Idag, imorgon och resten av våra liv om det vore så

Tjena folket, har förflyttat mig hem till nypan nu och ska vara här helaaa veckan :P eller ja, drar nog upp till Rasmus imorgon efter skolan och sover där för han ska ju åka till sälen på tors-söndag så kommer inte träffa honom på hela helgen :/ buhuu. Var iaf med honom på kvällen i lördags och då tog jag massa bilder med systemaren (: Var med honom resten av helgen också faktiskt.. åkte hem imorse hahah mysigt, mysigt. Vi har tjockat naturgodis, vanligt godis och Ben&Jerry's hela helgen :D de ni!

 


You always make me smile when I'm sad

Snart kommer älsklingen hit och då ska jag och jennifer bråka lite med honom haha :D han har varit på tävling idag och det hade tydligen gått superbra så det är ju as kul! Nu ska jag plocka ihop lite grejer för mitt rum ser ut som en bombnedslag!


Didn't think twice to look behind

Sitter här hemma och tråkar, vill verkligen göra något! Tänkte att jag skulle försöka få med min någon in till södertälje för att fönstershoppa med mig (kortet är tomt), men ingen verkar kunna eller så stuntar folk i att svara satt vet inte om jag drar in själv eller så skiter i det ;P Ska iaf ta en dusch och fixa mig lite så får vi se hur allt blir :) 

Du gör min dag varje dag

Sov ju hos Rasmus från igår till idag och guuud va mysigt och roligt det var igårkväll :D Jag och Tilda kom på idén att vi skulle gå på bio för att hon hade en biobiljett som skulle gå ut, så då ringde vi in Rasmus som tog med en kompis från löp och så gick vi fyra på Grown ups på Sergel i vääärsta biosalongen, va typ stor som en teater! Filmen var iaf underbart rolig! Har nog aldrig skrattat så mycket på länge :) Den var nästan för bra rakt igenom så det blev nästan att man satt och väntade på att någon skulle dö eller något för att få en vändning, men icke då! Efter bion gick vi och käkade på en asiatisk/mongolisk buffé resturang i gamla stan och SATANS va gott det var :D satt och snackade och åt massor tills klockan blev runt 10 sen drog vi hem :) Blev as trött när vi väl kom till löp så la mig i Rasmus numera 180 säng :D vääldigt sweeetie kan jag bara säga. Somnade som en prinsessa gjorde jag också haha.  

You found me

sådär ja, nu har jag pluggat engelska och försökt köra skype med rasmus.. men det gick åt hellvete så blev sms igen istället hahah :) ska plugga in det jag ska säga imorgonbitti på tåget, brukar bli bäst då :P ska tvätta av sminket nu sen blire sängen. Åker nog till älsklingen efter skolan imorgon och sover i häggvik.. får se om jag tar med datan annars lånar jag väl rasmus :) har flextest på torsdag också.. fyfan, längtar inte! kommer typ dö med min kondis hahah.
Nattinatti  

står i din port, står bara still.

Bläää borde plugga engelska (ska snacka om ett objekt imorgon muntligt), rita och göra matten men jag orkar verkligen INTE! ska nog sova en stund istället och ta tag i saker och ting senare... har grymaste ont i huvudet :(  

nzwk#nvosw%z!!

Kom hem för en stund sen, slutade typ halv 1 idag men åkte inte från skolan förrän 1 för att hinna med 13:12 som ska vara anslutet till gnesta, men när jag väl kommit upp på stationen så var tåget försenat och jag insåg att jag skulle missa järnatåget.. vilket jag också gjorde, men inte nog med det så stannade tågjäveln i östertälje och då blev alla tvugna att hoppa av och ta ersättningsbussar till s-tälje centrum..men jag lyckades hoppa på ett s-tälje tåg som kom precis efter alla hade gått så åkte in till centrum och bytte tåg där till gnesta tåget sen åkte jag hem...kul resa! Tog bara 3 timmar att komma hem idag istället för typ 1 timme... bara så ni vet.

