honom lite mer, men han blev trött rätt fort så bakbenen dog lite på slutet och han vek bara in näsan. Jätte mysig och fin häst i sig annars! Carina filmade lite och tog kort också tror jag så kanske slänger upp någonting här :)
Men nu ska jag knata iväg mot tåget, hoppas ni får en underbar kväll så hörs vi 2011! 
puss 

Den första resan tar jag inom mig

Kom precis hem från bränninge stallet, åkte dit med Jennifer och så kom Carina dit, så tog vi in Oliver och borstade på honom och så red Jennifer en liten sväng och jag tolkade (åkte) bakom honom med pulka :D as roligt! Han blev jättepigg så läär ju göra det fler gånger! Fick mig även en liten löprunda när Jennifer bestämt ville att jag skulle springa bredvid henne när hon galopperade. Är helt slut i kroppen just nu så ska se om det finns något att äta sen ska jag dö på min säng någon timme innan det är dags att dra på sig allt igen och åka till Botkyrka för dressyrträning :D Ska ha sporrar idag så hoppas att han (Glenn) blir lite kvickare med hjälperna och att hans bakben kommer igång lite mer. Får se, får se! Funderar på att fråga om Carina kan ta med filmkameran eller fota lite med min kamera så jag får några bilder. Vore ju inte helt fel alltså.
Måste bara säga att jag har en sån sjuk träningsvärk i låren, axlarna och ryggen efter gårdagens ridpass, verkar som att alla mina ridmuskler har försvunnit hahah, och det bara på 3-4 veckors uppehåll! Jag är ju ändå rätt aktiv i min ridning så nu förstår jag varför de som aldrig ridit förut knappt kan gå dagen efter haha. Nej nu ska jag sluta svamla och hitta krubb!

~



We’ve got a million keys, None of them seem to fit

Helluuu! :D
Ääälskar fan mellandagsrean som pågår just nu! Var upp i sthlm med mamma och syrran igår och shoppade loss. Hittade massa fina grejooor som fick följa med hem, var av min efterlängtade björnfitta (svart)och ett super snyggt halsband från Åhléns, en beige/vit/brun stickad tröja och en vit bomulls väst med brunt läder på från Gina Tricot (ska ha det till våren), underkläder från H&M och en spets skjorta från Cubus. Mycket nöjd över mina köp! Tror jag ska ha spets skjortan på nyår.. men har inte bestämt mig helt. 

Idag har det blivit en heldag med hästar = massa myyys. Åkte med Carina och Jennifer till Tella, borstade lite och longerade henne ute i snön.. vilket hon tyckte var lite jobbigt, men hon va jätteduktig. Efter det åkte vi till Carinas mamma och åt smörgåstårta och firade Ture som fyllde 84 tror jag ;O Runt fyra fick jag iaf skjuts ut till Botkyrka ridsällskap för att gå på dressyrkursen jag fick i julklapp. Var faktiskt lite små nervös innan eftersom jag aldrig ridit där men fick en jätte trevlig häst vid namn Glenn Canion, en svettfux på 8 år som var rätt så rutinerad och lätt att rida. Tränade lite skänkelvikningar och böjningar... inte direkt så svåra övningar men det var kul att få testa att rida på en ny ridskola och med nya hästar och tränare. Längtar faktiskt till imorgon :D Hittade en bild på Glenn på ridskolans hemsida, lite liten och suddig kanske men alltid något!


Mannen tror att han väljer kvinnan, men det är nästan alltid tvärtom. Det är kvinnan som väljer den man som skall välja henne.




