sååååå död i hela mig

Sitter på tåget helt död i både kropp och huvud. Är på väg till min älsklingsgrabb för lite fredagsmys... dock kommer jag plugga matte hela natten till provet imorgon, men vi ska gå och äta nu direkt så lite mys blir det allt!
Har varit i mitt andra hem (skolan) sedan kvart över åtta imorse tills nu så är j*vligt trött för tillfället. Hade tal imorse som kändes bra förutom att jag kom av mig lite i början, vilket var galet synd men men. Efter skolan har jag och Hampus suttit med projektet och försökt få klart det. Allt ska redovisas på onsdag nästa vecka så är väldigt stressigt nu!
hör av mig mer imorgon beroende på om jag klara provet eller inte hehe.. usch! hoppas ni får en bra kväll. Puss


torsdagsträning

Tjabba! Har precis slutat skolan och ska nu bege mig till gymmet för att svettas lite. Känner mig dock en gnutta sjuk så får se hur mycket jag orkar.
Ikväll har jag bestämt att jag ska fixa powerpointen till mitt tal jag ska hålla imorgon och plugga lite matte, sen blir det sängen direkt! Ligger efter med så sjukt mycket sömn nu så måste verkligen lägga mig tidigt idag.


Ledsen för dålig uppdatering

Har haft så mycket i skolan med arbeten, projektet, matten osv. de senaste dagarna och så har jag gått och lagt mig väldigt mycket försent (som nu igen till exempel) och gått upp tidigt, därför har bloggandet lidit lite. Kan inget göra förrän det lugnat ner sig med allt så det får bli ganska få inlägg de kommande dagarna. Hoppas ni överlever!
Åkte hem till pappa och firade Jennie efter skolan idag iallafall och hon blev mer än glad över presenterna. Köpte en tingelingfilm och ett pysselpaket som innehöll askar som man får designa själv med glitter, pärlor och massa annat roligt. Nästan så jag ville ha ett sånt jag med hihi.
Vi åt massa tacos och tårta så jag är mätt fortfarande men gjorde lite situps förut för att dämpa hahah. Nej nu ska jag sova här, blir upp i ottan imorgon igen! godnatt ❤


borde sovit för länge sedan..

men har suttit och skrivit på mitt tal jag ska hålla på torsdag eller fredag och villa få det helt klart ikväll så jag bara kan öva in det. Imorgon (idag onsdag) fyller nämligen min underbara lilla skruttsyster 5 år ❤ så kommer fira henne på kvällen och då försvinner tiden för plugg. Men nu ska jag verkligen sova! nattinatt.


Godmorgon sunshines!


Dunkar spotify i öronen och är på väg till skolan för tillfället och mår faktiskt riktigt bra idag, känner mig pigg och glad! Behövde allt en helt ledig dag igår så jag kunde vila ut mig efter helgens bravader haha.
Tänkte att jag skulle gått och lagt mig tidigt igår men fick en snilleblixt och började fixa med massa kläder och leta igenom garderoben i hopp om att hitta något "nytt" och roligt att ta på mig, så typiskt mig! Hittade iallafall min bästa jeansjacka och insåg hur underbart fint det vore att ha en virkad väst över, så vad tycks?

tror det blir super snyggt att matcha den till en långklänning i sommar.

 

 


SNEAK PEEEEEEEK!!

Har spenderat kvällen i soffan framför ett inspelat avsnitt av Grey's anathomy, Familjen Annorlunda och nu resor till Turkiet. Blir antagligen en resa dit i sommar med familjen (mamma & comp.), försöker även tjata lite på Rasmus så han också följer med, vore så himla mysigt!
Dagen har annars gått fort, som vanligt när man ska hinna med mycket... pluggade massa matte på förmiddagen och packade/städade rummet för att sedan ta pick och packet och åka till mamma. Här har jag bäddat rent i sängen, tvättat och fixat lite annat roligt. Fick även ett härligt brev från skatteverket som sa att jag ska få tillbaka lite money sen jag sommarjobbade förra sommaren, hur underbart är inte det nu när jag är en fattig student liksom? heheh.

