I like the way it hurts

Saknar dig hjärtat, kan du inte komma hem nu


I could really use a wish right now

Hellu folket, spenderade hela gårdagen i sthlm med finaste Jasmine :) va super mysigt och roligt. Vi gick mest runt och pratade massa strunt samt shoppade lite på rean och lunchade på ett super mysigt café som jag faktiskt aldrig har varit på (kommer inte ihåg va det heter heller.. tror det var nått i stil med Café 60 men är inte helt säker) blir iaf ett måste att gå tillbaka dit! Under dagen shoppade jag endast på Gina Tricot och det blev ett vitt boxar-linne (inte rea), en beige silkesjacka för 49:- (skulle kosta 299:-) och ett bar helt sjuuukt gulliga örhängen som jag älskar! de föreställer änglavingar :) tänkte ta lite kort på allt senare. På eftermiddagen frågade Matilda om jag ville följa med henne och Sara på fest, så sagt och gjort drog jag till ekeröborna, men efter lite diskussion valde vi att inte åka på festen utan istället åka till en kille på söder. Va där några timmar sen drog vi hem och sov. Vaknade vid halv 1 idag lite halv död sådär, tog buss, tunnelbana och tåg till Tumba, drog till stallet och borsta Obbe och Oliver sen till nykvarn för att ge Balthazar mat och efter det hem. Har haft helt sjukt ont i huvudet hela dagen så hällde i mig en BAMYLkoffein förut så hoppas på att det ska släppa snart :) Ikväll ska jag bara ta det lugnt, blir nog till att se en film och mysa i soffan med lite godis, gottigott!

Jag ska köpa vingar för pengarna

Kom precis hem från två timmars "finns-ingenting-att-göra" arbete på Hebbe Villan, kändes galet ovärt enligt mig men är iallafall 130kr rikare nu så det känns ju trots allt ganska bra... synd bara att jag inte får pengarna förrän den 25:e. Nu ska jag äta lite sen blir det nog till att mysa ner sig i soffan framför en bra film eller nått (: åker nog till stallet sen ikväll och skrittar ut på Obbe om det vill sluta regna vill säga.

You never know

Go'kväll folket! sitter hemma i Järna nu.. har legat på playa de las hökmossen idag och "stekt", va rätt mycke moln faktiskt men fick mig allt en gnutta sol lite då och då. Åkte hem till pappa och käkade middag med farfar och Maggan som va på besök (: helt okej.. men efter en hel del ansträngt vuxenprat från min sida gick jag in på rummet och ringde upp älsklingen så jag kunde flumma av mig lite. Den killen alltså<3 alla singelchicks där ute skulle ha en sån som han för han är fanemig perfekt :) har inte så mycket mer att säga faktiskt... blir nog stallet imorgon på morgonen sen har jag inga planer.   

Vi gör alla våra val här i livet.

Tjenis bloggen länge sen nu känner jag! Sitter i soffan och myser med sms från älsklingen (som är på träningsläger på underbara Gotland) och mammas/Tomas + grannarnas skratt som hörs från verandan :) Älskar fan de här stunderna på sommaren. Men som sagt så har jag inte uppdaterat på länge och det är för att jag inte har orkat och typ tröttnat lite på det också tror jag hahah.. händer för mycket under dagarna och jag tycker att jag sitter bättre i en solstol än framför datan satt så är det med den saken. Men nu när jag väl är här kan jag ju ta och berätta att jag har festat en hel del sen sist vilket har varit as kul! träffat massa fina människor, nya som "gamla" och så har jag ridit lite, shoppat, badat och ja sånt som man gör på sommaren helt enkelt :) Som idag t.ex. var jag med Tomas och mamma till Skärholmen med noll kronor i plånboken..jag tänkte "kul med fönstershopping" men en snäll mamma som jag har åkte jag ändå hem med två påsar från favorit affärena Monki och MQ. Köpte en t-shirt för 69kr och en skjorta för 60kr, helt sjukt billigt! kan bara säga att om man älskar att shoppa så gör det nu för det är fan i mig rea på reapriset på allt! :D vem älskar inte det liksom?
En sista grej som jag tänkte säga är att jag inte orkar lägga ut några bilder sen Kreta (som jag lovade) för det kommer ta helt sjukt lång tid att fixa dem :p men ja, jag tänkte bjuda på några bilder på mina snygga inköp idag istället.

Skjortan från Monki.


T-shaa från MQ

snorgrönt är den nya trenden.. INTE!