2 år och 2 månader idag
Jag älskar dig ♥

Du gör det så lätt

Hej underbaringar!
Dålig bloggare här men min älskling har varit hos mig de senaste dagarna så har varit lite social mot honom, so you know. Men tiden har ju inte stått stilla för det! I går så tog jag, mamma och Rasmus en lååååångpromenad på sisådär 2h, höll på att dö. Stackars mamma och älsk fick släpa runt en klagande och trött Julia som bara ville ta den kortaste sträckan raka vägen hem hahah. Var så sjukligt trött, men jag gick faktiskt med hela vägen dvs. 1 hel jävla mil! Starkt för att vara mig asså haha. Efter promenaden (som tog hela dagen) blev det en varm dusch sen mys framför tv:n resten av kvällen.
Inte nog med promenaden igår så åkte faktiskt jag och mamma och gymmade idag på Aztra. Snacka om duktiga brudar! Gymmade runt 1h sen blev det spabehandling med lite poolbad och hårinpackning a la bastuvärme, mycket skönt. Har faktiskt inte gjort så mycket mer idag, kollade klart på slutet på Sex and the City och nu sitter jag här med världens huvudvärk... skulle druckit mer under träningen.

Santa Claus is coming to town

Goooooood Juuuul!
Hoppas alla har haft en super mysig julafton med många paket och mys med nära och kära. Min dag började med en mysig godmorgon puss från älsklingen, sen en riktig julfrukost och efter det bar det av till stallet för att mysa lite med hästarna :) Jennifer red Oliver en lite sväng och jag sprang brevid och höll i. Efter det åkte vi till Tella och borstade lite på henne, sen hem igen. Duschade och fixade mig och åkte sen vidare till nykvarn för att fira julafton med mamma och släkt. Fick massa fina julklappar.. orkar inte rabbla upp allt nu men kan säga att en av julklapparna var en liten tripp till Yasuragi Hasseludden, ett spahotell med massa varma pooler och grejer. Hur underbart som helst! :D
Men nu ska jag sova, langar ett inlägg imorgon! puss


Paket inslagning med extra twist


she broke your throne and she cut your hair

Huuuuuh fysatan va kallt det är ute! helt sjukt ju :O Kom precis hem från Rasmus (sov över där från igår) och kan ju bara säga att mina ben är som två isklumpar just nu! Ska värma mig lite sen ska jag ta och städa på mitt rum och skriva ut ett foto på något jag tagit kort på som jag ska sätta på älsklingens paket, brukar göra så varje år :)sen ska jag duscha och fixa mig för ikväll ska vi ha "Julafton" här hos min pappa :D Det innebär att min syrra och grabb kommer och äter middag och att jag får massa julklappar både idag och imorgon! Wihoo hahah. Fast fick faktiskt reda på en julklapp igår av Carina och det var en dressyrkurs på Botkyrka!! Kommer bli så sjukt roligt och det är redan nästa vecka på onsdag och torsdag! Läääängtar helt stört! :D:D

Låt aldrig hoppet försvinna

Tjena snyggingar!
En trött Julia här som kämpat med projekt "inslagning av julklappar" och jag måste faktiskt säga att jag är sjuuukligt nöjd med resultaten! :D De blev verkligen as snygga! Speciellt paketen till min älsklings grabb ♥

På tal om jul och så, så hade ju jag julavslutning idag :D Den var helt okej, inte världens bästa men ändå bättre än förra året så det går sakta men säkert framåt. Efter avslutningen och allt så åkte jag in till S-tälje för en sista julhandel. Fick ihop de jag skulle så vid två tiden kilade jag upp till mammas jobb och vi åkte till ICA Maxi för att införskaffa ytterligare några julklappar. Efter det åkte vi hem och sen dess har jag bara ätit lite, annars har jag slagit in julklapparna hela kvällen :) Skulle ha tagit kort och lagt upp en bild på alla fina paket, men kameran är hos min fader dårååå så blir till att ta lite kort när jag kommer till honom imorgon under dagen.
Nu ska jag ta och borsta tänderna och allt som hör där till sen krypa ner och sova (:

Godnatt!

Kvälls inlägg

Dagen har varit bra, lite segt att jag hade håltimme på engelskan för att Peter hade snöat in sig ute på landsbyggden, satt det enda jag gjorde idag var att äta lasagne och skriva fysikprov i 3h av 4.. gick ganska dåligt... typ as dåligt :/ men men.. imorgon äre julavslutning vilket innebär att halva tiden i gymnasiet är klart! så jävla skönt. Nu på kvällen har jag bara chillat med mumman framför tv:n och målat naglarna asfina tills imorgon och julafton (: vet dock inte än vad jag ska ha på mig imorgon.. känns som jag vill ha något lite finare på mig men vetefasiken vart jag ska hitta det "fina" i min klädväska hahah.
nej nu blir det sängen sen imorgon efter avslutningen ska jag kirra lite julklappar till välförtjänta människor!