Lovade ju att slänga upp lite bilder från igår då jag annordnade en Photoshoot till mitt slutprojekt i fotokursen jag har. Dock är jag lite kluven om jag verkligen vill lägga upp bilderna nu hihi.. men tänkte att jag lägger upp ett par bilder som jag vet att jag inte kommer använda i slutet, blev ju ändå 911 bilder hahah, och jag sa ju trots allt att det bara skulle vara en sneak peek! ;) 



Modell: Evelina Wernersson och hästen Rebell
Smink och hår: Sophie Holmgren
Fotograf: Julia Larsson


Här har ni att gotta i er så länge!
Som jag sa är alla bilder (förutom den sista på Rebell) oredigerade och i olika nyanser, kontraster, mättnad osv. Men såhär såg dagen ut igår. Är väldigt nöjd och har redan börjat prov-redigera vissa speciellt utvalda bilder och dom blir SÅ jäkla snygga!!

Tack bästa tjejer för att ni ställde upp!


Give me a second I need to get my story straight

Vaknade upp seg som en kola imorse och kände/känner mig inte helt hundra i kroppen så jag bestämde att stanna hemma idag med näsan i skolböckerna. Har en del att ta tag i så ska försöka få undan så mycket som möjligt så jag kan slappa lite ikväll och lägga mig tidigt. Tänkte att jag ska försöka hinna med att berätta lite om gårdagen under dagen också och eventuellt lägga upp lite sneak peek bilder, så keep update!


en bild säger mer än tusen ord

Är för trött för att berätta allt som hänt under dagen och igår så blir lite bilder istället. Näst sista bilden är lånad av sophie (@holmgren) från instagram ❤ tack så mycket för en superhelg! godnatt ❤


Give me a break, please.

Åååh är helt slut i kroppen och huvudet! Åkte direkt till stallet efter matten och red Rebell. Provade att ha kandar på honom idag och han gick så jäääävla bra med det! inga dumheter, drag eller häng i handen alls. Så duktig kille! ❤ älskar när det går sådär skit bra och allt flyter på i ridningen!
Nej nu ska jag få någonting i magen, fixa håret och klä på mig. Ska hinna med tåget vid sju för att åka till Astrid där det vankas födelsedagsfirande av Tilda och Elinor, trevligt trevligt! Stannar nog där tills imorgon.

på tåget hem avnjöt jag lite keso och en naturdiet mealbar, mummii.


Lördagsplugg på G

GodmorgonGodmorgon!
Påbörjade precis min resa upp till Sthlm och skolan, blir lite repetition på matten idag inför nästa helgs slutprov vilket är skööönt. Fatta att det redan har gått tio veckor sen jag började plugga på lördagar! Det är sjukligt vad tiden går fort just nu alltså. Snart tar man liksom studenten och grejer... känns nästan lite jobbigt faktiskt hehe.

Men men skrev iallafall ett inlägg igår som inte ville postas så tänkte att jag drar det lite kort nu.
Till att börja med var skoldagen väldigt onödig för min del. Jag missade tåget vid tjugo i tio så fick ta det som gick en timme senare, käkade lunch med vännerna i skolan runt halv ett och efter det hade vi naturkunskap i ca femton minuter sen fick vi sluta.. kuuuuul.. men eftersom Tilda hade engelska till halv fyra satt jag kvar och pluggade matte medan. Direkt när hon slutade sen gick vi till Helmers och fika latte och morotskaka och snackade massa skit, vilket i sin vanliga ordning var mycket trevligt! ❤ Spenderade sedan kvällen och natten hos Rasmus, åt tacos och såg på film till det var läggdags.
Det var i princip dagen/kvällen igår, hoppas ni hade det bra!


kärlek till det soliga vårvädret ❤

Goddagens! Hade lång sovmorgon imorse och vaknade av det här underbara fina vårväder, man blir så glad när det är soligt! Älskar att det verkar hålla i sig över helgen också. woopwoop!
Är på väg upp till skolan nu för lite lunchätande och naturkunskap och senare i eftermiddag ska jag och Tilda gå och fika på bästa mysfiket Helmers ❤ bruden fyllde ju 19 förra lördagen så ska bjuda henne på något riktigt smarrigt! Blir med andra ord en galet skön och trevlig dag idag.

Känns som jag verkligen inte har några kläder för tillfället och bara använder samma hela tiden hehe.. därför ser jag ut såhär idag
(för att bryta mönstret lite har jag satt upp håret)


nästan lika gott...

Lyckades hålla mig och tog en avokado istället, duktigt tycker jag!


Så onödigt men ååh så gott det vore!