Kom precis hem från en dag i stallet och Tumba :) Sov hos rasmus igår till idag och eftersom han jobbar slängde jag mig på cykeln runt halv 7 imorse och cyklade hemmåt, väl hemma svidade jag om till ridkläder och drog med jennifer och carina till Bränninge där obbe står. Tog en tur på honom medan jennifer red på svarta faran, Oliver. Skrittade ner till vattnet och badade lite samt lekte skogsmulle då min galenpanna blev rädd för vågorna och kastade sig rakt in bland träd och buskar hahah, men jag höll mig allt kvar. Efter stallet drog vi som sagt till Tumba, solade och badade där, MEN doppade absolut inte håret för igår när vi var där så badade jag asmycket och tvättade aldrig ur håret ordentligt efteråt och på kväll sen hemma hos rasmus upptäcker jag att mitt hår har blivit helt jävla äckligt snorgrönt!!!! så nu sitter jag med hårinpackning och har fan skrubbat sönder det med shampoo och grejer... hoppas på att det försvinner lite annars blire nog till att testa silvershampoo. Om inte det funkar lär jag få färga om hela håret vilket jag absolut inte vill... ååååh blir galeeeeen!! jag som precis börjat få tillbaka min naturliga hårfärg.
 


The first time I saw you

Vaknade imorse av att världens finaste människa gav mig en puss och sa att han älskade mig innan han åkte till jobbet... sedan dess har jag varit i trans, haha skoja. Men det är fan det bästa som finns att vakna upp och titta rak in i sin älsklings ögon<3 har saknat honom helt sjukt mycket när jag varit borta. Igår spenderade jag och mr. Söderberg dagen i Tumba hos Carinas mamma där vi solade och badade massor, efter det åkte vi och handlade med pappa och väl hemma blev det stor kok bestående av att farsgubben grillade kött och massa gott medan jag och Rasmus gjorde fruktsallad med glass och chokladsås till efterrätt, sjukligt gott!
Idag har jag tittat på Black Beauty och käkat fruktsallad hahaha, går fan inte att vistas ute för det är ju hundratusentals grader varmt och så äre rätt molningt så man kan inte sola heller :/ känner för att hitta på något idag :p


Something felt so wrong here

Tjennna bloggen! nu är jag hemma i Sverige igen efter en underbar vecka på Kreta, har solat och badat i både havet och i poolen och jäädrans va varmt det har varit! men eftersom jag hållt kontakten med svealandet verkar det som att det har varit minst lika bra väder här hemma ;O vilket känns rätt surt när man väl åker bort liksom.. men ska verkligen inte klaga för det har varit underbart. Dagarna på Kreta gick ganska långsamt om jag ska vara ärlig, eftersom vi gick upp rätt tidigt och sen bara låg och sola och bada hela dagarna så blev man lite rastlös och nästan för pigg så man kände sig trött hahah! Vi gjorde inte så mycket förutom att sola och bada och sen på kvällarna gå in till Platania "centrum" för att äta middag/kolla i affärer och sånt :) köpte lite armband och letade efter en ny väska, men jag hittade ingen så reste hem med min gamla goding som handbagage. Eftersom vi bodde på ett barnhotell va det rätt lugnt på kvällarna, inga fester eller så.. men vi hade ett par grannar som nog tagit in på fel hotell för dom roade sig rejällt om nätterna med både det ena och det andra kan man väl säga hahah. Kl 4 varje natt hördes stön och skrik från rummet bredvid och jag kan ju säga att det inte varade i 15 min direkt! Man va lite trött på det efter några dagar och det var flera på hotellet som klagade på att det va lite högljutt om kvällarna, men dom verkade inte skämmas för det. 
Nu när jag väl kommit hem känns det som resan gick jättefort och jag längtar faktiskt tillbaka asmycket.. är rädd att min bränna ska försvinna hahah! har faktiskt blivit riktigt brun för en gång skull vilket är gaalet nice! :D Tänkte lägga in lite bilder och sånt senare när jag kommer hem till mamma så ni får se hur det såg ut.  

The pressure is on

Igår träffa jag först syrran och mumman som det var bestämt :) vi hämta Josses körkort först sen drog vi vidare till skopunkten och traska runt där/köpte skor (dock inte jag). Efter det gick vi ner på stan och tog en härlig lunch på Café Tratten, snackade lite och hade det riktigt mysigt. Efter lunchen gick vi alla skilda vägar och jag stannade kvar och shoppade lite grejor som jag behöver till resan ;p Hade även en liten dejt med Ewsan dårå senare på eftermiddagen!<3 sprang runt i alla affärer och hjälpte henne hitta lite stuff + att jag köpte lite impulskläder vilket nu har påverkat min budget negativt hahah! Efter all shopping hade jag bestämt att jag skulle komma till Denise och sagt och gjort drog jag dit, duschade, åt lite pizza och svidade om till festkläder, sen bar det av till grusåsen för att festa loss :) hade det astrevligt och dansade galet till waka waka med brudarna! Vaknade upp i lägenheten vi festat i imorse, Erica var hårding och drog till jobbet redan vid 8 :O men jag och Denise fick skjuts hem lite senare, drog ner på stan runt 12 snåret och åt lite lunch och sånt och nu sitter jag här hemma med huvudvärk och är ungefär cp-trött. Funderar på att sova lite innan jag ska till älsklingen.. men måste fan packa och greja... drar ju till KREEEETA imorgon!


RSS 2.0