Godnatt ♥


Det snurrar i min skalle

Godmorgon!
Tidigt inlägg idag för en gång skull :) sitter och väntar på att pappa och Jennifer ska bli klara så vi kan åka. Skulle egentligen ha tagit 7:11 tåget men orkade inte skynda mig så tänkte ta 7:41 istället men när jag kollade tågen så fick jag se att det var rätt tjockt med förseningar satt nu blire bil istället. Skööönt! Börjar egentligen inte förrän 9:55, var bara lite fysikräknestuga på morgonen som var frivillig satt det är luungan. Om ni ville veta hehe.
Jag tycker ni kan önska mig lycka till på provet idag så bloggar ja senare ikväll.

hejdå leverpastej.


Du såg rakt in i mig

MORR är det enda ordet jag har att komma med just nu, får fannemig inte till det med termofysiken! går galen :O Boltzmanns f*cking konstant kan ju bara gå och ta sig.. och Arkimedes princip också. urk. Kommer gå lagom bra på provet imorgon hehe. Nej nu ska jag sluta tjura och vara lite happy här!
Tog ca 2h att åka från Tilda igår och på södertäljetåget träffade jag på tre välkända ansikten så satt och snackade med dem till Järna :D Väl hemma sen kom min älskling ♥ myste med honom och har in princip gjort det hela dagen idag också förutom nu på kvällen = FYSIK!
Fick mig en liten funderare förut när jag såg att Tilda var inne på Face när hon egentligen borde sitta på planet till London vid det här laget, men tydligen hade planet blivit inställt pga. snöstorm (tror jag) så de ska förhoppningsvis åka imorgon istället. Håller tummarna för det! :)
Skickade ett fint sms till Rasmus förut haha!

Min kropp är så elektriskt laddad med protoner och jag tror du är uppbyggd av elektroner för direkt jag ser dig attraheras jag av dig

Jag är absolut inte fysik-störd hahah!
 


Undermedvetenhet

Godmorgon fölket!
Sitter hemma hos fröken Tilda Alsterberg och blickar ut över snöstormen som pågår utanför fönstret ;O (åkte med henne hem igår efter skolan och sov över tills idag ). Påvägen hem igår köpte vi lite frukt och choklad på ICA som vi mummsade i oss till Inception, mycket spännande film! Somnade sött i bäddsoffan och vaknade upp utav en gosig katt som låg som en boll på min mage haha. Har precis ätit en god frukost bestående av hembakatbröd a la Tildas händiga pappa :) riktig bagare är va han är! och nu håller Tilda på att springa runt i huset och packa kläder vs. leta efter kläder.. den lilla grisen ska ju åka till Australien imorgon och va borta i ca 3 och 1/2 vecka!!! kommer sakna bruden ♥ Själv håller jag på och kollar buss och tåg hem :) blir nog till att ta 13:57 bussen från las Ekvägas haha, lär ju komma hem runt 4 då. 
Ikväll blir det en ganska lugn kväll, ska nog träffa Rasmus och ha lite myskväll med honom bara :) längtar ♥
Nej nu ska jag gå och fixa mig lite innan hemfärden. 

So long longkalsong!

   

Du vet vad du gör och du gör det så rätt

Gokvällsing!
Sitter här i min säng och suktar efter pepparkakorna från köket..fatta gott.. MEN jag ska inte äta någon för jag ska försöka va lite nyttig den här veckan, min mage känns helt uppblåst och hela jag känner mig typ som om jag vägde dubbelt så mycket än va jag gör, jobbigt! Hatar sånna här veckor när man känner sig fet, ful och onödig typ hahaha, alla kläder man har är fula och allt är bara så grymt FULT helt enkelt.
Np Ma C provet idag då gick väl som det gick... ungefär dåligt. Kändes som om jag inte svarade på något och de jag svara på blev typ fel satt kan ju se fram emot en vår med en avtentning av Ma C kursen + fysik A för den lär jag väl inte heller klara. Fuck this shit!