Åååh jag är så sjukt sugen på godis nu så jag kan göra vad som helst, vill bara ha en fet påse och trycka i mig NU! vet dock hur jag kommer känna efteråt, att det var sjukt onödigt och allt.. så nej fan jag får inte, jag har ju dessutom lovat att ha en absolut hälsovecka utan extra tillsatt socker och det måste jag ju hålla nu... iallafall tills imorgonkväll hihi


Fruitlady on the train

Sitter här och trycker i mig lite nyttigheter på tåget hem efter en ganska ovärd skoldag men efter ett roligt monsterpass på gymmet med Astrid. Trots träningsvärken från i tisdags kändes det helt okej idag och jag har kommit underfund med hur extremt kul det är att springa på löpbandet! Älskar verkligen löpbandet och alla äckligt jobbiga program som finns att välja på hahah.
Ikväll ska jag färdigställa min idé till fotoarbetet och skicka in det, sen blir det nog lite svenska efter om jag inte dör framför tv.

Workout mode


nattinatt

Har precis landat i sängen hemma hos Jasmine och ska alldeles snart sova. Var inte planerat att jag skulle hamna här inatt men det blev en liten impulsgrej så jag följde med henne till stallet efter skolan och tittade på när hon hade dressyrträning, dock slutade det med att det var jag och Jasmine som tittade på när hennes tränare red istället, men det var lika intressant det!
Imorgon blir det gymmet efter skolan, har bara en lektion så slutar efter lunch vilket är mer än nice.
Nu ska jag/vi sova här ❤


Dööööd tjej

Hejhej! Har precis varit på gymmet och tränat rumpan av mig! Fyfan va jobbigt det var och så hade jag glömt vattenflaskan hemma så höll på att torka ut några gånger där på löpbandet heheh, klantigt. Men nu känns det bra, värker i varenda muskel och det är väl så det ska vara så man känner att man lever!
Dagen har annars varit bra förutom att det gick skit på naturkunskapsprovet... men det kände jag redan innan och jag var inte ensam om det hahah.
Kvällen kommer spenderas hos min fina Rasmus, blir myskväll framför en film eller sååå❤ Börjar inte förrän 10 imorgon heller så får lite sovmorgon.
hoppas ni haft en bra dag, puss!


Ååååh jag är helt extas och sprudlande glad här!

Fick ett nytt fotoprojekt i fotografiskbild förra veckan som ligger på ca 9 veckor där man får fota precis vad och hur man vill. Jag har redan fastslagit en idé som jag tror kommer bli rent ut sagt OUTSTANDING och för att få bilderna precis som jag har tänkt dem har jag tagit hjälp av två vänner som står för smink och modellande. Håller redan på att planera massor och det bara kliar i fingrarna, vill börja fota NU!!
Tänker inte gå in i detalj på vad jag kommer fota eller hur jag har tänkt kring fotografierna just nu om det visar sig att jag inte får till rätt känsla eller blir missnöjd. Känner även att jag kommer få stor press på mig och jag berättar för mycket hahah. Ni får hålla ut så länge!  

En annan rolig sak, som inte tillhör ämnet, är att jag fick tillbaka konstruktionsprovet idag som jag hade förra veckan och på provet stod det två fina bokstäver! Förstår ni hur jävla glad jag blev!! Det här gjorde min måndag helt klart. Nu ska jag plugga naturkunskap tills provet imorgon och köra lite styrka med pilatesbollen och hantlarna innan jag lägger mig för natten. puss!

Godmorgon!

eller godförmiddag kanske... Gick upp vid kvart i nio idag, börjar tjugo över tolv, så fick lite sovmorgon imorse vilket var riktigt skönt! Har bara en lektion idag och det är konstruktion så efter den blir det hem och packa ihop kläderna och åka till pappa. Har ett trevligt naturkunskapsprov imorgon så kvällen kommer antagligen spenderas med näsan i boken men funderar även på att köra en power-walk om jag hinner och på så sätt inviga min sunda vecka... ogillar att det blåser så mycket bara hahah. Aja återstår att se hur det blir. Ha en bra dag!❤


The big bad wolf

Har avnjutit en massa fika hos mormor och morfar samt en spenat och laxpaj här hemma precis och är nu mätt som en plätt! Var mys att få träffa släkten lite och bara snacka strunt och en som blev extra glad över att se mig innan jag blev hämtad av mamma var nog Jennifer. Hon blev helt hyperaktiv och busig så blev lite syskonbråk och massa skratt i min säng innan jag åkte❤ kärlek till ungen.