För en minut sen var du min

Godkväller bloggen! har precis tryckt i mig lite mat bestående av ris och nån flygande-jakob-grej fast med curry i, lite svårt att förklara men var iaf ASGOTT! :D Har åkt hem till pappa i järna today och när jag kom in på mitt rum låg en underbar och grymt rolig överraskning på sängen, en helt sprillans ny bärbar dator! :D Snackade med pappa för ett tag sen om att jag skulle vilja ha en data så jag kan plugga på tågen och när jag sover hos Rasmus i Häggvik, men jag trodde aldrig att jag skulle få en nu såhär snabbt utan att ha fyllt år eller något så är helt förvånad och asglad hahah :D Älskaren! 
Igår var jag på konfirmation i vårdinge kyrka med Rasmus och hans familj, hans mellansyrra Paulina skulle konfirmeras så blev till att agera lite fotograf och umgås med hela Söderbergssläktet, vilket var roligtroligt :) Älskar verkligen Rasmus farmor, så himla underbar! Hon kom fram till mig när vi gått ut från kyrkan och bah "Du är så fin idag Julia! fast det är du ju alltid, men idag är du jättefin" hahah hur gullig får man vara :D<3 Efter många pussar och kramar från älsklingen drog jag med familjen till mormor och morfar och åt ännu mera mat hos dom, kände mig serriöst som en sumobrottare när jag gick och la mig på kvällen... äckligt! Ska bli lite sund nu, bara godis på lördagar och lite på söndagar och mycke träning på vardagarna :) haha! kommer ju verkligen hålla det.. men ska ju springa Järnaloppet den 4 september så borde sätta igång och träna lite. 
Nej slutsnackat för ikväll! Borde egentligen plugga lite innan jag somnar.. men ja.. kan ju diskuteras, kanske ska sattsa på att gå och lägga mig tidigare istället :) får see hur det blir va.
          

You're on the frontline and everyone's watching

Hallihallå i stugan! Dåligt av mig att inte göra inlägget i torsdagskväll men fick ett cp-utbrott på sl:s hemsida så jag glömde bloggen helt hahah. Men iaf så gick ridningen SÅ JÄÄÄVLA BÄST! Fick rida på underbaringen Marcello som hade varit en studsboll och hare hela lektionen innan, men som gick som självaste kungen när jag red honom :D har nog aldrig ridit honom så bra så det va skeeta kul!
Igår va det skola hela dagen och på eftermiddagen hade jag en väldigt lång håltimme så jag och Tilda drog till gallerian i fridhemsplan och gick loss inne på H&M bland bh:ar och korsetter, haha helt galet roligt och bra för självförtroendet! Vi bestämde oss för att vi eventuellt (när vi har råd) ska köpa en svart korsett med snörning på, den va så grymt jädrans snygg och sexig! :D
Kom precis hem från södertälje där jag har kollat på min älskling som tävlat i Täljeloppet(?) Gick superbra för honom och jag kan väl bara säga att jag har världens bästa, underbaraste, snyggaste och snabbaste kille :D<3  

I'm gonna give all my secrets away

Hellu bloggish! Skola idag som vanligt, startade upp med lite teori (information/snack) på morgonen i min nya kurs Idrott och Hälsa B vilket var skönt för jag va inte direkt taggad på att ha idrott ute i spöregnet, hehe. Dagen flöt på som vanligt, hade en håltimme så vi sköt upp fysiken en halvtimme så fick sluta 10 över tre istället för kvart i 4 vilket var mycket värt! Sitter hemma i järna nu och bara väntar på att tiden ska gå så jag kan byta om och åka till stallet :D är nästan lite nervös hahah, knasigt men sant. Hoppas på att det kommer gå goodie, goodie! Hör kanske av mig senare och berättar hur det gick :)