Har iaf skrivit klart min önskelista till tomten (pappa och Carina)nu precis och det blev lite smått och gott :D Allt ifrån ridgrejer till smycken och lakarn. Hoppas extra mycket på att jag får demin ridbyxorna för dom är så sjukligt snygga! Ser ut som jeans leggings typ fast i ridbyxformat haha, me like!
Nej nu ska jag gå och sova (som vanligt i alla mina inlägg hahah), vill va utvilad till en heldag med Fysik A imorgon! JIPPI JAHOO!

Godnatt hjärtegull


Du tror du vet hur allt ska va

Fyf****n säger jag bara! har pluggat matte hela kvällen och vet inte om jag blir så mycket klokare på det hela alltså.. ser inte direkt fram emot 4 timmars Np Ma C imorgon i lilla aulan :( buhuuu. Skönt att man slutar direkt efter iaf, men då blir det till att kötta vidare och skriva + skicka in planeringen inför torsdagens bugglektion. Brände skivan förut iaf så nu är musiken, stegen och halva planeringen kirrad och klar! mouchoo grande.
Igår var ju familjen och jag hos moster Lottapotta, jensapensa och albinbalbin och bakade pepparkakor och hade oss, AS MYS! :D visade upp min arkitektoriska sida och tänkte utanför pepparkaksformarna kan man väl säga, haha. Blev väldigt lyckat iaf. Tror vi åkte därifrån runt halv nio så kom hem efter nio och då satte jag mig med buggen direkt och laddade ner låtar. kan inte sova på kvällarna längre.. är helt sönderstressad typ... mindre bra. Men just därför ska jag ta och krypa ner i sängen så jag orkar morgondagen.

Godnatt


Ingen kan älska som vi

Godmorgon!
Har precis ätit lite frukost och ska snart börja plugga matte = tråkigt (men måste göras, har prov på tisdag) och runt halv 2 tiden ska me and the family åka till moster och kusin i stallarholmen för lite julbak och grillning :) fett me mys.
I fredags va jag med min grabb och vi kollade idolfinal och käka hemmagjord pizza med mumman min. Älskar att Jay vann, så rätt helt enkelt! och igår (lördag) så var jag mamma och tomas och tränade(gymmade), är lite förkyld för tillfället så tog det rätt lugnt men kan ju säga att det känns rätt fint i armarna ändå haha. och efter det drog vi ner på stan och jag handlade lite julklappar och såånt va :) Blev en rätt lugn kväll framför Sex and the City.



Hold my hand

Blublubb, det är onsdagkväll, klockar är 22:20 och jag är en trött brud som snart ska börja dra mig mot sängen. Hade 5h matte idag vilket innebar ungefär hela dagen, sjukligt tungt men jag kötta mig igenom den. Sitter och flummar lite med Tilda och my lööve på fejjan. Ska ringa honom sen innan jag somnar och ha lite telesex tänkte jag :) hahaha nää bara skojade. Nu på kvällen har jag suttit och letat bra låtar till min bugglektion som ska hållas nästa vecka och jag har hittat några riktigt bra låtar så är sjukt taggad :D hoppas bara att "mina" elever kommer tycka det blir minst lika roligt.

flummigt inlägg så hoppas det går att läsa någorlunda.

godnatt

Flummigt inlägg goes Drevviksbananen och tunnelbananor

hahahahah herregud vilken kväll! Är så sjukt trött nu så jag vet inte vad jag heter :O Fick ett skrattanfall efter maten så vad än mamma försökte berätta så satt jag bara och gapskrattade åt allt. Stackarn mamma hahah. Längesen jag skratta såhär mycket så var väl på tiden antar jag, fast fick typ värsta hormonrubbningen efter en stund och blev helt ledsen, men nu är jag asglad igen (: haha nått skumt skit är det i min kropp för jag känner mig typ lite sjuk också. Knasigt det där..  
Har suttit och skrivit på projektarbetet enda fram tills iaf nu och klar blev jag också satt det är asskönt, en sak mindre liksom. Nu ska jag tvätta bort sminket, teskemeska kärleken och sen sova (: börjar halv 10 imorgon, wihooo!