Sen jag kom hem har jag varit lite kreativ och klippt en gammal t-shirt till ett linne hahah. Köpte den för flera år sedan och tycker den sitter skit fult nu men gillar vargmotivet så mycket så har inte kunnat slänga den...hehe men efter min lilla fix kommer jag ju kunna göra det igen!

Vóla så blev det ett snyggt linne!


Hahah man slutar aldrig förvånas

Slängde in en tvätt med hästkläder och fick syn på detta när jag kom in i tvättstugan igen hahaha! Det är alltså såhär man ska göra för att få en maximal renhet på grönsaker!


You can be the heart that I spill on the pages

Goddagens!
Gick upp för inte allt för länge sedan och tänkte ta tag i lite naturkunskap nu innan jag blir hämtad av mamma för lite fika hos mormor.
Orkade inte blogga igår för jag var så trött efter stallet men red iallafall en sväng på Rebell och han kändes fin men sen när jag gick in på banan kändes han inte helt ren i galoppen så jag hoppade av och då såg jag att ena bakskon hade lossnat och vridit sig så den låg och tryckte mot strålen. Fick hjälp att ta loss den direkt men hoven blev ganska flisig efter och så blev han varm i foten så han får stå och vila idag. Carina är även där nu och ska se hur det ser ut och eventuellt slå på skon igen.
Gårkvällen firades med lite naturgodis och tv-tittande, orkade inte röra en enda kroppsdel hahah.


Godmorgon!

Sitter sjukligt trött här på tåget på väg upp till skolan. Längtar tills jag ska åka hem igen.. eller tills jag ska gå och sova ikväll haha, känner verkligen hur mycket jag ligger efter med sömn efter den här veckan.. ska vila lite nu och hoppas på att vädret blir bättre tills jag ska till stallet och rida ❤


Fikaboooom


Smile, you'r with me!

Har precis hoppat på bussen från en super mysig och rolig afterschool-fredagsfika med Astrid i Liljeholmen. Drack latte med vit choklad och delade på en devil's cake och morotskaka som smakade gudomligt! Pratade om allt mellan himmel och jord som vanligt och skrattade åt knäppa saker. Underbar tjej det där❤
Kvällen kommer bli lugn och spenderas i soffan med min grabb och family framför någon film eller underhållningsprogram. Puss och kram


intressant att veta.

Godmorgon!
Äntligen är det fredag och även fast veckan har gått väldigt fort har jag längtat! Antar att jag inte är ensam på den fronten haha. Vaknade dock med en gnutta nackspärr imorse, kände av det igår på morgonen och hela dagen också men idag känns det nästan lite extra stelt, vilket är mindre bra. Får gå med halsduken på för att mjuka upp den helt enkelt!

Det här har jag på mig idag och när jag tänker efter har jag endast kört på svart, vitt och grått den här veckan... vad bra jag är på att kombinera färg.. nejmen känner inte för att ha skrikiga färger på mig just nu, väntar nog någon månad till tills våren börjat komma på riktigt!


Kärlek till kudde och täcke.

Har äntligen skrivit klart rapporten och fyfasiken vad trött och lättad jag är nu. Har planerat "sovmorgon" imorgon för jag orkar verkligen inte gå upp vid halv 5 för att gå på svenskan.. tänker faktiskt unna mig lite sömn eftersom jag ska till plugget på lördag igen också. Godnatt på er ❤ ❤ ❤

Ps. min boy har tatuerat sig idag och fasiken va snygg den blev! Känner mig jättesugen att ta jag med hihi. Kanske kan lägga upp en bild imorgon om han tillåter.


förtvivlad och bara allmänt irriterad...

Sitter i skolan och skriver hellvetesrapporten som ska in imorgon (vet inte hur många gånger jag skrivit det den här veckan) och det är så tråkigt! HATHATHAT!! är så TRÖTT på det här projektarbetet nu så vill bara ta skiten och kasta det åt hell. Orkar inte mer... Inget gymm blir det heller för vi måste bli klara och åååh fan.. mitt glada humör från imorse är på botten just nu. Ska ta datorn och åka hem nu så kanske jag återfått humöret igen ikväll så jag kan skriva klart allt.

här är bilderna från fotouppgiften Mitt Stockholm.


Fredag?