puss  

Walkning fast, faces past and I'm home bound

Tjena tjena! Tredje skoldagen avklarade och idag hade jag bara en lektion så det var skönt. Satt ute och ritade hela förmidagen i en "park" med Tilda så det var väldigt chill. Fick sluta efter lunch som sagt och då drog jag och Tildis till söder för lite shopping och gluttning i affärer på alla snygga höst outfits som kommit :) VILL HA PENGAR!! hittade as mycke snygga kläder och saker som jag bara måste ha! men det får bli i september dårå när studiebidraget kommit..
Just nu tittar jag på tv och slappar i soffan, känner mig ganska så duktig faktiskt för det var jag som lagade kvällsmaten idag, blev pasta carbonara och kan ju bara säga att den blev helt sjukligt god! :D Har även tagit tag i att raka benen idag också så nu är dom super lena och smörjda med brun-utan-sol, wiho! 
Juste, glömde säga att ridningen börjar imorgon och faasiken vad jag längtar :D har saknat riktiga träningspass och känslan efteråt när det har gått sådär super mega bäst! Kommer bli gooodie :)  

Kan det inte bli helg NU!?

Sitter och tittar på Danska Hollywoodfruar med ångest i hela kroppen.. första skoldagen idag och visst, den gick helt okej men jag har fan ingen lust att åka dit imorgon igen, vill verkligen INTE börja plugga! Va iofs rätt kul att träffa alla vänner igen men asså... nej nej nej!! 
Saknar Rasmus hur mycket som helst <3 Behöver en kram.

Du kommer alltid finnas i våra hjärtan

I söndags va jag hos Obbe en sista gång, tog en ridtur i skogen och ner till vattnet med Jennifer, var riktigt mysigt och roligt faktiskt. Trodde det skulle va jättejobbigt med tanke på hur mycket jag grät när jag sa hejdå till Napell, men försökte se det positiva i allt och då blev det mycke lättare även fast det brände i halsgropen påvägen hem.
Imorgon kommer han inte behöva lida något mer. Fina, fina Obbe <3
Rest in peace Obelix, va snäll mot Napell :') 


 


1+1 är inte alltid = 2

Kunde verkligen inte somna igår :O låg och vred och vände på mig tills klockan blev runt halv 3 .. lyssnade på allt som lät och knackade så låg typ och skrämde upp mig själv hahah, vilken nöt jag är! Sitter iaf här nu pigg och vaken, har varit ute och cyklat med Jennifer tillsammans med Rasmus som sprang bredvid och det gick fina fisken :D Ska hoppa in i duschen snart för jag kanske ska dra upp till sthlm och gå på bio (om jag lyckas tigga ihop lite pengar vill säga). Hatar att inte ha några pengar.. känner mig så dum när jag frågar päronen eller när Rasmus säger att han kan betala :/ Fan, jag skulle ha haft ett sommarjobb. Måste köpa comviq-kompis till mobilen så jag kan ringa och smsa igen, ny tågremsa, pengar till bio och typ om vi ska äta nått.. känns inte så lovande det här hahah.  
   

Du kom, du såg, du hittade mig.

Åh vad jag hatar att göra inlägg när jag inte skrivit på ett tag.. finns så mycket att berätta och skriva om, men det skulle ta typ halva natten och bli en hel novell så kan väl mer eller mindre säga att jag skippar det och drar en liten resumé istället. Under dagarna har jag hunnit med att göra massa busigheter, träffat vänner, gått på bio (Eclipse), gosat med Rasmus, varit på kräftskiva, ridit, lekt med Jennifer, träffat Rasmus ännu mer och såklart Gröna Lund.. som va mitt sista inlägg :) Det va roligtroligt! åkte frittfall och massa grejs, mer än jag hade räknat med faktiskt så det va ju en upplevelse i sig kan man väl säga!

Idag har jag och Rasmus lekt med Jennifer ungefär hela dagen, vi har spelat fotboll, hoppat studsmatta, ätit pannkakor och haft kuddkrig i min säng, mysigt och galet roligt haha. Fick nästan en liten tår i ögat när jennifer försiktigt smög sig fram till rasmus och pussade honom på munnen, så jäääävla sööt! Hon som brukar vara så rädd och blyg när hon träffar honom blev värsta tuffingen! :D det är min lillsyrra de. Men på tal om tår i ögat så kan jag ju passa på att säga att jag har fått mig en släng av ögoninflamation i vänsta ögat... mindre skönt! Var lite förkyld förra veckan så har typ kommit utav det :( men det börjar iaf bli lite bättre nu (ser inte ut som jag varit med i en boxningsmatch) så det är ju skönt :) va typ galet rött och svullet igår morse.. not nice!