Godnatt

We've come too far to leave it all behind

Hellå fölket, slutade skolan lite tidigare idag för att vi håller på med projekt arbetet (jobba hemma) satt kunde tajma in det med mamma när hon slutade så jag fick åka bil hem :) as skönt. Handlade lite på ICA påvägen hem och nu ska jag börja skriva på Smarta Transporter.. sååå jävla roligt. Sen blir det middag bestående av laxgratäng, galet smarr.

För det är alla känslor som lever upp om nätterna som tar ditt hjärta och ditt leende på läpparna

Usch säger jag bara! jag tror jag börjar bli sjuk.. är helt konstig i halsen och har tryck i huvudet. Inte bra, inte bra alls med tanke på alla redovisningar och grejer jag har att göra :S
Har iaf pluggat lite nu på kvällskvisten så är så gott som klar med engelska presentationen som ska hållas på fredag, känns skönt (: Åt jättegod chiliconcarne(?) förut med mamma och smakade lite på en lussebulle från gårdagens bak (tog med mig några för att bevisa för mamma att jag är grym på att baka, hon instämde). 
Nu väntas sängen och chaffis som blivit min lilla myskamrat nu den senaste tiden när jag inte har min älskling att krama på ♥ 

det som ingen annan vet berättar jag i hemlighet

Godmorgon (: eller förmiddag. Gick upp vid 9 imorse och var faktiskt jättepigg så gjorde iordning lite frukost och satte mig framför tv:n för att se vad som pågick på burken, men fick mig allt en lite surprise när det endast kom ljud och ingen bild från apparaten. Försökte använda mina talanger och göra en insatts till att "laga" problemet men det resulterade i no results.. satt just nu sitter jag och lyssnar på Top Model hahah! Men ska ta mig i kragen och börja plugga lite.. det är ju trots allt Studiedag.


ge mig trettio grader kallt, tomtar överallt och en skog av gröna granar

Hejsan ni grymma coola typer, sitter i sängen och chillar lite innan kvällsvickningen satt säg. Har studiedag imorgon vilket är grymt skönt men också jobbigt för det innebär en heldag av massa MASSA plugg. Har så sjukligt mycket innan jullovet så jag vet inte om jag överlever eller inte.. kan ju hoppas på det bästa. I helgen har jag pysslat med lite smått och gott som t.ex. varit på julshow i Globen med familjen, julhandlat med moderjord i Eskilstuna och träffat min älskling + bakat lussebullar med honom :) som för övrigt blev väldigt mumsiga.


the story keep on rollin'

Herrejävlar va det är kallt! fryser om hela kroppen. Ligger i sängen med tjocka strumpor, mjukisbrallor, en t-shirt och två duntäcken runt mig och jag fryser ändå, sjukt ju. Idag har det varit vanlig skoldag med både tråkiga och roliga ämnen och efter skolan åkte jag hem och bytte om sen vidare till sallet för en sista ridlektion på Billsta. Kändes lite sorgligt faktiskt..men jag tror det blir nyttigt att prova på något nytt så ser fram emot en vår med nya hästar :) Idag på träningen red jag underbara Stoya (hennes arbetsvilja och galopp alltså ♥) och vi tränade till ryttartestet som ska hållas på söndag. Jag ska inte vara med på den så hade hellre sett fram emot ett hårt träningspass än programridning som sista lektion.. men det gick bra ändå (:  

Måste bara berätta att igår på eftermiddagen i skolan hade hela min linje (alla teknikare) vollybolltunering och min klass vann hela tuneringen så nu är vi värsta mästarna! Grymt stolt över min klass haha :D jag var inte med och spelade dårå utan agerade fotograf satt lär kanske slänga upp lite bilder nån dag på alla lag som var med ;)

Men nu ska jag försöka få upp lite värme här och sen ta och sova lite så godnatt på er.

RSS 2.0