Godmorgon! Sitter på bussen till skolan och shit vad jag känner att det skulle kunna vara fredag idag! Kanske kan bero på att jag har min nya transparenta klänning på mig och känner mig lite extra fin? hahah... Mår iallafall bra och känner mig sprudlande glad idag! wihoooo.
I skolan väntar en presentation på fotouppgiften "mitt Sthlm" - som jag inte blev speciellt nöjd med - och efter skolan ska jag och Astrud träna... vilket vi var lite dåliga på igår hehe, andra veckan i rad som vi skjuter på det men det är så sjukligt med prov och inlämningar nu så ja...
Hoppas ni får en grym dag!


segaste tjejen

Nu har jag pluggat lite allt möjligt smått och stort.. hmm. Gjorde lite styrkeövningar på golvet förut och ska krypa ner i sängen och sova nu för imorgon börjar jag tidigt, kill me. Nattinatt ❤

det här hade jag på mig idag


Tillför lyx i vardagen

Var så himla trött imorse så unnade mig lite vardagslyx med att ta x2000 till skolan hihi, lyckades till och med slippa betala för att biljettmaskinen var trasig... sparade in 86:- på det och det tackar man för! Fast dem pengarna behövdes istället nu på kvällen, orkar inte åka med sl och göra massa byten + att det stod att det var ca 5-30min försening vilket skulle bidra till att jag kommer hem vid åtta ikväll... mindre skönt. Blir med andra ord x2000 hem också ❤

Har annars pluggat projektarbete och skrivit rapport hela dagen, sjukt segt men den ska in på fredag så bara att bita ihop in i det sista!
Kvällen bjuder på mer plugg och tonfisklasagne, mummsi.


Softination

Blev en riktigt softarkväll ikväll framför tv med två havreflarn, skööönt. Kändes som jag va värd det efter gårkvällens pluggande..
Nu ska jag krypa ner i sängen och sova, imorgon är det rapportskrivning hela dagen sen väntar gymmet med Astrid! tagga peppa ladda!! Godnatt ❤

hahah lyckades fånga balthazar i sin kaninpose, förstår inte hur öronen kan se så långa ut?


Bunkrad framför tv ikväll

Åååh fyfan vad jag älskar grey's anatomy!! hade ett avsnitt inspelat sen förra veckan och har suttit här i soffan och bokstavligen hullkat som en unge. Så sjukt hemskt avsnitt men sååå braa! Har längtat efter att serien ska börja efter vinteruppehållet ❤
Nu blir det lite halv 8 hos mig för att lätta upp stämningen hahah. Den här veckan är det faktiskt en kille med som gick sista året precis när jag började på thg. Lite roligt för han var faktiskt alla tjejers ögongodis!


Turn the lights of for today.

Har pluggat konstruktion hela kvällen samt hinkat i mig kaffe för att inte somna men nu äntligen ska jag krypa ner i sängen och sova några timmar! hoppas verkligen det går bra imorgon på provet, måste klara det annars blir jag fan ledsen kvinna hahah. godnatt ❤


These hands are made for picking dandelions and my feet are mine to walk on grass

heeej! allt bra med er? Här är det super om jag räknar bort huvudvärken hehe.. känner mig bara så himla glad idag! har varit det hela dagen och det bara pirrar i magen hahah, vet inte vad det är men bra känns det! Redovisningen imorse gick finfint och efter skolan stanna jag och Jasmine kvar och pluggade konstruktion till 4 ungefär, gick förvånansvärt bra så provet imorgon ser ganska ljust ut!

Förövrigt hänger jag lite på pappas jobb i väntan på att åka hem. Blir till att packa ihop lite saker då och sen åka till Nykvarn tror jag. Konstruktionsplugg står överst på listan över kvällsakiviteter iallafall och det känns konstigt nog inte allt för tråkigt! puss


Helgens utflykter

Lite taskig uppdatering här känner jag men har haft fullt upp i helgen så därav lite inläggsbrist. Har iallafall haft en jättebra helg och matteprovet i lördags gick väl sisådär, får se nästa vecka. Red Rebell både igår och idag och han var riktigt fin båda gångerna, lite bråkig och tvär idag bara men det tillhör ju hans personlighet så ja.. haha. Åkte till Rasmus igår och hade myskväll framför melodifestivalen med vaniljmunkar och marabouchoklad. Stannade även kvar där över natten så vi tog en mysig promenad i solen idag på förmiddagen innan stallet. Har varit riktigt skönt ute hela dagen och det känns ju nästan för bra för att vara sant om det blir vår på riktigt redan nu. Hoppas hoppas, orkar inte med om det blir snöstorm igen.
Nej nu ska jag sova några välbehövliga timmar för veckan som kommer blir inte så rolig.. börjar med en fet redovisning av vårt projekt om skolan i favela da rocinha! godnatt ❤


life is temporarily, f1 is forever.