En tråkig nyhet som jag också kan berätta är att Carina sa att vi ska ta bort Obbe på tisdag nästa vecka :( känns för jävligt om jag ska va ärlig med tanke på hur jobbigt det var att ta bort Napell förra våren. Hatar det! men det är det bästa vi kan göra för honom så han slipper gå och ha ont hela tiden... Red barbacka på honom idag när Jennifer red Oliver, gick ner till vattnet och badade lite sen trava/galopperade vi hem, det va riktigt mysigt..kommer sakna det. Hoppas på att jag hinner åka till honom något mer den här veckan.. säga hejdå och så, nej usch börjar gråta redan nu av tanken. Men ska sova.. fick ett gulligt sms av pojkvännen så lär somna sött :)

godnatt! 

Pack my bags because I'm leaving today

Blää känner mig inge vidare idag om jag ska vara helt ärlig, är snorig och tjock i halsen... :( vill verkligen inte bli sjuk nu så försöker kurera mig med ipren och lite te.. men det fungerar väl lite sisådär va. Just nu regnar det bajs mycket ute så vi ska nog dra till grönan runt två tiden istället, hoppas på att det har slutat då.


Känner mig helt tom när jag inte är med dig

Saknar Rasmus så jag går galen här i soffan hahah.. även fast jag har varit med honom sen han kom hem till mig i söndags natt. Vill bara ha honom här, veta att han är i närheten så man kan få sig en kram lite då och då, ha någon att flumma och prata med, någon att sova bredvid (:<3 ÅÅH KAN HAN INTE BARA KOMMA HIT!?

Imorgon blir det antagligen Grönalund med massa människor (om det inte regnar). Det kommer nog bli super roligt och galet! :D inte för att jag är ett fan av karuseller direkt, gillar mest att titta på människor och åka någon enstaka grej som gör en snurr i huvudet haha, men känner på mig att det kommer blir bra ändå :) Hade velat att Rasmus skulle följa med så vi kunde ha åkt kärlekstunneln tillsammans men han har tävling i enhörna så blir till att försöka ragga upp nån annan stackare som kan åka den med mig :) men det blir nog bra haha. 
Nu ska jag se om vi har någe te i detta hus för min hals är inte på topp känner jag... vill INTE bli sjuk!  

Min pojkvän är den underbaraste människan i världen.
  

Här kommer lite bilder från söndagens fotografering på Obelix (:





  


Ledtrådar finns överallt om man vet vart man ska titta

Jag har kommit fram till att om jag säljer alla vagnarna (som jag har tvättat och putsat på nästan hela dagen idag) kommer jag få 2500:- rakt ner i plånboken, FATTA NICE! på tal om ingenting liksom haha. Var iaf och tog massa kort på Obbe förut och jag fick faktiskt till ett som blev riktigt fint! tänkte att jag skulle lägga upp dom nu men det sket sig för dator är inställd på att överföra alla bilder från minneskortet och det vill inte jag satt blir nog till att fixa det imorgon istället, om jag åker till mamma vill säga (: hinner även redigera dom lite då också. 
Nej nu ska jag titta på en film eller något så tiden går lite fortare för om cirkus 2 timmar kommer min älskling<3

Let's go and make some money!

Sitter i soffan och fick just erbjudandet av min kära papa att fixa till Jennifers gamla vagnar, ta kort på dem och lägga ut på Blocket och sen ta pengarna själv, vilket jag gärna gör eftersom jag är i stort behov av pengar haha. Lär ju kunna få mig en liten solning också eftersom det är så bra väder ute!  
På eftermiddagen blir det till att åka till stallet och hjälpa Jennifer när hon rider Oliver och släppa Obbe på ridbanan för lite fotografering, roligt men samtidigt lite jobbigt eftersom korten är just för att vi ska ta bort honom till hösten... men jag hoppas att jag ska kunna få några riktigt flashiga bilder på honom. Lägger nog upp dem här sen så ni får titta (:


RSS 2.0