Har haft världens trevligaste kväll med vännerna och ätit jättegod mat och efterrätt! Älskar att umgås med dessa människor alltså❤
Amanda blev nog mer än glad för presenterna och efter ett stressigt fixande med avdukning och sminkning åkte hela gänget iväg med tåget mot stan och festandet. Kvar blev jag och ews pratandes i hennes bil ca 1 1/2h om allt mellan himmel och jord. Är verkligen så himla skönt att få prata ut med någon som förstår en och kan komma med bra råd! tack bästa ❤
Nu ska jag sova och taggs matteprov... godnatt gott folk!


ointressant men sant

Är precis hemkommen från skolan och har hunnit trycka i mig två mackor för att stilla den värsta hungern. Ska göra mig i ordning nu sen traska upp till Amanda där det bjuds på födelsedagsmiddag! bruden fyller ju 20 på söndag ❤ slänger upp ett inlägg ikväll.

Bjuder på en outfitbild på mig today!


Åt en FÖR god middag ikväll!

Skulle seriöst kunna leva på tonfisksallad bara så ni vet! Love it ❤


Turist i Gamla stan


When school takes over

Skippade träningen och satt kvar och jobbade med projektet favela da rocinha istället som ska redovisas imorgon. Fick bli lite prioritering och det känns surt men nästa vecka ska vi köra dubbelpass på onsdag och torsdag så ser fram emot det!
Nu ska jag hem och äta lite sen blir det matteplugg hela natten lång inför provet på lördag. Kanske hinner lägga upp några bilder som jag tog i gamla stan imorse också, men bara om tiden räcker till!


Ångest blandat med trötthet är lika med den värsta kombinationen.

Försöker trycka in derivatans definition, gränsvärden och hur man räknar ut tangeringspunktens koordinater i en tangent med lutningen k= -1... och genom att bara läsa det här fattar ni säkert hur det går... käpp rätt åt hell! Är så sjukt omotiverad och trött just nu så allt bara snurrar i huvudet. Har jobbat med projektet hela dagen idag och det tog verkligen musten ur mig. Bläää! Nästan så jag ska göra iordning mig och gå och sova tidigt ikväll så jag kan vara pigg imorgon och plugga satan då... låter som en lockande plan och så får det nog bli.
Ledsen för klagoinlägg men imorgon blir det nya tag! Ska gymma med Astrid efter skolan och då ska svetten rinna, ska bli så satans skönt och roligt!
Puss och godnatt ❤


you didn't have to cut me off and make it like it never happened and that we were nothing.

Har totalt förälskat mig i låten "somebody that I used to know" med gotye, så himla bra och skön såhär på kvällen.. väcker dock mycket känslor men det är det värt. Annars har jag gått i skolan på dagen och efter det packat en väska eller fyra och åkt till pappa i järna. Har tittat på det senaste avsnittet av Äkta människor som jag missa i söndags och fick lite smått panik när kl slog 21:01, kastade mig ut i vardagsrummet för att sätta på grey's men insåg efter en stunds letande i guiden att det bara är tisdag idag... hahah, sämst.
Ska surfa lite sen gå och göra mig redo för sängen, sjukt trött idag med. Jobbigt att gå i skolan! nattinatt ❤


live for today, you're worth every single minute.

Duktig som jag är tog jag en joggingrunda på ca tjugofem minuter direkt jag kom hem (trots att jag egentligen var sjukt trött)! Kändes riktigt bra förutom att det blev lite kallt om öronen haha, trotsar vintern så gott jag kan här!
Pluggar matte just nu men ska snart byta ut räkneboken mot tv:n och slappa i soffan en stund innan sängen ❤


Back to reality

Tillbaka till skolan och vardagen. Jobbade med ett av våra projektarbeten på morgonen med Tilda vilket gick bra, bara en fasad på skolan vi har ritat som bökade till det lite... men allt blir nog helt klart tills på fredag!
Hade konstruktion på eftermiddagen och efter det gick jag, tilda, elinor, astrid och fanny och fikade vid st:eriksplan. Supermysigt att få umgås med brudarna och prata lite ❤ fikat var dessutom farligt gott!
Ikväll blir det till att plugga matte och kanske ta en powerwalk/joggingtur, vore riktigt skönt. Dock är jag galet trött så får se vad det leder.


Sun-day

Nu är jag hemma, nyduschad och helt jävla död i varenda kroppsdel!
Var och gymmade med mamma på förmiddagen och jag körde verkligen stenhårt på löp- och trampmaskinen samt alla styrketräningsmaskiner. Blev lite lagom lökig men det var bara skönt hahah, älskar att svettas mycket när jag tränar. Efter gymmet åkte jag direkt ut till stallet och tog en supermysig ridtur på Rebell ❤ Han gick riktigt bra idag och det känns att jag börjar få lite pli på på'n nu! Blev hämtad av pappa vid fem och fick skjuts hem till Nykvarn.
Har avnjutit lite mat i form av pasta med någon chilisås och räkor till och nu ska jag dö i soffan tills det är läggdags.
Hoppas eran dag varit lika bra i det fina soliga vädret!


Life is good

Ligger i soffan och kollar på film med mamma samt äter chips och godis. Roligt att jag i början av veckan var riktigt duktig och tränade och var nyttig men nu i slutet äter mig sprängd på godis varje kväll hahah... fail. Tur att jag avslutar med ett rejält pass på gymmet imorgon och sen stallet efter det!


Heldag i Stockholm

Sitter på snabbtåget hem till Nykvarn nu efter en heldag shopping med mamma ❤ köpte en grå t-shirt och en lite större svart läderplånbok från Gina tricot, en svart transparent skjortklänning från Monki och en stickad champagnefärgad tröja från Cubus. Mycket nöjd över köpen men hade velat köpa så mycket mer! pengarna finns dock inte till det hehe.. Efter all shopping käkade vi på en restaurang i gallerian där jag tog någon blandsallad med färskostrullar inlindad i kalkon som var så satans god!! Fick även ett mörkt bröd till det som också var helt gudomligt! Dock har jag haft väldigt ont i magen nästan hela dagen idag så det har varit lite jobbigt att äta, men det här kunde man verkligen njuta av trots magont!
När vi kommer hem blir det mys framför melodifestivalen med lite godis kanske.

Satte på mig champagnetröjan direkt efter jag köpte den för att jag kände mig så rutten hahah...


Liten update

har varit hos mormor och morfar och ätit mig galet mätt på både tårta och kakor, riktigt smarrigt var det! ska dra mig mot Nykvarn och Elin nu för lite kvällsmys.


känns som det kommer bli en riktigt härlig fredag

hejhej! allt bra? Här är det toppen! Åkte till stallet tidigt imorse, närmare bestämt vid halv åtta redan. Tog en mysig tur i skogen med en tant som också har sin häst där Rebell står och det gick finfint. Super fint väder att rida i men lite blåsigt bara.
Just nu sitter jag på tåget mot mölnbo och ska gå hem till mormor och morfar för lite födelsedagsfika. Morfar fyller ju år idag så ska fira honom med min närvaro tänkte jag hahah. Nejmen brukar inte vara där så ofta längre och nu när det är lov så har jag ju tid!❤
Ikväll blir det nog bara lite häng med mina pärtor hemma hos någon, vilket alltid är lika trevligt! känner för att köpa en fet godispåse eller kanske göra en fruktsallad för att fira denna underbara fredag!


more than friendship

Sitter och kollar på friendzone på MTV just nu och kommer på mig själv med att sitta och flina helt stort och nästan lite pedofiliskt, hahaha! Kan inte hjälpa det men jag är fan en hopplös romantiker som älskar allt som har med kärlek och lyckliga slut att göra, men så är jag ju tjej också så inte så konstigt kanske!

hade på mig detta idag för er som är intresserade. Invigde min skinnjacka för iår hihi.


Lite frukost såhär klockan ett på dagen

känner mig förvånansvärt pigg för att ha festat hela natten men det känns i fötterna och det kommer bli en riktig bakisdag idag. Ganska skönt faktiskt!


Godmorgon!

Kvällen blev, trots opepp-heten från min sida väldigt bra. Hade roligt med brudisarna som vanligt och dansade till halv 5 imorse.. tog tåget vid 5:12 och stupade just ner i sängen. Kommer vara rätt förstörd hela dagen idag men ska sova lite nu. Godnatt... eller godmorgon kanske.


RSS 2.0